TÄYDELLINEN MEKKO UUDEKSI VUODEKSI

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Uusi vuosi – mitä päälle? Tänään on luvassa juhlapukeutumiseen monia ideoita! Itse lähden etsimään sitä täydellistä mekkoa aina tilaisuuden ja ennen kaikkea tunnelman mukaan. Jouluna mekkoni on mitä todennäiköisemmin ihan erilainen kuin uuden vuoden juhlamekko ja sehän niiden asujen valinnassa on juuri parasta – vaihtelu nimittäin! Haenkin mekoissa aina sitä sen hetkistä fiilistä tilaisuuden hengen mukaan ja uusi vuosi on juuri sellainen juhla, jolloin pukeutumisen suhteen voi vähän repäistä ja irrotella – valita glitterikangasta tai näyttävämpää mallia. Pidän erityisesti siitä, jos mekossa on jokin pikku juju tai jokin pieni yksityiskohta, joka tekee juuri siitä mekosta spesiaalin. Uutena vuotena mukana voi olla ripaus glamouria, mutta toisaalta yksinkertaisempaankin mekkoon saa luotua juhlahenkeä asusteiden valinnalla. Kaikki alla olevat mekot on löydetty Zalandon mekko-oppaan avulla ja sieltä voi käydä kurkkimassa näitä ihanuuksia.

MEKKO UUDEKSI VUODEKSI

UPEA NAISELLINEN JUHLAMEKKO

Uuuuu tämä on kyllä yksi suosikeistani! Rakastan noita hapsuja! Kirjailu on ihana, väri täydellinen ja leikkaus upea.

PIKKUMUSTAA KIMALLUSTA

Mustaa ripauksella kimallusta! Tämä kangas on täydellinen uuteen vuoteen ja värinsä ansiosta helppo yhdistää monenlaisten kenkien kanssa. Kannattaa myös tsekata selkäpuoli tästä mekosta, sillä siinä menee kaunis nyöritys.

TUMMANVIOLETTI LUOTTOMEKKO

Toinen ihana trikoomekko, joka on myös yksi suosikeistani! Tätä pidin viimeksi Barcelonassa muutamia viikkoja sitten, kun kävin ystäväni luona piipahtamassa. Mekossa on vähän pidempi helma ja se istuu materiaalinsa ansiosta ihanasti päälle. Saatavana myös mustana.

KULTAA JA KIMALLUSTA

Ja viimeisenä tämä järisyttävän kaunis halterneck-mekko, joka ei keneltäkään jää huomaamatta. Huh upea! Tämän kauniisti kirjaillun mekon saa myös Petite-mallina.

Toivottavasti pääsit juhlamielelle! Nämä asut on löydetty mekko-oppaan avulla. Se auttaa löytämään helposti juuri sellaisen mekon, jota on etsimässä. Jos kaipaa esim. juhlamekkoja, voi selata suoraan niitä. Jos taas toivoo spesifimmin juuri uuteen vuoteen mekkoja, voi valita tämän kategorian. Jos haluaa kimaltavampaa meininkiä voi hypätä suoraan paljettimekkoihin taikka jos kaipaa aina niin hyvin toimivaa pikkumustaa, voi selata pelkästään niitä. Mekkoja löytyy jokaiselle muodolle ja niitä voi myös valita oman kropan mallin mukaan. Ei kun juhlasesonki käyntiin ja nautitaan elämästä! Mekko-oppaaseen pääset tästä.

 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: EI IHAN PERINTEINEN JOULU

 

Kommentit (6)
  1. Oi onpa nättejä mekkoja! Helmapituus on vain kovin minimalistinen kaikissa, saati sitten jos tähän pituuteen laittaisi 😀

    1. Kiitti, nää on kyllä kauniita😍 Tuossa viimeisessä varsinkin on lyhyt helma, joten jos on pituutta niin se voi olla aika nafti!

  2. Milla Laitinen
    19.12.2017, 08:47

    Hei! En tiennyt missä kysyisin tätä, niin ajattelin sitten kysäistä täällä. Olen miettinyt aloittavani Strong & Curvy-valmennuksen tammikuussa. Opiskelen, joten saan koulun puolesta ruuan. Onko valmennuksen aikana mahdollista syödä kouluruokaa vai tarvitseeko minun ottaa eväät mukaan?

    1. Mahtavaa, että lähdet messiin Milla! 🔥💪🔥 Ehdottomasti voit syödä kouluruokaa. Ruokavalio on suunniteltu treenien tueksi, mutta mukaan voi lähteä myös vaikka ei sitä noudattaisikaan. Saat sen jokatapauksessa itsellesi 🙂 Tapauksessasi voit siis hyvin syödä koulussa normaalisti ja mennä muuten suunnitelman mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *