LEHDEN KANNESSA + NÄISSÄ MUOTIKUVISSA!

Kuvat: Thomas Broumand. Sis. mainoslinkkejä

Ei nyt ihan jokapäiväinen juttu itselleni, mutta tulipahan tehtyä! Voi vitsi!

Siis tämä kuvauspäivä oli yksi isoimmista missä olen koskaan ollut. Minua pyydettiin malliksi Kauneus & Terveys-lehden muotijuttuun, johon mielelläni lähdin mukaan. Olen joskus aiemmin tehnyt kyseiseen lehteen myös pepputreenin ja ollut haastateltavana.

MUTTA! Minullehan tuli ihan yllärinä päivää ennen itse kuvauksia, että minusta tehdään kansikuva! Katsoin saamaani sähköpostia kuvausaikataulusta ja olin ihan että wou! No pirskatti mikäs siinä! Ei paineita hah!

Kuvattavana on tullut oltua monesti, mutta kansikuvassa en ole ollut aiemmin. Päivä alkoi varhain aamulla meikkaaja Leena Waggonerin tapaamisena, joka loi väsyneisiin kasvoihin eloa sekä laittoi letin kuvauskuntoon. Samassa syssyssä pääsin myös tutustumaan kuvaaja Thomas Broumandiin, jonka kuvat ovat aivan upeita. Mietin, että hyvissä käsissä ollaan!

Kuvausaamupalat

Hauska yksityiskohta oli se, että nuo kananmunat olivat kuvaajan omien kanojen juuri munimia! Kuinka siistiä!

Pian paikalle saapui myös stailaaja Mila Pentti ja voi vitsi minkä rivin hän niitä asuja toi! Ihan mielettömiä yhdistelmiä, joita olen jälkikäteenkin fiilannut täällä kotona. No siitä alettiinkin sitten heti kuvaamaan, kun kaikki meikkeineen, hiuksineen ja stailauksineen oli valmista. Eikä ne kuvat missään nimessä siihen kansikuvaan jääneet. Vaatteet, lookki ja kampaus vaihtuivat sen minkä kerkesivät ja erilaisia kokonaisuuksia oli useita. 

Asut olivat mielestäni niin makeita! Näistä jos mistä saa inspistä trendikkääseen sporttipukeutumiseen. Minulle tuli jo kuvauksissa sellainen fiilis, että vitsi sitä voisi itsekin piristää treenilookia pienillä yksityiskohdilla, jotka loppupeleissä tuovat kokonaisuuteen niin paljon. 

Mieletön ja kaikkensa antanut tunnelma jäi kuvauksista ja nyt kun näin lehden niin tosi freesi lopputulos! Nämä lookit, mitkä tuntuivat kuvauksissakin jo supereilta, välittyivät niin hyvin kuviin, että niistä jos mistä  saa ideoita pukeutumiseen! Lisää monia kuvia löytyy tuoreesta lehdestä, joten kannattaa ehdottomasti käydä nappaamassa se hanskaan! Tässä numerossa on paljon muitakin treenijuttuja!

Ja mikäli Kauneus&Terveys ei tule sulle vielä, lehden saa nyt kamppishintaan 5 numeroa 27,90e (norm 39,80€!) TÄÄLTÄ ja kaupanpäälle vielä upean tilaajalahjan!

Superia lauantaita parhaudet!<3 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TÄYDELLINEN ILTAPALAVINKKI

Kommentit (3)
  1. Mahtavia kuvia. 🙂

    1. Voi kiitos Susanna! 😙

  2. 5 PARASTA TREENIVINKKIÄ - ÄLÄ MISSAA NÄITÄ! - Ida Jemina
    9.4.2017, 18:05

    […] LEHDEN KANNESSA + NÄISSÄ MUOTIKUVISSA! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *