ME MUUTETAAN!!

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakodit

Iik! Me muutetaan! Ja vieläpä ihan pian! Ollaan jo jonkin aikaa mietitty uutta asuntoa, koska nykyinen alkaa käymään vähän liian pieneksi. Varsinkin nyt kun täällä tepsuttaa kahdeksan karvaista tassua neljän sijaan, ei pieni lisätila ole pahitteeksi. Sijainnin puolesta taas ollaan kaipailtu vähän rauhallisempaa aluetta, missä olisi kiva poikien kanssa talsia. 

Olen pienestä pitäen tykännyt katsella kaikkia pohjapiirustuksia, fiilistellä erilaisia asuntoja ja suunnitella niihin jos jonkinlaisia juttuja. Olen juuri se ihminen joka tekee vapaa-ajallaan tämmöistä. Fiilistelen pohjapiirustuksia.

Enpä olisi siis enempää innoissani voinut olla, kun bongasin juuri meidän tarpeisiin sopivan asunnon Lumo-kodeilta. Kämppä on noin 10 neliötä isompi kuin nykyinen, mikä antaa tilaa niin pojille kuin myös pienen työtilan järjestämiselle. Tällä hetkellä meillä on vain alkovi, joten on ihana saada myös ihan oikea makkari. Ja pojista puheenollen – ehdottomana kriteerinä meillä oli tietysti, että koirat ovat sallittuja ja kaikkiin Lumo-koteihin lemmikit ovat tervetulleita <3

Mikään ei tunnu ihanammalta kuin uusi alku uudessa kodissa. Tämä on sitä mitä olen jo pidempään kaivannut. Olen tietysti fiilannut pohjapiirrustuksen eri mahdollisuuksia ja suunnitellut mihin tulee mitäkin. Kaiken ylimääräiseksi kertyneen vanhan aion antaa eteenpäin, jonka karsimista oikein odotan muuton yhteydessä. Tulee heti kevyempi olo – tilaa hengittää. Sisustusideoitakin olen alkanut jo miettimään, mutta siihen aion panostaa enemmän vasta kun muutto on tapahtunut ja ollaan asetuttu taloksi. Erilaisia mahiksia on niin mielettömästi uusien neliöiden ja uuden pohjan myötä. Ehkä päällimmäisenä ajatuksena on kuitenkin se, että yrittää pitää tilan suht avoimena versus sen täyttäminen uusilla tavaroilla. Voin sitten vilautella uutta kotia, kun päästään sinne! Kannattaa myös snäpissä lisätä idajemina, jos kotijutut kiinnostaa. 

Itse kodin vuokraaminen oli ihan älyttömän helppoa. Se tapahtui yhtään liioittelematta alle 15 minuuttissa ja mietin, että oho joko tämä oli tässä. Kyllä on kätevä systeemi!

Menin siis fiilistelemään asuntoja Lumo-verkkokauppaan ja bongasin uuden asuntomme oikeastaan ihan heti. Se vain tuntui samantien oikealta ja mietin, että tämä on saatava! No sehän ei ollut mikään ongelma, sillä verkkokaupasta asunnon pystyi vuokraamaan heti! Mitään erillisiä hakemuksia ei tarvinnut tehdä eikä vuokravakuutta ollut ollenkaan. Pyöreät nolla euroa. Maksoin vain ensimmäisen kuun vuokran ja asunto oli meidän! Jes jes jes!!

Seuraavana päivänä meille sitten ehdotettiin tutustumisaikaa ja pääsimmekin katsomaan asuntoa paikan päälle asuntoesittelijän kanssa. Sisu oli myös mukana antamassa oman mielipiteensä. Ovelana poikana se osaa esittää vieraille kilttiä ja rauhallisesti relasi sylissä koko tutustumisen ajan. Kolmen päivän sisällä pääsee siis halutessaan katsomaan asuntoa ja jos se ei vastaisikaan ennakkokuvausta, sopimuksen voi peruuttaa ja saada vuokran kokonaan takaisin ilman mitään kuluja. Mutta asunto oli juuri sellainen kuin kuvissakin ja mehän digattiin!

Nyt ei sitten muuta kuin täpinällä kuun vaihdetta odottamaan! Uusi koti – here we come

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: LOOKBOOK – IDEOITA ARKIASUIHIN

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻

YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (8)
  1. Heips! Olen jo tovin seuraillut blogiasi ja tykkään kovasti. Minkä rotuisia teidän koirat on? Aivan ihanan näköisiä 🙂 onnea uuteen kotiin!

    1. Moikka! Ihana kuulla ja kiitos! <3 Molemmat ovat sekarotuisia. Urho (isompi) on puoliksi saksanpaimenkoira, puoliksi tanskandoggi-bernhardinkoira-labbis-mix. Sisusta taas emme tiedä tarkkoja rotuja, kun hän on rescue 🙂

  2. Onnea uuteen kotiin. 😊 Rakastan tätä blogiasi niin paljon. Osaat kirjoittaa erittäin hyvin. 👍 Olisi yksi kysymys. Sisältyykö tuohon Intense – ohjelmaan ruokavalio-ohjeita vai sisältääkö pelkkää treeniä?

    1. Kiitos Iida! <3 Intense sisältää ohjepaketin treeniin. Ruokavalion koostamiseen itse taas olen antanut ohjeet tässä postauksessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *