MAKUVESI – TÄSSÄ 5 IHANAA IDEAA HERKULLISEEN JUOMAAN!

Ai että! Luvassa 5 ihanaa makuvesi – ideaa, joilla loihdit aivan heittämällä parhaimmat sekä houkuttelevimmat kesäjuomat!

Aurinkoista perjantaita muruset!! Sitten muutettuamme uuteen kotiin, tutut vanhat rutiinit ovat huomaamatta menneet aivan sekaisin. Yksi päivä pistin jopa merkille, että hetkinen, juon nykyisin huomattavasti vähemmän vettä kuin ennen. Sitä vesipulloa ei vain ole tullut täytettyä eikä sille ole ollut vanhaa tuttua paikkaakaan. Varmasti nämä poikkeukselliset ajat ovat saatteneet sekoittaa monen muunkin ruutineja.

Joka tapauksessa heti, kun hoksasin tämän, päätin että nyt loppuu se nestehukassa touhuaminen. Pitää saada veden juominen taas rutiineihin ja ennen kaikkea muistaa juoda sitä vettä. Tein niinkin tylsästä asiasta kuin vedenjuomisesta itselleni freesiä ja houkuttelevaa pyöräyttämällä jääkaappiin valmiiksi makuvesiä! Ai vitsit! Eipä jää enää muistamatta juoda vettä, kun nämä oikein kutsuvat luokseen!

makuvesi

MAKUVESI OHJE

Makuvesi on todella helppo tehdä ja voisinpa väittää sen olevan paras kesäjuoma! Makuveden ideana on uuttaa veteen makua erilaisista hedelmistä, kasviksista, marjoista tai yrteistä. Tarvitset siis ainoastaan valitsemiasi tuoreita aineksia sekä vettä. That’s it!

1. Pese ainekset ja pilko ne nättiin muotoon. Joitain aineksia, kuten mustikoita tai vadelmia ei tarvitse pilkkoa ollenkaan.

2. Lisää valitsemasi hedelmät, marjat, kasvikset tai yrtit veteen joko suoraan lasiin tai kannuun.

3. Anna hautua parisen tuntia tai jopa yön yli jääkaapissa jos haluat!

Kun olet huikkailut makuvedet naamariin, voit todellakin tehdä uuden satsin samoihin aineksiin. Parasta on kuitenkin lopulta päästä napsimaan hedelmäpalat ja marjat suuhun haha.

MAKUVESI IDEOITA X 5

Ihania makuvesi ideoita kehiin!

1. MANSIKKA JA BASILIKA

makuvesi

2. KIIVI JA APPELSIINI

makuvesi

3. LIME JA MUSTIKKA

makuvesi resepti

4. SITRUUNA JA KURKKU

makuvesi ohje

5. MIX IT ALL

makuvesi

Oma suosikkini! Tästä houkuttelevammaksi ei vesi varmasti muutu! Ei kun kannu täyteen ja fiilistelemään! Ihanaa ja freesiä viikonloppua! Katso myös: NAM! ALKOHOLITTOMAT DRINKIT X 3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KUNTOPIIRI KOTONA – KATSO LIIKKEET JA OHJEET!

Kotona kuntopiiri

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥🔥

 Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. Kiitti vinkeistä Ida! Näyttää niin värikkäältä ja terveellisiltä😍🍋

    1. Anytime girly!😍 Nää piristää ihanasti päivää!😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *