MAKSIMAALISEN TUUHEAT RIPSET JA GLAMOURKATSE

Sis.mainoslinkkejä

ripsivari-meikki-lauantai

Totta vai tarua? Tänään jaetaan vinkki maailmaan parhaaseen ripsiväriin.

Olen ajatellut tuovani lauantaihin uudenlaisen postaussarjan, jossa käsitellään kaikkea ihanaa kauneudenhoitoon liittyvää. Suuri kiinnostuksen kohteeni ja harrastukseni on toimia eräänlaisena etsivänä, joka yrittää aina löytää sen parhaimman kasvonaamion, concealerin tai esimerkiksi ripsivärin. Kuinka makoisaa vaihtelua se onkaan hikiseen arkeen.

Rakastan erilaisten tuotteiden kokeilemista, mutta myös käyttäkokemusten kuulemista ennen hankintojen tekemistä, koska en tykkää ostaa sikaa täysin säkissä. Mikään ei ole myöskään parempaa kuin päästä jakamaan omia hyväksi koettuja asioita toisille kuin myös antaa pientä heads uppia tuotteista, jotka eivät välttämättä toimineet niin hyvin.

Tästä edespäin lauantait ovat siis täynnä kauneutta, ihon-, vartalon-, kasvojen- ja hiustenhoito mukaan lukien. Oikein sormet sihisevät kirjoitusideoista ja on hirveästi kaikkia asioita, jotka haluan kanssanne jakaa. Edellisen kauneuspostauksen voit katsoa täältä: Alle seitsemän euron kynnet – Rahansa väärti? 

Sitten onkin sen loistavan ripsivärin paljastamisen aika! Blogiani pidempään lukeneet saattavatkin tämän jo tietää, sillä käytän edelleen samaa hehkuttamaani ripsiväriä, jonka löysin aikoinaan ihan sattumalta. Vielä ei ole tullut vastaan sen voittanutta.

Kyse on tästä Ultra-Volume Mascarasta, joka lupaa maksimaalisen tuuheat ripset ja glamourkatseen. Kuulostaa aikamoisilta lupauksilta, mutta monien ripsivärien huikeista lupauksista poiketen pitää täysin paikkaansa.

sexy-pulp
Harja on täydellinen – tarpeeksi iso mutta ei kömpelö. Väri tarttuu ripsiin hyvin ja oikeastaan vain paranee käyttökertojen myötä. Tällä ripsivärillä ripsistäni tulee huomattavasti pidemmät kuin muilla käyttämilläni tuotteilla. Etenkin alaripset oikein poppaavat esiin. Sitä pystyy myös halutessaan kerrostamaan nätisti ilman paakkuuntumista. Väri ei myöskään varise poskille, joka on ehdoton edellytys. Jos taas tumpeloin niin, että suhaisen väriä ohi ripsien, lähtee tahra siististi pois tops-puikolla.

Luottotuote ja ollut jo pitkään. Mikä parasta, hinta ei ole liian korkea. Kannattaa ihmeessä myös katsoa muiden käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja, joita pääset lukemaan täältä.

Ensi viikolla on luvassa mielenkiintoinen aihe liittyen Kardashian typyköihin. Sitä odotellessa, ihanaa viikonloppua!

vihrea-paita-mustat-housut
Army-pusero täältä / Stretch-housut täältä / Bootsit täältä

Edellisessä postauksessa: Ja niinhän se vene upposi

Kommentit (6)
  1. Näistä asioista en pidä treenaamisessa - Ida Jemina
    18.9.2016, 08:51

    […] Edellisessä postauksessa: MAKSIMAALISEN TUUHEAT RIPSET JA GLAMOURKATSE […]

  2. Mahtava idea nuo lauantain kosmetiikka-postaukset! Yritän välttää turhia purkkeja kylppärissä, sekä hutiostoksia meikeissä yms, joten tällaiset postaukset tulevat tarpeeseen 😊

    1. Kiva että pidät ideasta! 🙌 Luvassa on niin luottotuotteita, muutamia inhokkeja kuin myös täysin uusia kokeiluja 😊 Myös toiveita saa aina ehdotella 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *