MAHTAVA TRIPLASETTI PEPPUTREENIN LOPPUUN!

Sis. mainoslinkkejä

Nyt lähtee törkyhyvä pepputreenin viimeistelijä jakoon! Tässä kombossa yhdistetään kolme erilaista liikettä, jotka kaikki tehdään putkeen ilman taukoja. Homman nimi on saada viimeisetkin mehut irti, joten kombo on paras tehdä treenin loppuun. Tee jokaista liikettä aina niin monta toistoa kuin saat ja siirry siitä heti seuraavaan liikkeeseen.

ASKELLUS KOROKKEELLE + KYYKKY

Nouse penkille, laskeudu takaisin lattialle ja tee kyykky leveähköllä stänssillä. Tämä on yksi toisto. Nouse taas takaisin penkille tällä kertaa toisella jalalla aloittaen. Fiuh tämä on raskas! Voit käyttää apuna penkkiä, boksia tai mitä tahansa sopivan korkuista koroketta.

RISTIASKELKYYKKY + KYYKKY


Seuraavaksi siirrytään tekemään ristiaskelkyykkyä puolelta toiselle, joiden välissä tehdään keskellä tavallinen kyykky. Ristiaskelkyykky – kyykky -ristiaskelkyykky. Tämä polttaa todella hyvin pakaroihin. Tee niin monta toistoa kuin jaksat ja valmistaudu seuraavaan tiristivään liikkeeseen!

JALKOJEN NOSTOT PIDOLLA

Crop-paita täältä / Seamless-trikoot täältä / Kengät täältä

Huh kohta ollaan maalissa! Ei kun viimeiset pumpit pakaraan! Asetu penkille vatsalleen ja nosta jalat ylös pakaroita yhteen puristaen. Pidä kolmen sekunnin pito yläasennossa (PURISTA PURISTA PURISTA!) ja laskeudu rauhallisesti alas. Ihan super! Itse tykkään pitää jalkoja tässä koukussa ja laskuvaiheessa päästää pakaran venymään oikein kunnolla.

Jesss! Näin on triplakombo saatu päätökseen ja kyllä hiki virtaa ja bebutska bounssaa! Kuka aikoo kokeilla?😎💪💦

KATSO MYÖS: TEHOKAS PEPPULIIKE JOTA ET VÄLTTÄMÄTTÄ VIELÄ TIENNYT

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KOIRAMAMMAN KOTONA

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (4)
 1. Kivoja vinkkejä, menee ehdottomasti testiin! Kiitos!
  Ja hei makeet trikoot – onkohan tarpeeksi korkeutta vyötärössä ja sellaista kangasta, että kehtaisi kyykkäillä yms.? 🙂
  Terkuin,
  Emppu

  1. Kiva että pidit Emppuseni! Ehdottomasti testiin vaan, kyllä tuntuu! 🙂 Näissä trikoissa on ihan kivan korkuinen vyötärö, mutta ei varsinaisesti high waist kuitenkaan. Tuohon kyykkäily asiaan en valitettavasti osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, koska olivat vasta tässä treenissä ensimmäistä kertaa päällä. Kangas on superjoustavaa, ei kovin paksua.

 2. Testiin lähtee!!

  1. Jesss!! Hyvä Pinja!! 👌💦

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *