Maailman rumimmat joulukortit

Eilen kiikutin kasan paketteja postiin teille lukijoille lähetettäväksi. Voi sitä ruuhkan määrää, mikä postissa tuli vastaan! Mutta joulumieltä on ihan parasta jakaa, joten ”pikku” ruuhkat ja jonotus ei tätä tonttua estä. Rakastan maailman eniten paketoida lahjoja ja väsäillä erilaisia kortteja. Tänä vuonna kuitenkin kiire ja pitkät päivät ovat hieman verottaneet askartelupuuhia ja lähetinkin ehkä maailman rumimmat kortit läheisille, jotka löysin jostain ihme kaupasta. Ne näyttivät oikeasti siltä, kuin ne olisi piirretty silmät sidottuina. No mutta ajatus on tärkein!

Kävin myös laittamassa kynnet kuntoon joulua varten Susanna’s Nail Salonissa ja tuli taas niin upeat jes! Aina kun menen huoltoon, pää on ihan täynnä erilaisia visioita kauniista kynsistä, mutta onneksi voin  luottaa siihen, että tytöt osaavat ne toteuttaa. Kaikki tuntuu olevan heille mahdollista.

joulukuun-kynnet

Tänään olen aiemmin kirjoittanut postauksen omasta kehityksestäni vuonna 2014. Sen pääset lukemaan tästä: Rasvat veks ja lihasta tilalle – 2014 muodonmuutokseni

Sitten joulukalenteriarvontaan! Vhh-suklaata voitti itselleen Elina Olkkonen. Herkullisia hetkiä Elina! Lähetätkö minulle yhteystietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Nyt on mahdollisuus vielä viimeisen kerran voittaa Via Naturalen Aloe Vera Uutegeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se kaunistaa, hoitaa, suojaa ja pehmentää ihoa iästä riippumatta sekä tukee ihon luontaista terveyttä. Aaloe voi parantaa merkittävästi ihon hyvinvointia sekä vähentävää erilaisia iho-oireita, kuten kutinaa ja ärtyneisyyttä, joilloin sitä voi käyttää esimerkiksi hyttysen puremiin tai pieniin haavoihin. Aloe uutegeeli on hajustettu miedosti sitruunalla, joka samalla tekee tuotteen pH:n iholle sopivaksi. Osallistu arvontaan ja upea palkinto voi olla pian sinun!

AloeVeraUutegeeli_vihreä

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla, niin olet mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Onnea arpajaisiin!

Joulukalenteri-luukku-kahdeksantoista-kiinni

Edellisessä kirjoituksessa kävin läpi omaa muodonmuutostani kuluvan vuoden osalta: Rasvat veks ja lihasta tilalle – 2014 muodonmuutokseni

 

Yhteistyössä Susanna’s Nail Salon

Kommentit (2)
  1. Ihanat kynnet! 🙂

    1. Kiitos Outi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *