MAAILMAN PARHAITA UUTISIA TREENIMIMMIT!

Mainos uudesta STRONG and CURVY-valmennuksesta!

Ai jumalauti tänään on se päivä HUH! Enkä voisi yhtään enempää innoissani olla! Tänään pääsen vihdoin kertomaan teille mitä olen täällä kulisseissa työstänyt jo pitkään!

Niin kuin moni treeniohjelmista, ruokavalioista ja valmennuksista kyselleet tietävät, olen joutunut tarjoamaan eioota aikataulujen ollessa yksinkertaisesti niin täynnä. Jokainen valmennusprojektini on sellainen, johon haluan panostaa 110 prosenttisesti ja niinpä en koskaan lähde niitä kiireessä tekemään vaikka halukkaita olisi kuinka monta. Laatu on aina se mikä ratkaisee ja se on aina prioriteetti numero yksi.

Nyt olen viimeisen puolen vuoden aikana tehnyt muutoksia ja järjestänyt aikaa niille asioille, jotka ovat kaikista tärkeimpiä. Ja en meinaa melkein tässä penkissä pysyä, kun olen niin superinnoissani! Viimein voin kertoa teille, että kohta pärähtää käyntiin paljon odotettu STRONG and CURVY – treeniohjelma, jolla itsekin treenaan! Voin kertoa, että fiuhhhh se on ihan jäätävän tehokas ja on saanut tähän kroppaan ihan uutta muotoa vaikka kuntosalitaustaa minulta löytyy jo yli vuosikymmenen takaa. Ihan mieletön!

Tässä äärimmäisen tehokkaassa ohjelmassa ei kurvien korostamista pelätä vaan panostetaan ennen kaikkea muodokkaan ja urheilullisen figuurin saavuttamiseen. Treenit ovat rankkoja, mutta ennen kaikkea hauskoja toteuttaa – freesit liikkeet, koukuttavat erilaiset jaksot ja jatkuvasti kehittyvä ohjelma saavat näkyvien tulosten lisäksi aikaan ihan superhyvän ja motivoituneen fiiliksen. Ohjelma kehittää erityisesti pakaroita ja luo niihin ihan ennennäkemätöntä muhkeutta ja pyöreyttä. Ultimate Butt Building:lla treenanneet tietävät, että sitä kehitystä oikeasti tulee – tämä on vieläkin tehokkaampi ja vie treenit aivan uudelle tasolle! Muodokas ja urheilullinen kroppa sekä hyvä ja ennen kaikkea vahva olo – STRONG and CURVY on kaikkea tätä!

Eikä siinä vielä läheskään kaikki! Nyt saat omaksesi suunnittelemani ruokavalion tukemaan kehitystä, online coaching palvelun, yksityiskohtaiset treeniohjeet, joissa kerron tismalleen mitä ohjelman edetessä tulee tehdä ja miten, demovideot liikesuorituksiin ja paljon paljon muuta, joista kerron lähemmin lisää! STRONG and CURVY ei ole lista liikkeitä paperilla – se on kokonaisvaltainen, yksityiskohtainen ja kattava valmennus sisältäen kaiken mitä tarvitset näkyvien tulosten saavuttamiseen. 

Ihan pian säkin pääset käsiksi tähän enkä malta odottaa, että me kaikki voidaan kohta treenata samalla ohjelmalla ja saavuttaa näitä upeita fiiliksiä ja tuloksia yhdessä! Dream come true! Kohta mennään eikä meinata! Lähtölaskenta julkaisupäivään alkaa NYT!

Edit. STRONG AND CURVY ON JULKAISTU!! Nyt mennään!!

>>TILAA STRONG and CURVY -VALMENNUS TÄSTÄ!<<

#SRONGandCURVY #nobullshit 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: BANG! KILLERI OLKAPÄÄKOMBO JAKOON!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (29)
  1. Mahtavaa! Juuri tällaista on kaivattu!! Oon käyny kaikki sun treeniohjelmat ja jokainen ollut super tehokas😀 Kiitos niistä ja inspiroivasta blogista!

    1. Ihan mahtava kuulla Taru ja kiitos itsellesi! Kohta sitten mennään eikä meinata 😉

  2. Mäkin oon odottanut ultimate butt buildingille jatkoa ja oon kysellyt pari kertaa sähköpostilla valmennuksista! Ubb oli huikee niin en malta odottaa tätä! 🙂 Onko se kokonaan saliohjelma?

    1. Moikka Emmiseni! Enää ei tarvitse kauaa odotella!! Ihan huikeeta, että UBB on maistunut🍑💪 Kyllä vain kaikki treenit tehdään salilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *