Luonnollisen ja vivahteikkaan värin salaisuus

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä L’Oréal Paris

Loreal Prodigy hiusvari

 Olen tässä jo jonkin aikaa suunnitellut pientä päivitystä tukalle, sillä edellisestä värjäyksestä on taas vierähtänyt jo jonkin verran aikaa. Luonteeltani olen sellainen, että tykkään hoitaa asiat tehokkaasti kuitenkaan laadusta tinkimättä. Siinä missä treenitkin hoituvat ”sisälle salille-treeni-ja ulos”- mentaliteetilla, myös kauneudenhoidossa pätee kohdallani sama asia. Siksi suosinkin usein tukan kanssa korivärjäystä, joka hoituu kätevästi ja nopeasti omassa kylpyhuoneessa.

Monia eri värejä on tullut kokeiltua ja vielä jatkuu se ”oman” värin löytäminen. Ehdottomasti tärkeintä kotivärjäyksessä on se, että lopputulos näyttää upealta, kuin kampaajalta tultaessa. Harva toivoo tukkaa, josta näkee heti, että se on itse värjätty. Näin saattaa joskus käydä, jos väri peittää alleen hiusten kaikki luonnollisetkin vivahteet, jolloin lopputuloksena voi olla tunkkainen ja raskas ilme. Siksipä olenkin innoissani aikeistani testata L’Oréal Parisin uutta Prodigy hiusväriä, josta luvataan todella luonnollista ja laadukasta lopputulosta. Onko kukaan täällä ehtinyt vielä kokeilemaan?

LOREAL hiusvarit

 Prodigyn salaisuus perustuu mikroöljypisaroihin, jotka auttavat levittämään miljoonia pigmenttejä hiuskuituun. Näin hiuksiin saadaan huikeasti vivahteita, samoin kuin hiusten luonnollisessakin värissä. Tuote lupaakin hiuksista uskomattoman kauniit, silkinpehmeät ja kiiltävät – ja sehän sopii!

Tämä uuden sukupolven kestoväri ei sisällä ammoniakkia ja siitä on saatavilla 17 eri sävyä. Itselläni on nyt samantien kaksi eri värivaihtoehtoa kotona: kylmä tumma suklaanruskea 4.15 ja tummanruskea 4.0. Ajattelin tuolla ensimmäisellä lähteä kokeilemaan. On kyllä sellainen hyvä odottava fiilis tästä ja innolla odotan millainen tukka on tulossa!

hiusten varjaaminen

 Voin vielä myöhemmin pistää päivitystä siitä, että miten kävi ja millainen lopputulos tuli! Ei kun uutta ilmettä kehiin ja palaillaan taas!

Lue edellisestä postauksesta vastauksia kysymyksiin: Käytänkö alkoholia ja mitä mieltä olen sen käytöstä?

Kommentit (7)
  1. Hey! Can you write in english, or can i tap somewhere to translate? You are an nog inspiration to me!

    1. Hi Elin! Thank you very much! I’ll try to set up a translate widget soon so stay tuned!:)

  2. Moi! Haluaisin postauksen tai pari salilla tehtävistä paljon kehittävistä käsi ja yläkroppa treeneistä! Oliskiko mahdollista? (:

    1. Moi! Toki voin joku päivä näistä aiheista kirjoitella:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *