Ida Jemina
Ida Jemina

Love at first sight – ihanat treenivaatteet

Aah päädyin Nellyn* sivuille aikeissani etsiä alennusmyynneistä mekkoa itselleni, mutta löysinkin jotain ihan muuta – aivan syötävän ihania treenivaatteita tietysti! Mekot unohtui sen sileän tien, kun eksyin sport-osastolle! Siis niin ihanan värisiä housuja, että mä en kestä! Musta on ihan sairaan siistiä, että treenivaatteisiin on alkanut tulla vähän eloa. Ennen kun myytiin pelkästään niitä mustia housuja. 
     

 
Tästä housuihin*


Mulla itselläni on noi Niken värikkäät hattarahousut, mutta seuraavaksi ajattelin hankkia noi ensimmäiset Adidaksen oranssihtavat pökät. Kunnon brassimeininki! 

 

Tästä lippiksiin*


Oon myös viime aikoina alkanut käyttää lippistä usein treenatessani ja tuohon pinkkiin NY-lätsään rakastuin ensisilmäyksellä. Mutta koska tässä Losin tyttöjä ollaan, niin tuntuu ihan maanpetokselta pitää sitä 😀 Niinpä mun on pakko saada toi harmaa LA-lippis myös, niin ei tule mitään Eastside vs. Westside tappeluita!
           

Tänään onkin salilla pepputalkoot ja tavoitteena olisi antaa kunnon löylyt kannikoille. Saa nähdä istutaanko huomenna sitten ollenkaan vai pitääkö seistä koko päivän – jänskää!

P.S Tosi paljon onnea kaikille viime viikonloppuna valmistuneille, koulunsa päättäneille ja kesäloman aloittaneille! Ihan sairaan siistiä jes! Nauttikaahan oikein kunnolla 🙂

Tästä pääset edelliseen kirjoitukseen: Halpaa ja terveellistä ruokaa.

*mainoslinkki

Kommentit (7)

 1. Eve

  Voi ei, nyt joutuu ehkä mennä katsomaan tuon nellyn valikoiman treenihousuja 😀
  Sama juttu täällä, takareidet/pakarat tänään pyöreemmiksi! 🙂

  1. Ida Jemina

   Todellakin, eikun housuja kuolailemaan! Jes tsemppiä treeniin, anna kankuille ja takareiskoille kyytiä 🙂

  2. Ida Viitala

   Voiii eii, ei tälläsii postauksii, tulee hirveen kalliiks. :DD mun on pakko saada toi pinkki lippis ja, noi harmaat treeni pökät ja sit noi oransitki olis kivat. 😀

   1. Ida Jemina

    Hihiiih 😀 nää on kyllä niin ihania kaikki! Kyllä kelpais vaikka noissa kaikissa pöksyissä treenailla! 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *