Loppukiri loppuvuodelle – kaikki treeniohjelmat puoleen hintaan!!

Mainos: -50% kaikista tarjoamistani treeniohjelmista!pohjeso

Aivan mahtavia viestejä sadellut teidän upeista tuloksista, joita olette saavuttaneet treeniohjelmillani. Mikään ei saa parempaa fiilistä aikaiseksi kuin kuuleminen teidän onnistumisista! Huikeeta!

Niin kuin tuolla snapissäkin sanoin – jos haluaa saavuttaa jotakin uutta, on hommat tehtävä eri tavalla kuin ennen. Juuri tämä kuvastaa treeniohjelmieni luonnetta. #nobullshit

”En todellakaan tiedä miksen koskaan aiemmin saanut kommentoitua, mutta siis olen jo pidempään (vuosia) salilla treenaillut kohta kolmikymppinen nainen. Ostin viime keväänä ultimate butt -ohjelman ja fiilikset siitä ihan mahtavat! Pakko myöntää että etukäteen mietitytti olisiko ohjelmasta suurempaa hyötyä tällaiselle jo vähän edistyneemmälle treenaajalle, mutta KOSKAAN eivät pakarani ole aiemmin olleet näin timattisessa kunnossa 😀 (vaikka nyt itse sanonkin, hah :D). Ja sainpas asiasta kesän aikana ihan muutamaan otteeseen kuullakin. Mutta siis tuhannesti kiitos inspiroivasta blogista ja superista ohjelmasta.”

Tiina – Ultimate Butt Building

”Kohta Intense takana ja ei voi kun kiittää todella tehokkaasta ohjelmasta! Treenit on kovia mutta hyvällä tavalla 🙂 Muutenkin ihan erilainen ohjelma kun mihin oon aikaisemmin tottunu! Oon myös oppinu viimesten viikkojen aikana paljon vaikka salilla on jo jonkun aikaa käyty, kiitos!”

Karo – Intense

”Kiitos kivasta treeniohjelmasta, nappasin sen heti matkaan, kun luin julkaisusta. Tänään tein 20min. tabatan ja hiki tuli kuin olisi suihkussa käynyt. 🙂”

Norppa – Body Weight Training

reisivenytys
Adidas-takki täältä / Trikoot täältä

Koska olette niin huikeeta jengiä, pistin pystyyn syksyn kreiseimmän alen ja tiputin jokaisen ohjelman hinnan puoleen!! -50% ale on voimassa vain 48h ja aika alkaa nyt!

Tutustu ainutlaatuiseen Ultimate Butt Building-ohjelmaan täällä -50%!

Tutustu kovatasoiseen Intense-ohjelmaan täällä -50%!

Tutustu tehokkaaseen kehonpaino – Body Weight Training-ohjelmaan täällä -50%!

Mikäli haluat tuloksia vielä tänä vuonna tai kenties aloittaa ohjelman heti vuoden vaihteessa, nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus ja pistää ohjelmat tilaukseen! 

TARJOUS VOIMASSA:

motionmailapp.com

Jes! Energistä päivää parhaat! Ei kun treenit uudelle tasolle!

Kommentit (50)
  1. Intense tilattu! Kiitos! 🙂 Tehokkaalta kyllä vaikuttaa 🙂

    1. Loistavaa essi! Ei kun ohjelman kimppuun vaan – tsemppiä treeneihin! 🙂

  2. Oonkin oottanut tätä kun viimeksi just ale ehti loppua 😀

    1. Jes, kiva että nyt tärppäsi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *