Treenivinkki loistavasta lempiliikkeestäni!

only play

Huh! Kiirettä on pitänyt, mutta hauskaa on ollut. Urho on kyllä työllistänyt ihan urakalla, vaikka kiltti poika onkin. Hän on sellainen rauhallinen vanhasielu, jota kovasti ympäröivä maailma kiinnostaa. Paljon tutkittavaa ja opittavaa riittää, kaikki kun on paukapäälle vielä niin uutta.  Sitä yrittää äkkiä saada jotain aikaiseksi herran päiväunien aikana ja sitten taas mennään.  Treenit ovat nyt luonnollisesti jääneet kakkoseksi, mutta tänään pääsin vetäisemään pikaiset jumpat kuntosalilla.

Täällä kun on koiravauvan kanssa touhottanut viikon milloin minkäkin näköisenä, oli kiva pistää vähän uusia kuteita niskaan. Heti tuli paljon freshimpi olo! Nämä uudet housut, jotka sain hetki sitten ovat juuri sitä, mitä olen etsinyt jo vähän pidempään. Sellaiset siistit vapaa-ajan pöksyt, joissa voi kulkea niin kaupoissa kuin kävelyllä. Bye bye 10v vanhat pieruverkkarit, nyt mennään näillä!

Pääsin tosissaan pienen jumpan vetämään ja napsaisin kuvat loistavasta ja erittäin tehokkaasta liikkeestä. Tämä liike sopii hyvin kuntopiireihin, vatsatreeneihin ja kovasykkeisiin jumppiin. Tämä onkin ehkäpä yksi tämän hetken lemppariliikkeistäni. Liikkeessä koko kroppa pääsee työskentelemään, eritoten keskivartalo.  Ai että, tekee gutaa! Rankka liike, johon ei tarvita painoja eikä muitakaan tarvikkeita.icaniwill I CAN I WILL

Alkuasento: Asetu lankkuasentoon suorille käsille kämmeniesi varaan. Pidä jalat lähellä toisiaan ja vatsa tiukkana.

Liike: Hyppää jalat yhdessä viistosti lähelle oikeaa kättäsi. Hyppää sieltä jalat yhdessä takaisin alkuasentoon. Toista sama toiselle puolelle.

Kädet pysyvät koko liikkeen ajan paikallaan. Tee pomput reippaalla tahdilla. Kyllä hiki virtaa, kun näitä pistää menemään ja vatsat sekä kyljet kiittää!

ICANIWILL

Ei muuta kuin shoppaamaan ja hyviä viikonlopun hetkiä! Lue myös edellisen postauksen gluteeniton herkkuresepti.

Kommentit (14)
  1. Just tilasin ite ihan samat pökät, mut pinkeillä viivoilla. On kyllä tosi toimivat treenihousut. Nyt kans jo himottais tilata lisää 🙂 haleja söpölle Urholle!

    1. Jes ne oli kanssa tosi upeet! Ja sanos muuta, kuola vaan alkaa valumaan kun tulee kaikkia ihania uusia kuoseja 😀 Urholta pusuja sinne<3

  2. Just testasin tota liikettä ja huh… Yks rankimmista mitä oon viime aikoina kokeillu 😀 oot upeessa kunnossa btw!!

    1. Loistavaa!! On kyllä supertehokas liike! Ja kiitos kovasti! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *