Lihavat ja rumat fitnessmallit

Käyn enää todella harvoin selailemassa mitään Iltalehden sivuja, koska ne ovat suurimmaksi osaksi täyttä potaskaa. Ei ole kiva lukea liioiteltuja uutisia, saatikka sitten juoruja toisista ihmisistä. Sen ajan kun voi käyttää johonkin paljon parempaankin.

No, eilen kuitenkin eksyin sivuille ja huomasin, että hei fitnessmallikisat ovat taas käynnissä! Huippua! Rullasin artikkelin loppuun ja mitäs sieltä löytyikään. Kommentteja. Ihania, positiivisia, rakentavia kommentteja? Ei todellakaan, pelkkää kuraa. Fitnessmallit olivat kuulemma rimpuloita, lihaksettomia, liian lihavia, liian laihoja, kamalia jopa naamasta, julkkistyrkkyjä jne. Miksi joku käyttää aikaansa tuollaiseen kommentointiin?


Kun tämän kaltaisia kommentteja lukee, tulee aika pettynyt fiilis. Se olisi ollut ihan sama minkä näköisiä tyttöjä kuvissa olisi ollut, samaa sontaa he silti olisivat saaneet niskaansa. Sanonta ”Suomi on kateellisten maa” pitää yleistäen paikkansa. Ja se on todella surullista, koska asian ei tarvitsisi mennä niin. Nettiin kirjoitettua kakkaa löytyy toki kaikista maista eikä Suomi suinkaan ole ainoa paholainen tässä asiassa.

Onneksi ja toistan, ONNEKSI kaikki ihmiset eivät ole katkeria itkijöitä, trolleja tai muuten vain negatiivisia. Myös ihania ja kannustavia ihmisiä löytyy. Luulenpa, että suurin osa koostuu heistä. Heillä ei vain ole tarvetta mennä purkamaan pahaa oloaan ilkeiden kommenttien muodossa. Jotkut olivat artikkelin kommenteissa puolustaneet tyttöjä ja joku kehunut kauniiksi, that’s more like it! 


Ihmisellä, jolla on asiat hyvin, ei ole tarvetta käyttää aikaansa nettihaukkumiseen. Itkeminen, naljailu ja naureskelu, eivät anna hänelle mitään.  Sen sijaan hän voi olla täysin kommentoimatta tai saada hyvän mielen sanomalla jotakin kivaa ja positiivista.  

Toivon, etteivät fitnessmallit ota ikävistä kommenteista itseensä, koska niille ei tarvitse antaa mitään painoarvoa. Se mistä nämä kommentit kertovat, eivät suinkaan ole tyttöjen ulkonäöstä vaan itse kommentoijista.

Toivottavasti fitnessmallit suhtautuvat kommentteihin yhtä kepeästi kuin Gary Oldman:

Ensi kerralla luvassa resepti omatekoisiin proteiinipatukoihin 🙂

Juhannuksesta kuvia ja tunnelmia täältä: Juhannus kuvien kera

Kommentit (1)
  1. Omatekoiset proteiinipatukat – resepti ja ohjeet | Ida Jemina
    16.4.2015, 11:32

    […] Maukasta päivää kaikille!   Edelliseen tekstiin pääset tästä: Lihavat ja rumat fitnessmallit     jQuery.ajax({url: "http://idajemina.fitfashion.fi/", data: {top_ten_id: 55, top_ten_blog_id: […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *