LEIKKAUKSEEN

Sis. mainoslinkkejä

Tässä ei nyt ole vähään aikaan ihan täysin huoletta voinut rentoutua. Jotkut saattavat muistaa, että viime syksynä päädyin yllättäen sairaalaan äkillisen ja jäätävän mahakivun takia. Koko stoorin voit lukea täältä: Yllättäen sairaalaan

Siitä on nyt jo kulunut aikaa, mutta tutkimuksia on tehty edelleen ja pikkuhiljaa saatu vastauksia. Ministi ehkä ottaa kupoliin se, että pyysin tuolloin julkisella puolella kipujen kourissa, että tutkisivat asiaa ultralla. Ei kuulemma kuulu tapoihin, joten jouduin sairaalasta lähtemään suoraan yksityiselle puolelle ultraan. No siellähän sitten jotain kummallista näkyi ja syypää kipuihin löytyi, ei kuitenkaan tiedetty vielä mitä. Tutkimuksia jatkettiin myöhemmin samaisessa paikassa ja lopulta sain lähetteen takaisin julkiselle puolelle tutkimuksiin eli juuri niihin, joita olin alun alkaenkin pyytänyt kivun alkaessa. Pääsinkin kuin pääsinkin lopulta ultraan, mutta vasta nelisen kuukautta myöhemmin.

Nyt puoli vuotta tuon episodin alkamisesta joudun tai pääsen leikkaukseen. Munasarjasta löytyi isokokoinen möykky, joka pitää poistaa. Ilmeisesti hyvänlaatuinen tapaus on kyseessä, mutta lopullinen diagnoosi varmistuu leikkauksessa otettavan kudosnäytteen avulla. Toivotaan, että munasarjasta ei tarvitsisi luopua.

Huomenna nokka kohti sairaalaa. Vähän jännittää tai itseasiassa tosi paljon, mutta toisaalta olen helpottunut, jos tämä epämääräisyys on kohta pian ohi.

Snapchat-737631960078372856[1]
Takki / House of Brandon

Edellisessä postauksessa: Kauniit ja pyöreät olkapäät – Kokeile tätä superliikettä!

Kommentit (76)
  1. Tsemppiä! 🙂

    1. Kiitos! <3

  2. Tsemppiä! Itselläni sama leikkaus odottaa 4kk päästä, joten olisi todella kiva kuulla kokemuksestasi!

    1. Kiitos ja sitä samaa sullekin! Koita olla liikoja miettimättä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *