Kysymyspostaus  ja blogin 1v. synttärit!

Hei ihanat! Tänään on spesiaali päivä, sillä tasan tällä päivämäärällä vuosi sitten aloitin blogin kirjoittamisen! Vuosi on ollut mitä antoisin. Enpä olisi tuolloin ensimmäisiä sanoja rustaillessani uskonut, että vuoden päästä matkassa onkin mukana näin huikea joukko! Aivan mahtavaa! On ollut todella mukavaa teidän kaikkien kanssa ja ilolla jatketaan tästä etiäpäin toivottavasti vielä pitkään. Täältä pääset katsomaan ihan ensimmäisen postaukseni ikinä.

kysymyspostaus

Synttäreiden kunniaksi ajattelin, että nyt on aika toteuttaa se paljon toivottu kysymyspostaus! Ystäväpäiväkirjafanina vastailen parhaani mukaan. Nyt voi siis kysyä niin minusta kuin esim. askarruttavista asioista ruokailuissa ja liikunnassa. Ja sitten kysymyksiä tulemaan!

Katso edellisestä postauksesta treenivinkki yhdestä loistavasta lempiliikkeestäni.

Kommentit (26)
 1. Oletko koskaan miettinyt kisaamista, ja jos et niin miksi? 🙂 Mitä mieltä ylipäätään olet fitness-kisoista?
  Minkälainen urheilutausta sulla on ja kauanko olet harrastanut kuntosaliharjoittelua?
  Mitä lisäravinteita käytät?
  Mikä motivoi sua eniten liikkumaan ja syömään terveellisesti?
  Kuinka usein herkuttelet?
  Siinä pari, heh.. 😛

 2. Hyvää 1-vuotisblogisynttäripäivää! En oo aikaisemmin kommentoinut, mutta pakko sanoa että vaikutat tosi ihanalta likalta ja tykkään sun blogista paljon! Vaikka oot noin upee mimmi ja ois varaakin olla vähän ylpistynyt, niin vaikutat ainakin tekstien perusteella tosi fiksulta jalatmaassa-tyypiltä. 🙂
  Kyssäri: Millanen opiskelutausta sulla on?

Kommentointi suljettu.