KUVAT JOITA ETTE OLE VIELÄ NÄHNEET!

Ihanaa ihanaa keskiviikkoa jengi! Vitsit mikä kommenttivyöry tuli eiliseen postaukseen, jossa kerroin, etten aio enää syödä lihaa. Kiitos jokaisesta! Vastailin niihin eilen sitä mukaa mitä ehdin päivän mittaan ja nyt olen ihan näillä näppäimillä suuntaamassa Lahteen, joten vastaan loppuihin, kun sieltä suuntaan takaisin <3 Kurkkaa postaus tästä: EI ENÄÄ LIHAA MULLE

Tänään kuitenkin ihan muuta asiaa, kun puhelimen kuvia selatessani bongasin taas kaikkia kivoja muistoja ja hetkiä, jotka eivät ole kaikki nähneet päivänvaloa. Sinne kertyy jos jonkinnäköisiä muistoja, kavereiden lähettämiä kuvia ja omia screenshotteja, joita ei välttämättä ole tarkoitus julkaista eteenpäin. Tänään kuitenkin pläjäytetään näytille just niitä kuvia, jotka alunperin kuuluivat vain omiksi muistoiksi, mutta joita on kiva ja hauska katsella jälkikäteen.

Kun otat aurinkoa ja sun reidet muistuttaa pekonisiivuja. Arvatkaa vaan millaiset rusketusrajat tosta tuli! 

Niitä lämpimiä ja aurinkoisia päiviä Helsingissä.

Äidin vanha mekko, joka sai ohikulkijoilta kehuja. Olin liukumassa rullaportaita pitkin kauppaan ja ohikulkeva nainen jätti kivat terveiset ja kehui kuinka kaunis kesämekko mulla oli. Kuinka pienellä sitä voi saada toisen päivään iloa!

Tottakai.. Sisu vauhdissa, kun veli vahti sitä meidän reissun aikana.

Kesän ehdoton herkku! Aivan jäätävän hyvää!

Tän tyyppisiä kuvia mulla aina välillä löytyy luurista vaikka niillä en sinällään mitään muuta tekisi kuin hakisi inspistä. Noi punaiset korot iski niin rajusti silmään – huh!

Otin tän kuvan, kun en ikinä ollut nähnyt Sisua niin syvässä unessa. Normaalisti kun vähänkään liikun tai nousen sängystä se pomppaa pystyyn ja alkaa peppu heiluen sambaamaan. Nyt se ei reagoinutkaan, joten meinasin jo huolestua.

Kun mun ripsistä kyseltiin snäpissä. Ne on siis nämä. Aivan upeat ja tän hetken suosikit.

Urhon nimpparit ja kauppakin onnitteli!

Yessss…. ite tehtyjä vohveleita.

Isoveli ja pikkuveli

Urho ei saa kotona nukkua meidän sängyssä, mutta mökillä taas saa. Se ei kyllä siinä kauaa ikinä viihdy, mutta aamuisin saa joskus herätä tähän näkyyn.

Pojat sai hienot tuliaiset ja niistä tuli FBI-agentteja.

Meikkivoide, jota haluaisin testata. Otatteko te tämän tyyppisiä screenshotteja luurin muistoihin?

Ja se viimeisenä päivä, kun kaikki muut kohdat mun kropasta olivat saaneet aurinkoa paitsi mun kaula! Jäätävää.

Rentoa päivää karvapäät! Kurkkaahan säkin luuriisi vaikka vähän pidemmänkin ajan taakse – sieltä saattaa löytyä kivoja hetkiä, joita ei muuten olisi välttämättä muistanut!

KATSO EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA: EI ENÄÄ LIHAA MULLE

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (2)
  1. villimansikka
    4.7.2018, 12:06

    Hauskoja kuvia ❤️ itse asiassa aika moni kuva oli tuttu snäpin my storysta 😜

    1. Haaaa hyvin bongattu snäppikarvapää!😘😘😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *