Kurkkaa kuvausten kulisseihin

Tänään oli hauska päivä FitFashionin kuvauksissa. Päivä alkoi meikin ja hiustenlaitolla sekä jatkui kameran edessä temppuiluna. Mikäs siinä hymyillessä ja pumppaillessa salamavalojen räiskyessä. Hauskaa oli ja ilmapiiri oli todella rento. Kurkkasin vähän räpsittyjä kuvia ja näytti kyllä tosi kivoilta! Innolla ja jännityksellä odottelen, mitkä niistä lopulta valitaan ja miltä ne isommalta ruudulta sitten näyttävätkään.

kuvaukset

behind-the-scenes behind-the-scenes-2 behind-the-scenes-3

Kuvien housut löytyvät täältä. Itse pistin juuri toiset samanlaiset eri värisinä tilaukseen.

Voi vitsit tuli kyllä tippa linssiin ja hymy huulille kuin luin vastauksia eilisen luukun kysymykseen ”Mikä on paras saamasi joululahja?”. Aivan ihania lahjoja oli jokainen saanut, kuten lautapelejä, suksia, matkoja, tanssikenkiä, koruja sekä lähimmäisten kanssa vietettyä aikaa. Niistä huokui lämpö ja ajatus. Toivottavasti myös tänä jouluna toiveet toteutuvat! Eilisen postauksen aiheena taas oli treenin skippaaminen ja sen vaikutus kehitykseen. Sen pääset lukemaan tästä: Onko pakko urheilla jos ei jaksa?.

Arriba raakakaakaojauheen voitti itselleen Linnea Harjula! Onneksi olkoon! Lähetätkö minulle yhteistietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

9. luukun palkintona arvotaan rapeita Fitness Chocolate Crisp – suklaakuulia. Nam! Pelkkiä herkkupalleroita nämä eivät ole, vaan ne sisältävät myös 40% proteiinia. Täydellistä! Osallistu arvontaan ja maitosuklaalla kuorrutetut rouskuvat kuulat voivat olla sinun!

chocolate crisps

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Joulukalenteri-yhdeksas-luukku-kiinni

Hurjasti onnea arvontaan ja iloista uuden viikon alkua murmelit!

Kommentit (3)
  1. Miksi et ilmoita tradedoublerlinkeistä erikseen? :/

    1. Moikka Maya! Affiliate-linkeistä ilmoitan yhteistyö-sivulla asianmukaisesti kuluttajavirastolta saamieni ohjeiden mukaisesti. Sama teksti löytyy nyt selvyyden vuoksi myös etusivun sivupalkista.

  2. Ei enää tätä ongelmaa! | Ida Jemina
    16.4.2015, 10:58

    […] Edellisessä postauksessa behind the scenes – kuvia FitFashionin kuvauksista. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *