Kuivat ja hamppumaiset hiukset?

Sis. mainoslinkkejä

Tiedättekö tapauksen, jossa hiukset ovat ihan ok-kunnossa, mutta latvat ovat kuivat ja kärsineet. Se on kuontaloni tilanne tällä hetkellä. Että paremminkin voisi mennä niin sanotusti.

En ole koskaan aiemmin kokeillut hiusnaamiota, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Sain Yves Rocherilta paketin, jossa oli kaikkia ihania hiustenhoitotuotteita. Innoissani ja hämmästellen tutkin pakkauksia, sillä niitä oli monia! Sampoon ja hoitoaineen sentään tunnistin, mutta joukossa oli mitä ihanimman näköisiä muitakin pakkauksia.

purkkejaa
Urho toimi urheana kauneuslauantai-avustajana.

Ei kun googlettamaan ja katsomaan mitä näistä sanotaan. Selvisi, että mukana tullut hiusnaamio oli saanut ihan huikeat arviot muilta käyttäjiltä. Karheista hiuksista oli tullut pehmeät ja helposti harjattavat. Yksi taas oli sanonut, että välttyi kärsineiden latvojen leikkaamiselta kokonaan naamion ansiosta. Ihanaa, tämä on juuri sitä mitä tarvitsen! Kampaajanikin mainitsi joskus, että jos hiusten kasvattaminen on tavoitteena, voisi hiusnaamiosta olla apua noin kerran viikossa levitettäessä.

rasvapurnukka
Hiusnaamio

Lisäksi paketissa oli hiusöljy, joka laitetaan hiuksiin kymmenen minuuttia ennen niiden pesemistä. Näin pesun jälkeen ne ovat silkkisen pehmeät ja jälleen kauniin kiiltävät. Ajattelin että tämä voisi olla todella kätevä juttu ottaa rutiineihin, sillä hiukseni ovat helposti kihartuvat ja tämä voisi hieman hillitä niiden pörhöisyyttä. Aiemmin olen käyttänyt hiusöljyä vain niin, että laitan muutaman tipan kämmenelle ja hieron siitä latvoin.

repaire
Hiusöljy

Kaikki yllätykset eivät suinkaan loppuneet tähän vaan paketissa oli vielä yksi tuote. Taikatipat? Mitä ihmettä? Kuulostaa hyvältä! Eli tätä voi levittää joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja eritoten latvoihin eikä sitä huuhdella pois.  Seerumi on tarkoitettu kuluneille hiuksille ja se suojaa niitä katkeamiselta.

valkonen-purkki
Taikatipat

Normaalisti koko tämän setin arvo on 60,50€ mutta nyt sen voi saada erikoistarjouksena 21,90e! Mukana tulee siis viisi eri tuotetta, sampoo, hoitoaine, tuo upea hiusnaamio ja hiusöljy, jonka lisäksi kaupan päälle saa vielä nuo taikatipat antamaan eloa hiuksille. Tarjous on voimassa vain nopeimmille! HUOM vain yksi tilaus per henkilö. KATSO ERIKOISTARJOUS TÄÄLTÄ!

Taikaa tässä letille tarvitaankin, joten tämä oli aivan ihana yllätys! Ei kun oikein ihanaa lauantaita!

pinkki-huppis
Pipo / Treenipaita / Trikoot

Edellisessä postauksessa: ”Miksi sulla ei ole enää sormusta?”

Kommentit (21)
  1. Mahtava tarjous, tulee kyllä niin tarpeeseen!! 🙂 kiitti vinkistä<3

    1. Niin tulee täälläkin! 😀 kiva että osui hyvään saumaan 🙂

  2. Jeee tilaukseen meni!!

    1. 🙌 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *