Kuivaöljyä pintaan – pikku kikka kolmonen

Sis. mainoslinkkejäkirjavashortsit

Öljyämistä voi harrastaa muutenkin kuin kisalavojen takana – ihan me peruspulliaiset. Eräs loistava kikka saada iho samantien eloisan ja hehkuvan näköiseksi on suihkuttaa hieman kuivaöljyä pintaan. Se on tarpeeksi ohutta, jotta se ei jää iholle paksuna kerroksena lillumaan vaan antaa kauniin kuulaan kosketuksen. Lopputuloksesta ei siis käy heti ilmi, että on öljynnyt itsensä vaan sen jälkeen on ainoastaan kaunis ja hyväkuntoisen näköinen iho.

Kuivaöljy onkin ympäri vuoden yksi luottotuotteistani, mutta erityisesti kesällä sen edut korostuvat. Aina en suinkaan suihkuta sitä koko kroppaan, vaan esim. käsivarsiin jos minulla on toppi päällä tai sääriin, jos ne ovat esillä. Myös kuvissa se toimii äärettömän hyvin ja esimerkiksi alla olevassa kuvassa minulla on sitä päällä.

yr-oljy-kuiva
Oma putelini on pian loppu, mutta tavara on todella riittoisaa. En olisikaan iloisempi voinut olla, kun sain jokunen aika sitten Yves Rocherilta paketin, jossa oli pullo tuota paljon rakastamaani kuivaöljyä! Avasin pakkauksen ja olin ihan, että woooou mitä tämä on? Tavallisen kuivaöljyn lisäksi paketissa oli kultahippuinen kuivaöljy, joka sisälsi pienen pieniä helmiäishiukkasia. Aivan ihana ja pääsee varmasti käyttöön tuon normaalin öljyn ohella! Lisäksi paketissa oli saman sarjan suihkushampoo ja tuoksu.yr-oljy

oljya
Kuivaöljy, kullanhohtoinen kuivaöljy, Lagoon shampoo ja tuoksu

Olisin ollut superiloinen jo noista öljyistä, mutta kaikki yllätykset ovat aina kivoja! Shampoota en ole vielä kokeillut, mutta voin lämpimästi suositella noita kuivaöljyjä, jos et ole vielä testannut. Erittäin nopsa ja loistava kikka mehukkaan näköiseen ihoon.

Normaalisti tämän paketin hinta on 47,60e mutta nopeimmat voivat saada sen erikoistarjouksena 21,90e! Mukana tulee siis kuivaöljy, kullanhohtoinen kuivaöljy ja Lagoon hair and body suihkushampoo, jonka lisäksi kaupan päälle saa vielä Eau de toilette-tuoksun. Tarjous on voimassa vain nopeimmille ja tiedän kokemuksesta, että nämä eivät koskaan kestä kauaa. HUOM vain yksi tilaus per henkilö. KATSO ERIKOISTARJOUS TÄÄLTÄ!

kirjavashortsi
Urheilutoppi / Shortsit

Kaunista ja leppoisaa päivää<3

Edellisessä postauksessa: Ruokavaliopostaus – tällainen on aamupalani

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (17)
  1. Sulla on upee kroppa!!

    1. Kiitos kovasti!

  2. Tätä pitääkin kokeilla!
    Hei haluaisin kysyä vähän vinkkiä.
    Olen ollut 6kuukautta reissussa ja vielä toiset 6kuukautta edessä. Kotona suomessa olin aktiivinen liikunnan parissa mutta reissussa se nyt on vähän jäänyt ja olen yrittäny tehä lihaskunto treeniä ja lenkkejä. Nyt täällä on kylmä joten lenkit ovat jääneet ja tekisi mieli ostaa salille kortti. Mutta asun paikoillani enään vain 7 viikkoa joten miten kannattaisi treenata? En haluaisi alkaa lihomaan noina 7 viikon aikana jos alan käymään salilla harjoittelemassa lihaskuntotreeniä. Kiitos vinkeistä ja tykkään blogista kovasti !

    1. Moikka Nette! Mahtavaa, että olet niin pitkällä reissulla! 🙂 Jos mielesi tekee salille niin neuvottele ihmeessä paikallisen salin kanssa sopimus tuolle loppuajalle. Lihomisesta ei kannata olla huolissaan kunhan syö sopivasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *