KOUTSAAMASSA YMPÄRI PARIISIA

Hemuliheeeeii! Mahtavaa olla täällä taas ja päästä jutskaamaan teidän kanssa! Kiva, että ootte heti laittaneet 20 minuutin leivät testiin! Oon saanut teiltä monia viestejä niistä, jes!

Meikäläinen on taas suhannut pää kolmantena jalkana menemään! Viime viikko oli suorastaan kreisi, sillä niin moni asia tapahtui samaan aikaan. Suurimpina kuulumisina kuitenkin Urhon ja Sisun sairastuminen, Sisun jalkalääkäri ja duunien puolelta taas Pariisin reissu, jonne lähdin edustamaan Suomea sekä vetämään treenejä & workshoppia Polarin European Meet-Up-tapahtumaan. Mieletöntä!

Ajattelin, että kaikista kivointa on kertoa tapahtumat kuvina, joten hypätään suoraan meikäläisen puhelimen sisältöön! Ensimmäisenä meidän pikku-Sisu, joka on kyllä sellainen kovan onnen kundi että. Sille sattuu ja tapahtuu, mutta jätkä ei ole niistä asioista moksiskaan eikä pienistä asioista vikise. Jouduttiin menemään eläinlääkärille hakemaan apua Sisun varpaanväliin, joka oli tulehtunut. Vaiva on jatkunut jo pitkään ja ollaan saatu se kuriin kotihoidon avulla aikaisemmin, mutta nyt niin ei kuitenkaan tapahtunut. Sisu pelkää ihan kuollakseen lääkäreitä, joten reissu ei mitenkään miellyttävä asia hänelle ole ja tutkimusten ajaksi kundi on aina rauhoitettava. Ihan pöllyssä päästiin sitten kotiin, mutta saatiin lääkkeet sekä hoito-ohjeet varpaaseen, joten toivottavasti vaiva lähtisi niillä nyt lopullisesti pois. Tällä hetkellä hengaillaan töttörö päässä, mutta niin kuin arvata saattaa – tämä rämäpää ei ole siitä millänsäkään. Vähän kaapit kolisee, kun hän tötsä päässä viilettää, mutta muuten meno on täysin sama kuin ennenkin. Paitsi silloin kun tultiin lääkäristä kotiin ja Sisu ei päässyt mukaan Urhon kanssa lenkille. Hänen sydän suorastaan särkyi. Katso:

Mä niin toivon, että hän nyt paranisi ja päästäisiin normaalisti tekemään lenkkejä ja olemaan ilman suojatossuja, jota ei olla päästy tekemään pitkiin aikoihin.

Tähän samaan syssyyn molemmat pojat, Urho ja Sisu, saivat sitten vatsataudit. Sisu ripuloi ja Urho oksentaa sekä ripuloi. Oivoi.. Nää taudit on aina niin sitkeitä ja pitää varoa, ettei pojat kuivu ja nuudu. Viikko ollaan oltu taudin kourissa ja heräilty monta kertaa yössä ulos. Meikäläinen onkin aikamoisissa univeloissa viikon jäljiltä, kun kokoajan piti herätä ylös viemään poikia ulos. Nyt ollaan selkeästi parempaan suuntaan menossa, mutta vielä ihan normalisoitunut tila ei kuitenkaan ole. Pikkuhiljaa ja kärsivällisesti päivä kerrallaan eteenpäin.

No mutta sitten! Torstaina tulikin lähtö Pariisiin Polarin European Meet-Up-tilaisuuteen, jonne lähdin vetämään erilaisia liikkuvuustreenejä isolle porukalle ja pitämään unidata-workshoppia! Kuinka hienoa oli päästä edustamaan Suomea yhtenä urheilijoista – meitä oli minun lisäkseni CrossFittaajat Annie Thorisdottir sekä Frederik Aegidius ja Less Millsistä Romain Prevedello ja René Vo.

Polarin tuntien päästiin mielenkiintoisten paneelikeskustelujen lisäksi huhkimaan sekä treenaamaan ihan kunnolla! Ekana päivänä vedettiin HIIT-treenit Annien ja Frederikin johdolla sekä siihen perään Less Mills-hikisessio. Huh siis aivan mahtava meininki ja todellakin pääsi antamaan kaiken itsestään! Lattia oli ihan märkä pelkästään mun naamasta valuneesta hiestä haha! Treenin jälkeen tutkailtiinkin sitten Ignite-kelloistamme minkälaiset jumpat tulikaan tehtyä.

Safkat oli just eikä melkeen kohdillaan mun makuun tapahtumapaikalla!

Yksi päivän kohokohdista oli myös pyöräileminen hotellille ja dinnerille! Voi vitsit! Huomasin vain hymyileväni, kun tuuli osui kasvoihin ja ohitimme erilaisia ravintoloita..ihmisiä oli kaikkialla ja tuoksut olivat ihan mielettömiä. Niin Pariisi-viba että!

Tää oli niin siistiä!
Dinner

Musta oli myös ihanaa, kun pääsi taas pitkästä aikaa puhumaan englantia kunnolla. Oli hauskaa, että vaikka keskustelussa saattoi olla vain minä ja suomalainen Polarin edustaja, käytiin silti koko pitkä keskustelu täysin englanniksi. Parasta, kun aivot kääntyy enkkuun ja huomaat lentokoneessa kotimatkalla istuessasi ajattelevasi englannin kielellä.

No mutta sitten! Aika päästää meikäläinen puikkoihin! Seuraavana päivänä herättiinkin juoksemaan lenkki ympäri Pariisia ja pysähdyttiin neljään eri kohtaan tekemään mun vetämänä erilaisia liikkuvuustreenejä. Ihan huikea meininki ja mahtava porukka! Oli tämä kyllä aika mieletön kokemus päästä ohjaamaan treenejä keskellä kaunista Pariisia!

Treenin jälkeen pikaisesti suihkuun, jonka jälkeen tapahtumapaikalle puhumaan unen laadun sekä autonomisen hermoston toiminnan vaikutuksesta palautumiseen. Näytin jengille omia Ignite-kellon keräämiä unidatatietojani sekä kerroin mitkä asiat olivat vaikuttaneet saamiini tuloksiin.

Nopeasti olikin ihan huikea kaksipäiväinen tapahtuma ohi ja olin monia kokemuksia, mielenkiintoisia keskusteluja sekä mahtavien tyyppien tapaamisia rikkaampana matkalla kohti kotia.

I love you sun, ajattelin..aivot vielä englanninkielessä.

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TEELEIVÄT JOTKA ONNISTUU AINA!!

 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *