KOUKUTTAVAT JUONET – NÄIHIN JÄIN KOUKKUUN!

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Wazzapp jengi!! Jumatsuikka täällä on kuuma! Musta tuntuu, että mun naama on turvonnut kuin mikäkin taikina ja koitan tässä vakuutella itselleni, että kuumuudesta se johtuu eikä kaikista niistä herkuista, mitä tässä on poskiinsa kesän aikana varastoinut hah! Onpahan tullut elettyä ja nautittua ja meikäläisellä se näkyy heti ekana naamassa. Mutta mitä pienistä!

Istun just auringossa kalliolla, kattelen järvelle päin ja kirjoittelen teille. Me lähdettiin kaupungin pölyjä karkuun landelle hetkeksi ja kyllä tekee terää! Mä nautin ja pojat nauttii. Vaikka tällä kertaa en ihan lomalla olekaan, niin kyllä niihin rentoihinkin hetkiin jää aikaa. Uimista, saunaa, syömistä ja auringossa loikoilua. Mikään ei oo parempaa, kun iskeä napit korviin, istua rantakalliolle, sulkea silmät ja uppoutua kesken jääneeseen tarinaan. Se on mun omaa aikaa.


Kerroinkin tuossa edellisessä postauksessa, että meillä on nyt sellainen vaihe, että luukutetaan iltaisin dokkarisarjoja. Mutta se mihin mä oon myös jäänyt koukkuun on kirjasarjat BookBeatissa. Huh ne on koukuttavia! Sarjat on aina mun lemppareita verrattuna yksittäisiin kertomuksiin, kun tarinan ei tarvisekaan loppua siihen, vaan vielä saa seuraavissa kirjoissa lisää ja lisää. Hahmoihin ei tarvitse tutusta alusta asti vaan tietää jo valmiiksi mikä on homman nimi ja voi vain suoraan hypätä juonen vietäväksi.

Voisin kirjoittaa BookBeatista vaikka kuinka ylistyssanoja, sillä se on sovellus, joka on mulla käytössä niin monissa tilanteissa. Kokkaamisessa, meikkaamisessa, pidemmillä automatkoilla, siivotessa, joskus nukkamaan mennessä (takuuvarma rentouttaja jos ei saa unta!) ja nyt kesällä auringossa loikoillessa. Ihan parasta kun ei tarvitse siristellä silmiä kirjan kanssa vaan voi vaan helposti kuunnella silmät kiinni kirjaa. Joitain kirjoja mitä mulla on normaaleina painettuina versioina, olen jatkanut auringossa äänikirjoina. Kuinka kätsyä!

Jos BookBeat ei ole sulle tuttu, kerron lyhyesti mikä se on. Annan sulle myös kokonaisen kuukauden ilmaista kuunteluaikaa, joten kannattaa ehdottomasti napata se omaksi! Jaan aina tän myös mun perheelle ja läheisille ystäville, kun on niin hyvä juttu. Tää on siis aivan törkeän hyvä sovellus, jos haluat päivistäsi heti hauskempia, sähäkämpiä, mukavampia ja rentouttavampia. Näitä asioita se on mulle antanut. Sovelluksessa pääset kuuntelemaan äänikirjoja ja lukemaan e-kirjoja niin paljon kuin sielu sietää! Voit valita mitä tahansa kirjoja romaaneista, dekkareihin, tietokirjoista, lastenkirjohin jne. samaan kuukausihintaan 16,90e. Kirjoja löytyy niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.


Ite oon kuunnellut tuolta kirjoja ihan laidasta laitaan, mutta pääsiasiassa tykkään rentoutua äänikirjojen parissa, en mietiskellä ja pohdiskella. Niinpä tykkään etenkin näin kesäisin uppoutua kaikkiin ihaniin kertomuksiin. Sellaisiin, joihin todellakin jää koukkuun ja joita haluaisi jatkaa ja jatkaa.. Niinpä ne kirjasarjat ovatkin mun lemppareita! Kuuntelen kärsimättömänä niitä usein myös hieman nopeutettuna, mikä on hyvä vinkki kaikille muille ei niin kärsivällisille sielunsiskoille! Tässä muutamia ääni- ja e-kirjoja, joita suosittelen. Rentouttavia, koukuttavia, ei kuitenkaan täysin höttöjä, mutta silti tarpeeksi kepeitä – just sellaisia täydellisiä.

Napolisarja – Elena Ferrante


Tätä olen suositellut jo aiemmin, mutta silloin taisi olla tullut vasta kaksi kirjaa. Nyt niitä on jo kolme! Ylistetty sarja ja kansainvälinen ilmiö, jota ei kannata missata! Kertoo ystävistä ja heidän elämänkulustaan kaikkine tapahtumineen värikkäässä Napolissa. Neljäs kirja on vielä tulossa ja oi venaan sitä! Kirjailija Elena on salaperäinen, sillä ainoastaan kustantaja tietää hänen oikean nimensä. Laatusarja, jonka parissa voi rauhoittua ja johon voi uppoutua. Nää kirjat selvästi paranee kirja toisensa jälkeen.

Cecilia Samartin – kaikki kirjat

Haluatko rentoutua? Sitten nämä ovat sulle. Koukuttavia, salaperäisiä, satumaisia ja jotenkin koskettavia sekä sydämellisiä kirjoja. Kirjailijalla on useampi kirja, joista Senior Peregrino on mun lemppari. Aloita siitä! Aivan ihania kirjoja etenkin auringossa istumiseen tai illalla rentoutumiseen.


Harry Potterit – tottakai!

Helposti all time favorite, jota ei voi mitenkään olla mainitsematta. Alohomora! Nää pitäis niin aloittaa taas alusta!

Idiootit ympärilläni


Ai että jäin tähän heti alusta asti koukkuun! Tämä ei ole sarja eikä kertomus, mutta todella mielenkiintoinen psykologinen kirja. Tuntuuko joskus siltä, että kaikki muut on varsinaisia idiootteja? Oletko joskus saanut joltain viestin, joka vaikuttaa töykeältä? Tuntuuko joskus siltä, ettei kukaan tunnu hiffaavan mitä yrität sanoa? Sun on kuunneltava tämä! Katso minkä värinen ihmistyyppi olet! Tässä huomaa helposti piirteitä niin itsessään kuin läheisissään.

Seuraavaksi kuunteluun lähtee:

OrjattaresiThe Handmaid’s Tale, johon pohjautuvasta sarjasta olen nähnyt trailereita.

Kuinka olla piittaamatta paskaakaanThe Subtle Art of Not Giving a Fuck. Tätä niin moni seuraamani tyyppi jenkeissä on hehkuttanut, että onhan se korkattava etenkin nyt, kun sen löytyy sekä suomeksi että englanniksi!

Sinuhe Egyptiläinen – klassikko, joka mulla on vielä täysin kokematta. Kuunteluun!

Kuinka siistiä tuolta on tsekkailla noita äänikirjoja ja tallentaa omaan kirjahyllyyn. Superkoukuttavaa! Nyt saan antaa teille jokaiselle kokonaisen kuukauden ilmaista kuunteluaikaa! Ihan huikeeta! Normaalisti saa nimittäin kaksi viikkoa, mutta te saatte extraa! Käytä koodia idajemina tai paina suoraan tästä jolloin koodi aktivoituu sulle automaattisesti.


Ilmainen kokeilu on voimassa vain uusille tilaajille 31.10 asti ja kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu normaalisti. Tilauksen voi lopettaa koska vain, joten kannattaa todellakin laittaa testiin, jos sulla ei vielä tätä ole. Mun yks lempparisovelluksista for sure!

Ei kun koukuttavia kuunteluhetkiä kauniit ja rentoa päivää! Kesä on vielä täällä!!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 5 PARASTA ASIAA KOTONA – TÄMÄ VIELÄ UUPUU!

Kommentit (4)
  1. Hei! Asia ei varmaan sinänsä tänne blogiin kuulu, mutta olen ostanut strong and curvy paketin sinulta ja mietin ruokaohjelmaasi. Sain lääkäriltä kolmen viikon urheilu/liikuntakiellon jonka vuoksi ohjelma jää tauolle, mutta ajattelin ruokaohjelmaa jatkaa. Suositteletko vaihtamaan annosmääriä nyt kun vähemmän liikuntaa? Esim hiilareita?

    1. Moi Jenka! No problem! Voit vähentää hiilareita aterioilta 1-3 ja muuten jatkaa samaan malliin ruokien kanssa😊 tsemppiä toipumiseen!❤️

  2. Moi! Tää asia ei oikeen kuulu tähän postaukseen, mutta en tiedä missä muualla voisin sulta tätä kysyä 🙂 Oon siis tässä käynyt salilla yli puoli vuotta ja on tullut tuloksia tässäkin ajassa. Olin urheilullinen ja normaalipainoinen jo ennenkuin aloitin lihastenkasvatuksen. Ongelmana mulla nyt on se etten tiedä syönkö tarpeeksi. Ruokaa ahdan massuun niin paljon ku jaksaa vetää ja yritän katsoa aina, että saanhan rasvoja, hiilihydraatteja ja proteiineja tarpeeksi. En kuitenkaan ”laske” niitä ettei menis ylianalysoinniks 🙂 Tuloksia on siis tullut, joka viittaisi siihen, että oon syönyt tarpeeksi treeniin nähden, mutta eihän tulokset johdu vaan tän alun ”spurtista”. Moni sanoo, että lihovat massakausien aikana, mutta itselläni en oo huomannut oikeen mitään ylimääräistä (ei ole tarvinnut pitää diettejä). Oisko sulla siis mitään ohjeita siihen, miten tietäisin, että syön tarpeeksi?
    Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja mukavaa elokuun alkua!

    1. Moi Maria! Sulla on ihan täydellinen tilanne, kun oot saanut kehitystä ja mitään dieettejä ei ole pitänyt pitää. Upeeta! Helpoin tapa seurata sitä syökö tarpeeksi on paino. Jos paino nousee pikkuhiljaa eikä lähde laskemaan, niin saat tarpeeksi energiaa. En lähtisi kuitenkaan asiasta stressaamaan, kun sulla on sen verran hyvä tilanne ja kaikki menee niin kuin pitää 🙂 Ihana kesää sullekin ja ihan huikeita treenejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *