KOTITOIMISTON UUDISTUS – ENNEN JÄLKEEN

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Ei vitsi vie! Ei tekisi mieli näyttää tätä ennen-kuvaa, mutta toisaalta nautin tällaisista nöyryytyksistä. Onpahan lopputulosten välillä ainakin eroa!

Eli homma lähti liikkeelle uudesta kodista, jossa on oma pieni tila työnurkkaukselle. Eihän tämä enää meille niin uusi ole, kun muutettiin tänne Lumo-kotiin viime kesän kynnyksellä, mutta sisustuksen suhteen ollaan otettu baby-steppejä. Vanhassa kodissa meillä ei ollut minkäänlaista tilaa, vaan työpöytä tönötti just siinä kohtaa, johon saatiin se just ja just mahtumaan. Se oli aina tiellä kaikkialla ja en voinut suoraan sanottua sietää sitä miltä se näytti. Olen kuitenkin luonteeltani sellainen, että jos jollain jutulla pärjää, niin sitten sillä pärjää. Esim. vanhaa läppäriänikin käytin ihan vihoviimeiseen hengenvetoon asti niin, että loppuvaiheessa se toimi ainoastaan ilman akkua seinään kytkettynä ja kylmäkalleja sen alle asettamalla. Muuten se ylikuumentui ja sammui. Sillä on kuitenkin kirjoitettu tänne blogiin teksti jos toinenkin eli kyllä hommat hoituu niinkin.

VANHA TYÖPISTE

Aivan järkyttävä sekamelska. Tämän vanhan työpisteen koostin aikoinani omilleni muuttaessani vanhaa keräämällä ja edullisimman mahdollisen pöydän hankkimalla. Voitte kuvitella miltä selässä tuntuu tuollaisen pallin päällä tunti tolkulla istuessa. Ei hyvältä! Työpisteen uudistus onkin ollut haaveenani pitkään. Niin pitkään kuin muistan.

Ja nyt tässä kodissa siihen on mahdollisuus! Varsinaista erillistä työhuonetta meillä ei ole, mutta juuri passeli tila kotitoimistolle kuitenkin. Teen kotoa käsin paljon töitä, joten inspiroiva ja ennen kaikkea siisti tila on ollut toiveissani. Myös sellainen, ettei se aiheuta pieniä oksun nousemisia kurkkuun aina kun siihen päin katsoo.

UUSI TYÖPISTE

Tadaa! Tällaisen sitten väsäsin! Ja tämä on tismalleen sama kohta kuin tuossa vanhassa kuvassa. Tavoitteena oli ennen kaikkea saada työpisteestä siisti ja sitten sen jälkeen lähteä hiomaan yksityiskohtia. Pöytä vaihtui isompaan ja ostin ihan oikean tuolin sen pallin tilalle, joka oli mieheni lapsuudenhuoneesta. Hän inhosi sitä vielä enemmän kuin minä, mutta mielestäni ei ollut järkeä hankkia mitään uutta, ennen kuin tuon pöydänkin pystyi vaihtamaan.

Tikashyllykkö täältä
Iso tiimalasi täältä

Tavoitteenani oli myös saada työpisteestä enemmän oma tilansa, joten hankin pöydän viereen tikashyllykön, johon saa kivasti laitettua pikkutavaroita, kansioita, säilytyslaatikoita ja yksityiskohtia, kuten tuon messinkisen tiimalasin ja lasilaatikon. Ja tuo lasilaatikossa oleva ylempi kasvi on aito aloe vera wohoo! Saa nähdä kauan se säilyy hengissä! Asetin myös pöydän takana olevalle seinälle hyllyn, joka teki kyllä ihmeitä ja sai tilasta entistä enemmän oman kokonaisuutensa.

Värimaailman pidin valkoisena ja tehoste- ja yksityiskohtaväreinä käytin messinkiä sekä mustaa. Viimeinen silaus tilalle oli tuon ihanan lehtikorin asettaminen seinään, joka on samanvärinen kuin hyllykössä olevat yksityiskohdat. Näin nurkkaus on mielestäni kivassa balanssissa. Lisäsin myös pöydän taakse ledivalonauhan, joka tuo raikkautta ja kirkkautta kokonaisuuteen.

Lehtikori täältä

Vaikka tuo vanha sekamelskakasa palveli uljaasti (sekä kivuliaasti) vuosia, olen niin iloinen tästä uudesta muodonmuutoksesta ja se onnistui mielestäni hyvin. Toivottavasti se jaksaa yhtä pitkään kuin edeltäjänsäkin!

Kivaa torstaita jengi! Lumo-koteihin voit kurkkia täällä.

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: CHEAT MEAL DIEETILLÄ – KYLLÄ VAI EI?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

 

Kommentit (14)
  1. Kivan näköinen työpiste! Mistä tuo valkoinen tikashylly on? Ihanan siro.

    1. Moikka Saana! Kiitos! <3 Toi on kyllä mun ihan lemppari! Löytyy täältä! 😍

  2. Aivan ihana toi uus ilme! 😍

    1. Voi kiitos! 😍🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *