Ida Jemina
Ida Jemina

KOTITOIMISTON UUDISTUS – ENNEN JÄLKEEN

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Ei vitsi vie! Ei tekisi mieli näyttää tätä ennen-kuvaa, mutta toisaalta nautin tällaisista nöyryytyksistä. Onpahan lopputulosten välillä ainakin eroa!

Eli homma lähti liikkeelle uudesta kodista, jossa on oma pieni tila työnurkkaukselle. Eihän tämä enää meille niin uusi ole, kun muutettiin tänne Lumo-kotiin viime kesän kynnyksellä, mutta sisustuksen suhteen ollaan otettu baby-steppejä. Vanhassa kodissa meillä ei ollut minkäänlaista tilaa, vaan työpöytä tönötti just siinä kohtaa, johon saatiin se just ja just mahtumaan. Se oli aina tiellä kaikkialla ja en voinut suoraan sanottua sietää sitä miltä se näytti. Olen kuitenkin luonteeltani sellainen, että jos jollain jutulla pärjää, niin sitten sillä pärjää. Esim. vanhaa läppäriänikin käytin ihan vihoviimeiseen hengenvetoon asti niin, että loppuvaiheessa se toimi ainoastaan ilman akkua seinään kytkettynä ja kylmäkalleja sen alle asettamalla. Muuten se ylikuumentui ja sammui. Sillä on kuitenkin kirjoitettu tänne blogiin teksti jos toinenkin eli kyllä hommat hoituu niinkin.

VANHA TYÖPISTE

Aivan järkyttävä sekamelska. Tämän vanhan työpisteen koostin aikoinani omilleni muuttaessani vanhaa keräämällä ja edullisimman mahdollisen pöydän hankkimalla. Voitte kuvitella miltä selässä tuntuu tuollaisen pallin päällä tunti tolkulla istuessa. Ei hyvältä! Työpisteen uudistus onkin ollut haaveenani pitkään. Niin pitkään kuin muistan.

Ja nyt tässä kodissa siihen on mahdollisuus! Varsinaista erillistä työhuonetta meillä ei ole, mutta juuri passeli tila kotitoimistolle kuitenkin. Teen kotoa käsin paljon töitä, joten inspiroiva ja ennen kaikkea siisti tila on ollut toiveissani. Myös sellainen, ettei se aiheuta pieniä oksun nousemisia kurkkuun aina kun siihen päin katsoo.

UUSI TYÖPISTE

Tadaa! Tällaisen sitten väsäsin! Ja tämä on tismalleen sama kohta kuin tuossa vanhassa kuvassa. Tavoitteena oli ennen kaikkea saada työpisteestä siisti ja sitten sen jälkeen lähteä hiomaan yksityiskohtia. Pöytä vaihtui isompaan ja ostin ihan oikean tuolin sen pallin tilalle, joka oli mieheni lapsuudenhuoneesta. Hän inhosi sitä vielä enemmän kuin minä, mutta mielestäni ei ollut järkeä hankkia mitään uutta, ennen kuin tuon pöydänkin pystyi vaihtamaan.

Tikashyllykkö täältä
Iso tiimalasi täältä

Tavoitteenani oli myös saada työpisteestä enemmän oma tilansa, joten hankin pöydän viereen tikashyllykön, johon saa kivasti laitettua pikkutavaroita, kansioita, säilytyslaatikoita ja yksityiskohtia, kuten tuon messinkisen tiimalasin ja lasilaatikon. Ja tuo lasilaatikossa oleva ylempi kasvi on aito aloe vera wohoo! Saa nähdä kauan se säilyy hengissä! Asetin myös pöydän takana olevalle seinälle hyllyn, joka teki kyllä ihmeitä ja sai tilasta entistä enemmän oman kokonaisuutensa.

Värimaailman pidin valkoisena ja tehoste- ja yksityiskohtaväreinä käytin messinkiä sekä mustaa. Viimeinen silaus tilalle oli tuon ihanan lehtikorin asettaminen seinään, joka on samanvärinen kuin hyllykössä olevat yksityiskohdat. Näin nurkkaus on mielestäni kivassa balanssissa. Lisäsin myös pöydän taakse ledivalonauhan, joka tuo raikkautta ja kirkkautta kokonaisuuteen.

Lehtikori täältä

Vaikka tuo vanha sekamelskakasa palveli uljaasti (sekä kivuliaasti) vuosia, olen niin iloinen tästä uudesta muodonmuutoksesta ja se onnistui mielestäni hyvin. Toivottavasti se jaksaa yhtä pitkään kuin edeltäjänsäkin!

Kivaa torstaita jengi! Lumo-koteihin voit kurkkia täällä.

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: CHEAT MEAL DIEETILLÄ – KYLLÄ VAI EI?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (14)

 1. Saana

  Kivan näköinen työpiste! Mistä tuo valkoinen tikashylly on? Ihanan siro.

 2. Jonnakaro

  Aivan ihana toi uus ilme! 😍

 3. Inari

  Oih, voin kertoo että jopa tuo ennen-kuva kelpaisi meikäläiselle vallan mainiosti! 😁 Uusi ilme näyttää kyl tilavalta! Mutta mistä löytää noin mukavan näköset housut?

  • Ida Jemina

   Hihiii kyllä se meikäläisellekin vuosia kelpasi mutta nyppi kyllä joka päivä 😁 Pöksyt on Fasnionnovalta 😊

 4. Reetta

  Upean näköinen! Minuakin kiinnostaisi tietää, mistä tuo tikashylly on? 🙂

 5. Krista

  Moikka! Sori kysymykseni siivuaa ohi kirjoituksesi aiheen mutta olen etsinyt juuri tuollaisia housuja kun sulla on kuvissa aivan turhautumiseen asti, viitsitkö paljastaa mistä olet ne ostanut😍

 6. Marjut

  Hei!
  Kysymys ei nyt ihan liity kyseiseen postaukseen vaikka uusi työpiste näyttääkin kivalta!
  Anyway, teen nyt kuudetta viikkoa strong and curvy advancea ja oon miettinyt vähän mitä sitten jatkoksi tekisi… Oon omistanut jo pitkään sun intense treeni ohjelman ja ostin myös pelkän sun strong and curvyn (kumpaakaan näistä en ole siis tehnyt aikaisemmin), sopisoko näistä jompikumpi hyvin jatkoksi tolle advancedelle? Vai olisiko sun ultimate butt building ohjelma hyvä jatkoksi? Tykkäisin siis pääasiassa tohon pyrstön kasvattamiseen vielä keskittyä kun oon nyt hyvään alkuun päässyt tolla advancedelle! 🙂
  Kiitos jo etukäteen jos kerkiät vastaamaan!

  • Ida Jemina

   Heips Marjut! Mahtavaa, että olet viihtynyt Advancedin parissa! Loppusuora häämöttää 🙂 Halutessasi voit hyvin jatkaa Advancedia kevennetyn viikon jälkeen vielä pidemmälle niin, että tiputat painoja hieman siitä mihin jäit. Näin saat haettua hyvin uutta vauhtia kehitykseen. Intense on tosi kova ohjelma, mutta siinä ei painoteta voimakkaasti pakaroita. Sen sijaan Ultimate Butt Building on tarkoitettu juuri pakaran kasvattamiseen ja siinä priorisoidaan niitä tehokkaasti. Voit hyvin myös siirtyä Strong and Curvyyn, jossa myös pakarat saa kunnolla kyytiä. Eli ei kun näistä vaihtoehdoista jatkamaan samalla upeella tsempillä! 💪🍑😘

 7. Johanna

  Hei,
  Olen himoinnut tuota hyllykköä ja mietinkin, että oletko kiinnittänyt sen seinään vai et?

  • Ida Jemina

   En ole! 🙂 se nojaa vain tuohon seinään ja pysyy hyvin paikallaan. Hyllykössä on kyllä sellaiset ruuvin paikat, että saisi kyllä kiinnitettyä jos haluaisi 🙂

Kommentoi »

Vastaa