KORVAT HÖRÖLLÄ JA SILMÄT VAAHDOSSA!

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Muistatko, kun kävin äitini kanssa Amsterdamissa tuossa vähän aikaa sitten? Vaikka reissaaminen on mielestäni parasta mitä voi tehdä, itse matkan taittaminen vaan tuppaa usein olemaan tylsää. Etenkin pidemmillä taipaleilla. Odottelu ja paikallaan istuminen ei vain sovi tähän luonteeseen ja olenkin miettinyt miten matkanteosta voisi saada mukavampaa – niin, että siitäkin voisi jo nauttia ja heti aloittaa rentoutumisen.

Viime lentoreissu menikin ihan älyttömän nopeasti, kun olin edellisenä iltana ladannut puhelimeen BookBeat:n äänikirjoja, joita luukutin koneessa. Ei kun napit korville, silmät kiinni, pari irtaria suuhun ja lentoon – voiko oikeasti leppoisampaa olla! Paikallaan istumisesta muuttui hetkessä ihan toisenlainen tilanne eivätkä ne vieressä leveästi istuvat miehetkään enää häirinneet (miksi pitää röhnöttää haarat levällään kysynpähän vaan), kun olin jo ihan muissa maailmoissa.Olen nyt ahminut tuolta kirjoja, ihan niitä luettavia e-kirjoja, mutta enemmän kuitenkin äänikirjoja viime talvesta asti. Ja kirjaimellisesti ahminut, sillä jos joku ei olekaan napannut, olen parilla sormen painalluksella siirtynyt seuraavaan kirjaan. Kirjoja kun voi luukuttaa sieltä niin paljon kuin sielu sietää 16,90€ kuukausimaksulla. Se onkin vähän niin kuin kirja-Netflix tai kirja-Spotify.

Tuonne Amsterdamin matkaan olin etukäteen ladannut Fantastic Beasts and Where to Find Them-äänikirjan sekä Nainen joka unohti – äänikirjan. Pystyin sitten valitsemaan fiiliksen mukaan kumpaa lähden kuuntelemaan. Ikuisena Harry Potter-fanina veri veti tottakai tuohon J.K. Rowlingiin. Kirjan kuunteleminen siis onnistui ilman nettiäkin, kun olin ladannut sen etukäteen offline-tilaan. Ja näin pystyin itseasiassa kuuntelemaan sitä myös paikan päällä Amsterdamissa. Eihän sitä hyvää kohtaa voinut kesken jättää vaan vielä junamatkakin taittui napit korvilla.

Voin todellakin suositella testaamaan tuota sovellusta, olit sitten kirjahiiri tai et. Itse olen aina rakastanut lukea kirjoja, mutta viimeisten vuosien ajan on vain ollut niin hoppu, että ne ovat jääneet vähemmälle. Äänikirjat ovatkin olleet mun pelastus, niitä voi kuunnella niin monessa tilanteessa. Nyt ollaan itseasiassa lähdössä juhannuksenviettoon mökille niin automatkakin taittuisi aika mukavasti jonkun tarinan parissa. En ole vielä vaan päättänyt, että minkä. Idiksiä saa heittää!

BookBeat:han itseasiassa ehdottaa myös kirjoja, mikä helpottaa valitsemista. Teoksia voi selata eri teemojen mukaan tai katsoa vaikka mitkä ovat olleet kaikista suosituimpia. Itse olen tykännyt siitä, että se on kerännyt yhteen kaikki ”sarjansa ensimmäiset teokset”. Näin alkoi munkin Jo Nesbo-taipale siitä ihka ensimmäisestä Harry Hole-dekkarista liikkeelle. Niitähän on nimittäin aika monta!

Mutta anyways! Jotta sunkin mökkimatkat, tulevat reissut ja kesälomat taittuisivat ihanan leppoisissa, jännittävissä tai kuumottavissa hetkissä, saan antaa teille 30 vuorokautta ilmaista lukuaikaa! Niin siistiä! Saat kokeilujakson käyttöön koodilla idajemina tai suoraan tästä linkistä, johon koodi on laitettu sulle automaattisesti.

Koodi on voimassa 30.9. saakka ja se koskee vain uusia asiakkaita. Tilauksessa ei ole mitään sitovia määräaikoja ja sen voi lopettaa koska tahansa. Normaalisti tuolta saa 14 vuorokautta testiaikaa, mutta te saatte ekstraa!

Ei kun korvat höröllä äänikirjoja ja silmät vaahdossa e-kirjoja ahmimaan! Ihanaa juhannusta!!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MITÄ VÄLINEITÄ TARVITAAN KOTITREENIIN? MIKÄ ON MUST?

Kommentit (3)
  1. Heippa!
    Koinnostais kuulla, onko tuola lähinnä romaaneita, vai löytyykö myös ”tieteellisempiä” kirjoja, esim. Treeniin, hyvinvointiin, ruokavalioon tms. liittyen? 🙂

    1. Heippis! Löytyy! Tuolla on vaikka mitä hyvinvoinnista, mielen ja kehon kirjoihin, historiiaa, psykologiaa, politiikkaa, lasten kirjoja.. ihan mitä mieli tekee vain lukea 🙂

  2. PUHUN KUN ON SANOTTAVAA - Ida Jemina
    27.6.2017, 23:26

    […] KORVAT HÖRÖLLÄ JA SILMÄT VAAHDOSSA! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *