Kolme päivää ilman Internetiä

Sis. mainoslinkkejä

kasvot

Läppäri kiinni, puhelin äänettömälle, some hiljaiseksi ja maalle! Miltä tuntui olla kolme päivää ilman nettiä?

Juhannus on mielestäni yksi vuoden kohokohdista, jolloin suuntaan usein maaseudun rauhaan. Olin etukäteen päättänyt, että netti saa pysyä hiljaa tuon ajan. Vaikka sosiaalinen media on mahtava juttu ja on kiva kommunikoida verkon välityksellä, on tietynlainen tasapaino myös siinä hyvä säilyttää ja elää joskus ihan vain sitä omaa elämää sekä itseään varten.

juhannus laiturilla

Alkuun meinasin ihan tavan vuoksi ottaa luurin esiin ja monesti tuli hetkiä, jolloin ajattelin että tämä olisi kiva jakaa. Pikkuhiljaa kuitenkin ne aivotkin ymmärsivät, että hei, nyt me pysytään täällä narikassa muutaman päivän.

Lopulta huomasin, etten ollut vilkuillut puhelimeen ollenkaan, en tiennyt oliko kello kuusi vai kahdeksan ja sunnuntain koittaessa tajusin, että pirskatti, en ole kurkistanut peiliin koko viikonlopun aikana. 

tonttu Urhokainen Urho-rannalla

Tällaiset pienet irtiotot ovat kullanarvosia ja usein niiden jälkeen onkin taas mahtava palata sorvin ääreen. Myönnettävä kuitenkin on, että vähän jännitti, minkälainen viesti- ja postivyöry sitä odottaa ja olihan niitä jonkun verran kertynyt. Näyttäisi kuitenkin siltä, että muutama muukin on viikonlopun aikana ottanut ihan vain rennosti. Kommentteihin vastailen myös tuota pikaa!

Juhannus kului perheen ja suvun kesken. Grillausta, saunomista, uimista, tikanheittoa, pieniä askareita ja laiturilla hengailua. Ei siinä paljon muuta tarvittu. Saimme todistaa, kun linnunpoikanen lähti pesästään ensilennolleen ja pyrähti suoraan ukkini polvelle. Niin ihana tapaus. Urho taas oli aivan fiiliksissä koko ajan ja keräsi metsästä kaikki lähimaaston kepit tontille. Sillä riitti paljon uutta nähtävää ja koettavaa. Vesikirputkin olivat niin kovin jännittäviä otuksia.

linnunpontto linnunpoikanen Urho-metsassa
Toivottavasti teilläkin oli antoista viikonloppu! Nyt sataa, mutta sekin tuntuu jotenkin tosi rauhoittavalta. Ihanaa alkanutta viikkoa<3

FILA
Huppari täältä / Farkut täältä / Tennarit täältä

Edellisessä postauksessa: Tältä näyttää lounaani – ruokavaliopostaus

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (9)
 1. Hei vaan IdaJ,
  ja onnittelut sinulle some-tauon onnistumisesta!! Itse en juhannuksena moista edes yrittänyt vaikka varmaan hyvää tekisi testata riippuvuuden voimakkuus -:).
  Miten treenit? Piditkö siitäkin taukoa tuon huikeat 3 päivää? Ite treenasin torstaina ennen juhannusta ja su sitten piti jo mennä salille. Rauhallista oli:-)!
  Loppuloman treenit sotkeekin sitten lomareissut, mut nuo oman kehon painolla tehtävät harjoitukset olkoon pelastus!
  Kuulostan varmaan siltä liikunta on pakko-addiktio minulle, ehkä on, mutta salilla oon käyny jo 15 vuotta, paljon ennen tätä fitness-buumia. Se on osa elämää kuten leivän syönti.
  Oikein antoisia treenihetkiä kaikille ja energisen inspiroivalle blogistillemme!!

  1. Kiitoksia kiitoksia! Pidin treenitaukoa tuon mökkeilyn ajan ja otin ihan vain lunkisti 🙂 Ihanaa, että pääset reissuun ja kehonpainolla saa onneksi kovia treenejä tehtyä! Upeaa kesää sulle ja ikimuistoista matkaa!

 2. Hei!
  Olen treenannut yli vuoden vaihdellen kaksi jakoisesta kolmijakoiseen ohjelmaan. Jalkoihin on tullut reippaasti kehitystä, mutta pakarat tuntuvat jäävän taka-alalle vaikka huomioin nekin jalkapäivinä ja saan sinnekkin tuntumaa todella hyvin. Olisiko hyvä tehdä pakaratreeni erillisenä treeninä jalkapäivästä? Esim. Rinta/selkä-jalat-kädet-pakarat ? Ja millä tavalla liikkeet jalka ja pakara treenin välillä kannattaisi jakaa ?
  Kiitos jo etukäteen jos vastaat! 🙂

  1. Hei Sara! Voit hyvin tehdä pakaratreenin vielä erillään jalkojen lisäksi, mikäli haluat painottaa takapuolta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *