Koko kropan treenini – olkaa hyvät!

Sis. mainoslinkkejä

koko-kropan-treeni-kyykky

Tehokasta koko kropan treeniä tiedossa! Tykkään aika ajoin käydä vetäisemässä hieman normaaleista punttitreeneistä poikkeavia treenejä niin mielekkyyden, monipuolisuuden kuin myös käytännön elämän kannalta. Vielä kun ilmat ovat näin hyvät ja raikkaan syksyiset, on ihanaa hyödyntää erilaisia ulkotreenejä.

Nämä jumpat voivat olla esimerkiksi kovasykkeisiä kuntopiirejä, pyramidiharjoituksia, porrasjuoksuja kuin myös korokkeella tehtäviä lihaskuntotreenejä. BWT-ohjelmallani treenaavat tietävät varmasti mistä puhun.

Tänään ajattelin tulla jakamaan erään kyykkypainotteisen koko kropan treenin, jonka teen usein pururadalla eri painoisilla tukeilla. Seuraana päivänä voi huomata, kuinka joissakin ihan uusissa paikoissa saattaa tuntua lihaskipua. Aivan parasta! Valitse itsellesi sopiva, mutta tarpeeksi raskas tukki. Treenin kuuluu kuluttaa voimia, mutta hei se on juuri sitä mitä me halutaan! Ota voimamiesasenne ja saatat yllättyä kuinka vahva oletkaan!

LIIKE 1. Kyykky + työntö ylös, 10 toistoa x 10 sarjaa

Kyllä! Kymmenen sarjaa. Ai että tekee hyvää! Mene kyykkyyn painon kanssa ja työnnä tukki ylös noustessasi. Muista voimamiesasenne!

koko-kropan-treeni
Treenitrikoot täältä/ Pitkähihainen treenipaita täältä / Lenkkarit täältä

LIIKE 2. Vaaka-/räkkisoudut, 10 toistoa x 4 sarjaa

Asetu tukin alle roikkuen käsillä tukin kahvoista ja vieden jalat suorina pitkälle eteen. Vedä rinta kohti tukkia ja laskeudu hallitusti alas. Halutessasi voit pitää pienet pidot aina yläasennossa, jolloin saat lisätttyä ah niin makoisaa poltetta selässäsi. Kuvan ja ohjeet tähän liikeeseen voit katsoa postauksesta: Tehokas selkäliike kotiin – ota tämä treenivinkki käyttöön!

LIIKE 3. Etunojapunnerrus 10 toistoa x 4 sarjaa

Tämän liikkeen voit tehdä vuorosarjana vaakasoutujen kanssa tehden yhden sarjan liikettä 2, pitäen pienen tauon välissä ja suorittaen sarjan liikettä 3 jne. Vaihtoehtoisesti voit taas tehdä ensin kaikki soudut ja tämän jälkeen siirtyä punnerruksiin. Punnerruksissa voit halutessasi asettaa jalat pienelle korokkeelle, kuten kivelle tai tukkitelineelle, jonka myötä liike muuttuu hieman raskaammaksi.

LIIKE 4. Kyykkyhypyt 10 toistoa x 6 sarjaa

Viimeinen aivan kutkuttavan hirvittävä, mutta sitäkin loistavampi loppurääkki on kyykkyhypyt tukin kanssa. Tässä liikkeessä voi olla paikallaan valita hieman liikettä 1. pienempi tukki. Pidä paino koko ajan rinnalla, laskeudu kyykkyyn ja pomppaa ylös ilmaan.

katsomo-treeni

Muista pitää jokaisessa liikkeessä keskikroppa vahvana ja kontrollissa. Seuraavassa samanlaisessa treenissä kovenna panoksia lisäämällä toistomääriä. Siitä ei kun vaan treeni ylös, lenkkarit jalkaan ja tukkeja etsimään! Energistä alkanutta viikkoa!

>Edellisessä postauksessa: Näistä asioista en pidä treenaamisessa<<

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *