KOIRAMAMMAN KOTONA

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakodit

Ihanaa uutta viikkoa jengi!! Pesukone pyörii ja näppis sen kun suhisee. Meillä itseasiassa pamahti pyykinpesukone rikki juuri ennen kun muutimme tänne nykyiseen kämppään. Mietin, että kivat sulle, mutta onneksi täältä löytyi hyvät yhteiset pyykkitilat, joten hätä ei ollut onneksi sen näköinen.

Tuosta muutosta on kohtapuoliin humpsahtanut neljä kuukautta ja tässä vaiheessa olo alkaa olemaan asettunut. Ihan ensimmäisestä päivästä lähtien ollaan kyllä viihdytty täällä mielettömän hyvin ja uskokaa tai älkää, niin pidän muuttamisesta. Tottakai siihen kuuluu kaikenlaista hommaa, mutta freesi alku uudessa kodissa on vain niin jees. Katsoin juuri kuvia niiltä päiviltä, kun tyhjäsin täällä muuttolaatikoita ja vitsi se on juuri lempihommaani, kun saa järkkäillä kamoja tyhjiin kaappeihin. Toinen juttu mitä rakastan vapaa-ajalla on selata erilaisia asuntoja – hah! Siis onko kellään muulla tällaista harrastusta? Se on vain niin inspiroivaa katsella tarjolla olevia kämppiä ja fiilistellä erilaisia pohjapiirustuksia. Harrastin itseasiassa tällaista jo pienenä piirtelemällä unelmieni pohjapiirustuksia leikkitiloineen. Meillä ei ole tarkoitus muuttaa tästä nyt mihinkään, mutta ainahan sitä voi fiilailla. Jos olet samanlainen fiilistelijä, niin vapaita Lumo-asuntoja voit kurkkia täältä.

Sisustamisen kanssa ollaan otettu löysin rantein eikä olla suuna päänä lähdetty ostamaan uusia asioita. Vietiin tämä mentaliteetti ehkä jopa vähän liian pitkälle siinä mielessä, että porskutettiin menemään ilman verhoja sen kolme kuukautta. Nyt täällä kuitenkin hulmuaa nekin ikkunoissa, joten siihen loppui naapureiden viihdyttäminen. Ei vaan! Tässä on tosi kivasti sillä tavalla, että kenenkään ikkunat eivät ole suoraan vastapäätä ja mukavasti saa olla rauhassa.


Ollaan positiivisesti yllätytty siitä, kuinka paljon täällä on kaikenlaisia etuja asukkaalle. Meille tärkein juttu on tietysti se, että koirat ovat tänne tervetulleita ja se on oikeastaan sellainen asia, mitä katsotaan ensimmäisenä. Nämä karvanaamat ovat rakastaneet kotipesäänsä ja ympäristö luontoineen on tosi jees ulkoiluttamiseen.

Maalietukin kuuluu hommaan, eli jos nyt tuo sisustuskärpänen oikein puraisee, niin mikäs siinä väriä seinille huitoessa, kun maalit ja tarvikkeet tarjotaan talon puolesta. Laajakaistakin sisältyy vuokraan lähes kaikissa kodeissa ja vuokravakuus on pyöreät nolla euroa, kun nappaa kodin verkkokaupan kautta.

Tällaisten asioiden lisäksi ollaan päästy nauttimaan mm. ilmaisesta Lintsipäivästä, mikä oli ihana yllätys. Saa nähdä minkälaisia tapahtumia tulevaisuudessa on luvassa. Olen kuullut, että viime vuonna asukkaat ovat esimerkiksi päässeet kuuntelemaan Anna Puuta ja Lenni-Kalle Taipaletta. Itse arvostan suuresti, että tällaisia viihtyvyysasioita on mietitty – tuo Lintsipäivä oli niin hauska ja piristävä.

Ihan huikea juttu on mielestäni myös yhteiskäyttöautot, joita löytyy joidenkin talojen parkkiksilta ja joita voivat kaikki asukkaat vuokrata. Mieletöntä! Me ei olla tätä etua vielä kokeiltu, koska meiltä löytyy auto pihasta, mutta sen sijaan pakulle meillä on aina aika ajoin tarvetta ja nyt sellaisen hommaaminen onnistuisi kätsysti.

Luulenkin, että olen vasta pintaraapaissut näitä kaikkia tarjolla olevia etuja, sillä olen kuullut myös pihakoutseista, asukasarvonnoista jne. Nyt viime viikolla pyöräytin itseasiassa elämäni ensimmäiset omenagalettet ja tuon reseptin bongasin asumisen-sivuilta. Niistä tuli todella herkullisia ja voinkin suositella erityisesti vaniljajätskin kera 😉

Mekko TÄÄLTÄ

Ei kun uuni kuumenemaan ja viikko mukavasti käyntiin!

P.S. Multa kysyttiin, että miten tuparivalmistelut edistyy ja onko blogin lukijat tervetulleita kippistelee bcaa-shoteilla? 😀 Niin totta pirskatissa!

LUE MYÖS: UUSI KOTI!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: BEFORE WEEKEND WORKOUT!

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (8)
  1. Ihanan pirteä postaus! Meikäläinenkin tykkää muuttopuuhista. Just lähdin takaisin ulkomaille opiskelemaan ja huone on hävityksen kauhistus, mutta on niin kivaa laittaa tätä uutta luukkua taas oman näköseksi! Hirveästi vaan ei viitsi sisustusjuttuja hommailla kun keväällä niistä pitää vaan päästä sit eroon :/ Mut sit taas joskus kun itsellä on vakkarimpaa kämppää!

    1. Kiitti Laura ja tosi kiva että pidit! 🙂 Oi ihanaa että oot päässyt ulkomaille opiskelemaan 😍 varmasti huikeeta aikaa!

  2. ihana urho ja sisu! koirat on niin veikeitä. siis kutsutko meidät lukijat tupareihin? missä asutte siis?

    1. Ne osaa kyllä kuvissa esittää lutuisia 😅 no ei on ne oikeastikin aivan ihania! Voi kun olisikin mahdollista ottaa teidät kaikki tänne!!<3 taitaa meidän neliöt vaan aika äkkiä todellisuudessa loppua kesken 😅 mutta ne olis kyllä kaikkien aikojen tuparit jos ei muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *