KITUDIEETIT ROSKIKSEEN! POLTA RASVAA JÄRKEVÄSTI!

Kaupallinen yhteistyö: SHAPE With Ida Jemina

Mimmit!

Tänään on se päivä! SHAPE with Ida Jemina-valmennus on julkaistu!!

Valmennus sopii sinulle, joka haluat kiinteytyä ja polttaa rasvaa järkevästi! Kitudieetit roskikseen! Nyt mennään kohti tavoitteita mun tyylillä niin että huomaat tulokset niin peilissä kuin olossa! 💪😍 Nyt on SUN VUORO onnistua!

Treeneissä pätee aina ”laatu korvaa määrän”. Hommia pääsee tekemään takuuvarmasti, mutta treenit eivät hallitse koko elämää. Freesit liikkeet, koukuttavat erilaiset jaksot ja jatkuvasti kehittyvä ohjelma saavat näkyvien tulosten lisäksi aikaan aivan superhyvän ja motivoituneen fiiliksen. Huomaa itse ero!

Ruokavalio on valittavanasi joko sekaruokavaliona, maidottomana & gluteenittomana ruokavaliona tai vegaaniruokavaliona ja oon niistä aivan fiiliksissä! Ne sisältävät ihan sikana eri vaihtoehtoja joka aterialla herkullisine ja terveellisine resepteineen! Nyt jo niistä on tullut kiitosta vaikka julkaisusta on vain tunteja. En malta oottaa että säkin pääset matskuihin käsiksi!! 😍

SHAPESSA treenataan monipuolisesti neljä kertaa viikossa kuntosalilla hyödyntäen lisäksi tehokkaita rasvanpolttotreenejä sekä aerobisia harjoitteita.

SHAPE with Ida Jemina sisältää:

– Aivan uudenlaisen ja huippulaadukkaan 10 viikon valmennuksen.

– Jatkuvasti kehittyvän treeniohjelman näkyvien tulosten saavuttamiseksi.

– Huikean monipuolisen ruokavalion, joka sisältää useita eri vaihtoehtoja joka aterialla resepteineen!

– Vaihtoehtoina on sekaruokavalio, maidoton & gluteeniton ruokavalio sekä vegaaniruokavalio.

– Online coaching palvelun, jossa voi esittää kysymyksiä ja joka on apuna koko valmennuksen ajan.

– Jokaisen liikesuorituksen videolla.

– Kattavat ja tarkat ohjeet, joissa kerron tismalleen mitä tulee tehdä, miten ja missäkin vaiheessa.

– Tekemisen meininkiä, motivoivia treenejä ja ihan uusia tuloksia!😍

Oletko valmis? NYT MENNÄÄN!!

>>TILAA SHAPE-VALMENNUS JULKAISUALELLA TÄÄLTÄ!<<

Go get it girls!!💪

Kommentit (14)
 1. MAHTAVUUTTA! Aion tilata uuden ohjelman pikimmiten, mutta jäi mietityttämään onko sekaruokavaliossa huomioitu vaihtoehtoina myös kasvisproteiinit vai ovatko ruokavaliot osittain ikään kuin poissulkevia?

  1. Jes Teresa! Sekaruokavaliosta ehdottomasti löytyy myös kasvisvaihtoehtoja!!😍💪 Ei muuta kuin messiin! Ale loppuu huomenna!!

   1. Hieno homma ja ostos tehtynä! :] Kiitos sinulle jälleen!<3

    1. Ihan mahtavaa! Nyt mennään!❤️🙌🙌🙌

 2. Moikka, minkä takia fitnetin sivustolle kirjautuessa tulee ilmoitus ”ei turvallinen” ja tästä lisätietoja avatessa tulee tieto että sivustoa ei ole turvallista käyttää? Ohjelmasi kiinnostaisi mutta sivuston josta ohjelma tulisi ostaa turvallisuus huolettaa…

  1. Moi Anna! Ei hätää! Sivusto on suojattu alusta loppuun asti, kaupan ja maksutapahtumankin osalta SSL tekniikalla. Näkemäsi ilmoitus johtuu sivuston bannereista eikä liity ohjelman tilaamiseen, eli ei syytä huoleen! 🙂 Lämpimästi tervetuloa messiin!!😍👊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *