KESÄN RAIKKAIN JUOMA VAIN KAHDESTA AINEKSESTA!

Sis. mainoslinkkejä

Tämä on niin älyttömän helppo juttu, että on pakko jakaa! Raikas kesäpäivän virkistys etenkin treenaaville, johon tarvitaan vain kaksi komponenttia. Tämä on slushie eli jääsohjo, jota erityisesti Jenkkien huoltoasemilla näkee koneissa pyörivän.

Mutta mehän ei sellaisia koneita tarvita vaan homma hoituu blenderillä. Tähän helppoon ja virkistävään settiin tarvitset jäitä ja BCAA-jauhetta. Minulla on tällä hetkellä persikka-jääteen makuista sekä cola-limen makuista. Päädyin jääteehen.

BCAA SLUSHIE 

Sekoita 5g BCAA-jauhetta sekä kaksi kourallista jääpaloja blenderissä ja slushie on valmis nautittavaksi.

Treenitoppi täältä / Shortsit täältä

Mikäli haluaa, joukkoon voi myös laittaa makuun sopivaa hedelmää joukkoon. Tuohon persikka-jäätee-slushieen heitin persikan paloja blendausvaiheessa. Cola-limeen taas sopisi esimerkiksi täydellisesti sitruunan mehu. Näitä pystyy väsäämään nopeallakin aikataululla ja bcaa:n voi valita oman maun mukaan.

Tästä muistui myös mieleeni taannoinen ohjeeni raikkaaseen frozen frappuccinoon, jota kahvia rakastavien kannattaa lämpiminä kesäpäivinä ehdottomasti kokeilla. Sen ohjeen voit tsekata täältä: Tee se itse! Ihanan raikas frozen frappuccino

Ei kun raikasta kesäpäivää! 🙂

KATSO EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA: BOOTY-LIIKKEITÄ KOTIIN – TESTAA!

Kommentit (1)
  1. MY DAY - TULE MUKAANI PÄIVÄN AJAKSI! - Ida Jemina
    14.6.2017, 19:54

    […] KESÄN RAIKKAIN JUOMA VAIN KAHDESTA AINEKSESTA! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *