KESÄN 2018 BUCKET LIST NÄYTTÄÄ TÄLTÄ!

Kaupallinen yhteistyö: Simple

Voi vitsit kuinka meitä ollaan näillä keleillä hellitty. Ei voi muuta kuin viimeistään tässä vaiheessa herätä siihen, että kesä on täällä! Tuntuu, että me Suomessa asustavat osataan arvostaa sitä joka vuosi yhtä kovaa, kun viimein saadaan oikein roppakaupalla valoa ja nyt myös sitä lämpöä. Hallelujah!

Toukokuuta kun jo eletään aloin miettimään mitä kaikkea toivon tulevalta kesältä ja mitkä on sellaisia juttuja, joita haluan tehdä. Kesän 2018 bucket listin kasaaminen lähtee siis tästä! Kerron myös mun kahdesta ihan must have ihontuotteesta kesään, jotka ovat kulkeneet nyt moneen mestaan mukanani.

Kesällä en arvosta mitään muuta yhtä paljon, kuin ulkoilmaa. Okei ehkä vettä, ruokaa ja muita perustarpeita, but you get the point! Musta tuntuu, että silloin voin vaan olla rauhassa henkisesti. Sielu lepää niin sanotusti ja tää on ollut aina mulle jotenkin supervaikuttava juttu. Nuorena otti ihan tosissaan koville tuo pimeys ja edelleen se meinaa syksyn tullen ahdistaa. Olen nyt nämä upeat säät joutunut luuraamaan sisällä 90% ajasta, joten tulevan kesän ehdoton ykköstoive on touhuaminen ulkona niin paljon kuin mahdollista. Oli ne sitten lyhyempiä hetkiä aamusta tai illasta tai oikein kunnon kokonaisia vapaapäiviä, mutta valoisaan ulkoilmaan on päästävä! Aurinko – here I come!


Ulkoilman lisäksi mulle tulee heti mieleen kaikki extempore-hengailut perheen ja kavereiden kanssa. Mikä on parempaa? No ei hirveen moni asia. Grillaamista, pelaamista, mökkeilyä, saunomista..Toisaalta toivon myös sellaista aivot narikkaan yksinoloaikaakin, kun voi nollata jonkun lehden tai kirjan parissa – mieluiten just siellä ulkona.

Eri mestoihin lenkkeilyt koirien kanssa. Vaikka tuo juokseminen aina yhtä tuskaisaa mulle onkin, (second wingistä ei tietoakaan), niin koirien kanssa tykkään lenkkeillä. Sitä siis ja moneen eri paikkaan – rantoihin, metsiin ja puistoihin.

Tänä kesänä aion myös käyttää paljon enemmän kaikkia ihania kesämekkoja ja kesävaatteita. Oli juhannuksena sitten 4 astetta tai ei. Tällä kertaa plääniini ei kuulu toppatakkien roudaaminen mökille mukaan (sehän nähdään :D).

Haluan tän kesän myös olevan mahdollisimman rento ja huoleton. Niin, että voi vaan iskeä lipokkaat jalkaan ja hilpaista ulos viettämään päivää. Tähän kuuluu ehdottomasti myös se, että kesä menee varmasti aika vähissä meikeissä. Kesäkuumalla ei paksut pakkelikerrokset hirveesti miellytä. Saan nyt olla onnellinen siitä, että ihoni on suht hyvässä kunnossa. Niin ei nimittäin aina ole ollut, joten ymmärrän myös tosi hyvin senkin puolen.


Mun ehdottomat kesämenoja helpottavat ihonhoitojutut ovat olleet kasvojen puhdistusliinat. Nytkin kun Urhon ja Sisun kanssa lähdetään päivän päätteeksi juoksulenkille, pyyhkäisen aina naaman meikistä ennen sitä. Pääsee iho hengittämään. Jotkut puhdistusliinat ovat aiheuttaneet mulle kuitenkin just niitä näppyjä. En tiedä mistä on ollut kyse, mutta niin vain on joka kerta tapahtunut. Onneksi oon tänä keväänä päässyt tutustumaan oikein kunnolla näihin Simplen herkän ihon tuotteisiin ja nämä puhdistusliinat ovat olleet ihan mun pelastus.

Oon aiemmin ajatellut, ettei puhdistusliinat sopisi ollenkaan mulle, mutta kyse ei selkeesti ole ollut siitä. Oon vaan käyttänyt itselleni sopimattomia tuotteita. Nyt ihoni tykkää, liinat ovat tarpeeksi kosteita ja itseasiassa kosteuttavia, mikä sopii hyvin kuivalle iholleni. Ennen kaikkea niillä saa kasvot putsattua tosi nopeasti ja ensimmäistä kertaa nää on sellaiset liinat, jotka sopii iholleni eikä aiheuta näppyjä.

Luulenpa, että se johtuu nimenomaan siitä, että Simple on herkälle iholle kehitelty sarja. Niiden tuotteet ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muuta ylimääräistä eikä jätä sellaista tahmaista pintaa iholle käytön jälkeen. Näitä liinoja on itseasiassa kahta erilaista ja molemmat on nyt moneen kertaan todettu erinomaisiksi. Erityisesti diggaan siitä, että lika ja meikki jää liinaan – ei vain liikuttele meikkiä iholla eessun taas.


Oon päässyt testamaan kasan erilaisia Simplen ihonhoitotuotteita ja mun on ihan pakko nostaa niistä esiin myös kevyt kosteusvoide iholle Protecting Light Moisturiser, joka sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 15. Tätä oon laittanut aina noiden puhdistusliinoilla putsaamisen jälkeen iholle ja nuoruuden huolettoman auringonottamisen jälkeen osaan arvostaa tuota suojakerrointa. Nämä kaksi ihonhoitotuotetta ovat sellaisia, jotka ovat kulkeneet nyt mukanani aina jos ollaan lähdetty ulos auringonpaisteeseen tai jos esim. olen mennyt jostain suoraan salille, niin olen saanut ihoni helposti putsattua.

2 X 50€ TUOTEPAKETIN ARVONTA

Jos sulla on hakusessa sellaisia ihonhoitotuotteita, jotka ei ärsytä ihoa ja on hellävaraisia, niin kannattaa pistää nämä korvan taakse. Mun kuiva ja helposti punoittava iho on tykännyt. Sarja on nimenomaan kehitetty iholle, joka oireilee helposti. Olen näitä käyttäessäni huomannut myös sen, että ne ovat tosi riittoisia, kun niin pieni määrä riittää. TÄÄLTÄ voit tutustua Simplen kaikkiin tuotteisiin tarkemmin. 

Nyt sulla on myös osallistua 2 x 50€ ihanan Simple tuotepaketin arvontaan! Testaa millainen ihonhoitorutiini sopii sulle ja pääset mukaan. Itse sain vastaukseksi, että ihonhoitorutiinini kaipaa vielä pientä päivittämistä – hah kiitos, saiko joku muu saman? Testiin pääset TÄSTÄ


Vaikka nämä mun kesän suunnitelmat ei mitään liitovarjoilua tai benjihyppyjä ole, niin joskus ne yksinkertaisimmat asiat on just niitä parhaita. Onko sulla joku asia mitä odotat tältä kesältä eniten? En voi uskoa, että se on ihan oikeasti nyt alkanut!!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 8 ERINOMAISTA LIIKETTÄ PAKAROILLE KUMINAUHALLA!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (6)
  1. Testin mukaan olen oivaltanut ihonhoidon tärkeyden ja mulla on siihen hyvä rutiini 😀 Pitää kyllä paikkaansa suurimman osan ajasta, välillä vähän lipsuu.

    1. Hei jes Suvi! Aika hyvän tuloksen napsautit!!😀

  2. Testi kertoi, että hyvä ruutini yllä ja oon hokannut ihonhoidon tärkeyden! Kyllä kiinnostaisi kokeilla seuraavaksi noita Simplen tuotteita. 🤔

    1. Hyvä Verna!! Toivotaan että onni potkaisee! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *