Kehonpainotreenit by Ida Jemina – katso video!

Mainos uudesta BodyWeight Training-ohjelmasta!

hyppy demo

Ai että! Niin kuin lupasin, pian pärähtää käyntiin kesän vauhdikkain treeniohjelma, jossa mennään eikä meinata! BWT on tehokas kehonpainolla toteutettava ohjelma, joka sisältää yli 15 erilaista treeniä! Jokainen treeniviikko on erilainen intensiivisine, energisine ja ennen kaikkea monipuolisine harjoituksineen, jotka voi suorittaa milloin ja missä vain. Mikä parasta, kaikki lihaskuntotreenit on kuvattu videolle, jolloin on helppo nähdä miltä mikäkin liike näyttää.

Ohjelma on hyvin paljon näköiseni – hikistä, vauhdikasta ja hauskaa tekemistä, jota erityisesti kesällä on mahtava toteuttaa! Halusitpa vaihtelua treeneihisi, oppia treenaamaan tehokkaasti käyttäen omaa kehonpainoa tai hyödyntää annettuja treenejä reissussa tai vaikka saliohjelmasi ohessa, on BWT sinua varten!

Huomenna kannattaa olla kärppänä liikenteessä, sillä nopeimmille on luvassa huikeita yllätyksiä! Alla pieni sneak peek-video tulevasta! Jes! Kohta mennään!

Edellisessä postauksessa: Mahtava yhdistelmäliike jaloille – Try this!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (8)
  1. Wau upee video!:)

    1. Kiitos kovasti Minttu! 🙂

  2. Tää kuulostaa ihan sairaa hyvältä just kesään ja ubb:n suorittaneena täytyy antaa pointsit edellisestä ohjelmasta! Tässä siis pärjää ilman salia?

    1. Mahtavaa, että UBB maistui! 🙂 Juuri näin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *