Nyt mennään! Uusi kehonpainotreeniohjelma on julkaistu!

Mainos uudesta kehonpainotreeniohjelmasta!

Lets-go!

Woohoo today is the day! Tänään starttaa kesän vauhdikkain kehonpainotreeniohjelma, josta ei tekemisen meininkiä puutu! Mikä parasta, treenit voi suorittaa missä vain ja milloin vain nauttien samalla Suomen kauniista kesästä. Ohjelma sisältää monia erilaisia ja tehokkaita lihaskuntotreenejä sekä useita monipuolisia ja hauskoja juoksuharjoituksia, jotka yhdessä kehittävät niin anaerobista kuin aerobistakin kuntoa. Jokainen treeniviikko on erilainen ja tylsää ei varmasti ehdi tulemaan!

Erilaisine harjoituksineen BWT-ohjelma sisältää yli 15 erilaista treeniä, joista jokainen lihaskuntotreeni on kuvattu videolle esimerkkisuorituksineen. Näin näet helposti mistä missäkin liikkeessä on kyse ja miten ne tulisi suorittaa.

8 viikon mittaisen ohjelman lisäksi sinun ei tarvitse suorittaa muita treenejä. Kaikki ohjeet on annettu yhdessä kattavassa paketissa progressiosuunnitelmineen, joista näet miten treenit etenevät ja kovenevat. Voit kuitenkin aivan mainiosti käyttää hyödyksesi ohjelman erilaisia treenejä salitreenien tai muiden treeniesi ohessa, jolloin voit fiiliksen mukaan käydä vetäisemässä ohjaamani treenit tai tehdä haluamasi määrän ohjelman treenejä viikossa. Ne soveltuvat loistavasti myös mökkireissuille tai muille matkoille.

Ohjelma soveltuu parhaiten jo treenitaustaa omaaville, sillä siinä mennään eikä meinata. Treenit ovat kovia, mutta palkitsevia! Mitään ei kuitenkaan tarvitse osata etukäteen sillä ohjelman myötä opit parantamaan kehonhallintaasi ja lihaskuntoasi.

Kaikki treenit ovat sellaisia, joista nautin aivan suunnattomasti. Energistä, tehokasta, hikistä, erittäin koukuttavaa ja hauskaa tekemistä – katso alta sneak peek-video ohjelmasta!

Miksi BWT?

– Saat huikean määrän erilaisia treenejä, joista voit valita suosikkisi tai noudattaa ohjelmassa annettua suunnitelmaa.

– Missä vain ja milloin vain! Voit aloittaa treenit vaikka heti kotonasi tai ulos astuttuasi.

– Tehokasta ja monipuolista tekemistä ilman kuntosalikorttia.

Milloin treenit alkavat? Voiko ohjelman aloittaa myöhemmin?
Treenit voi aloittaa heti ohjelman saatuaan ja ne säilyvät ostajallaan aina. Voit siis aloittaa ohjelman vaikka ensi vuonna!

Kuinka kauan ohjelma kestää?
Ohjelman kesto on 8 viikkoa, mutta voit hyödyntää treenejä aina kun haluat.

Voiko tähän osallistua vaikka ei olisi mahdollista treenata salilla?
Juuri näin! Tarvitset vain ”nyt mennään”-asenteen ja olet valmis treenaamaan!

Voinko maksaa osamaksulla?
Ehdottomasti! Ohjelman voi maksaa laskulla, joustavalla erämaksulla, luottokortilla tai verkkomaksulla.

Kuinka kauan tarjous kestää?
Supertarjous on voimassa vain 2 vuorokautta!

Sitten aloitetaan!

>>TILAA UUSI BWT-OHJELMA TÄÄLTÄ!<<BWT keskikokoinen

Kommentit (25)
  1. Messissä ! Tämmöistä treeniohjelmaa kaipaakin kesäksi kun sali ei aina houkuttele ,ulkona hyvässä säässä treenaaminen on parasta ! Kiitos tästä, ja ihanaa juhannusta sinne <3 🙂

    1. Mahtavaa!💪 Sepä se! 😊 Itsekin nautin suunnattomasti kun voi raikkaassa ilmassa pistää menemään! Ihanaa juhannusta sullekin ja supereita treenejä! 👊👊

  2. Tilattu! Juhannuksen jälkeen lähtee😉

    1. Loistavaa! Kovia treenejä Paju👊😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *