Käytätkö itseruskettavaa? Katso vertailu!

Kaupallinen yhteistyö: Tanstore

adidas-toppi-valkoinen-musta-kukka
”Miten oot noin ihanan ruskea? Käytätkö itseruskettavaa?”

Kyllä! Suoraan pullosta 🙂

”Minkä merkin pullosta, näyttää niin tasaiselta ja ei oo oranssista tietoakaan ☺️”

Tää on laitettu st. morizilla, sellasella vaahtomaisella moussella 🙂

Kyseinen keskustelu on otettu suoraan Instagram-kuvastani. Niin se sana kiertää. Kysyin nimittäin aikoinaan ystävältäni ihan saman kysymyksen ja hän kertoi käyttävänsä St. Moriz Moussea. Olen tajuttoman huono muistamaan nimiä, joten se oli varmasti viides kerta, kun esitin saman kysymyksen. Tuolla kerralla otin nimen onneksi ylös, sillä kokeilun myötä siitä tuli yksi lemppareistani.

Jos pähkäilet, että mikä kyseisessä tuotteessa on spesiaalia, niin minäpä kerron!

Ensinnäkin tuote on todella edullinen. Hinta-laatusuhde on siis enemmän kuin kohdillaan. Toisena ja tärkeimpänä ominaisuutena on kaunis lopputulos, joka ei taita yhtään oranssiin. Väri levittyy tasaisesti ja kuivuu lähes samantien. Kärsimättömälle luonteelle tämä on tärkeää ja on ihanaa, kun kuivumista ei tarvitse odotella. Se sisältää myös opasvärin, jonka ansiosta on helppo nähdä mihin kohtiin väriä on laittanut ja mihin ei. Opasväri antaa siis heti rusketuksen iholle ja siksi se onkin pelastanut tilanteet, joissa päivetystä on tarvittu samantien. Minulla on siis ollut ja on edelleen käytössä tämä rusketusvaahto.

st-moriz

Vaikka olen todella tyytyväinen kyseisiin ruskettavaan, rakastan kokeilla uusia juttuja. Hyvien kokemusten innoittamana kokeilinkin St. Morizin uutta Velvet Finish Tanning Geeliä. Vau! Tykkään tästäkin ihan sikana! Mummini purskahtaisi tässä vaiheessa nauramaan, sillä hän ei voi ymmärtää tuota sikasanaa. Lopputulos geelillä on yhtä upea kuin käyttämälläni vaahdolla. Mousseen verrattuna se kosteuttaa ihoa paremmin, mikä tuntuu kuivalla iholla ihanalta. Mielestäni tämä sopiikin kuivaihoisille, kuten itselleni, erityisen hyvin. Levittäminen on sulavaa ja geeli miellyttävää.

Kerroinkin snapchatissa, että teen tänään kokeilun ja laitan toista väriä toiseen käteen ja toista toiseen. Vasemman puoleisessa kuvassa on näkymä ennen levitystä ja oikean puoleisessa neljän tunnin jälkeen värin levityksestä.

oikea-kasi-vertailu
Mousse
vasen-kasi-vertailu
Geeli

Kumpi kampi?

Molemmat ovat hinta-laatusuhteeltaan priimaa ja rusketus on kummassakin todella kaunis sekä luonnollinen. Tarpeeksi tumma, mutta ei överi. Suosittelenkin moussea kaikille, mutta ennen kaikkea aloittelijoille, sillä opasvärin ansiosta levittäminen on superhelppoa. Geeliä taas suosittelen erityisesti, jos ihosi on yhtään kuivahtava.

Valitsit sitten kumman tahansa, voi lopputulokseen olla tyytyväinen. Leppoisaa iltaa parhaat!

Edellisessä postauksessa: Järki on hyvä pitää päässä

 

Kommentit (21)
  1. Tekee heti mieli kokeilla 🙂
    Mites kasvot?? Voiko käyttää kasvoillekin?

    1. Voi käyttää kasvoille molempia! 🙂

  2. Vaaaaaau! Mahtava aihe ensinnäkin tähän alkusyksyyn. Oon pitkään etsinyt sopivaa itseruskettavaa. Ei muuta ku ”add to card“!!! Kiitos jo valmiiksi miljuunasti 🙂

    1. Tosi kiva että oli apua! 😊 siitä vain kokeilemaan! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *