KAUPUNKINAISEN 3 STEPIN DETOX-IHONHOITO

Kaupallinen yhteistyö: Nivea Urban Skin

Ne ekat rypyt kun pompsahtivat kasvoihini havahduin siihen, että heeeeetkinen – pitäisiköhän sille iholle antaa vähän enemmän rakkautta ja huolenpitoa. Aikaisemmin en kiinnittänyt asiaan sen suurempaa huomiota – kunhan pesin kasvot, lätkäisin rasvat naamaan ja that’s it. Nyt viime vuosina olen huomannut, että se ei todellakaan enää kuivalle iholleni riitä ja tuosta aiemmin sivuuttamastani asiasta voisi melkeinpä sanoa muodostuneen eräänlainen intohimoni.

Ja onneksi olen havahtunut tässä vaiheessa! Kaupungissa kun asun, saa ihoni kokea kaikenlaisia pakokaasuja, pölyä ja likaa. Inhottavaa, mutta totta. Nää on just niitä juttuja, jotka saa kasvot kuivumaan ja ikääntymään nopeammin. Siihen päälle kun isketään vielä kiireiset aikataulut, stressi ja joskus lyhyet yöunet, ei iho tykkää hyvää.

Multa kysyttiin jokin aika sitten, että haluaisinko kokeilla uutta Nivea Urban Skin-ihonhoitosarjaa, joka on kehitetty toimimaan nimenomaan näitä kaupunkistressin haittavaikutuksia vastaan. Totta ihmeessä olin heti kiinnostunut varsinkin, kun mulla on jo vuosia ollut muutama Nivean tuote sellaisia ihan ikisuosikkejani ja kun kuulin että tämä uusi hoito sisältää yhden minuutin Detox-naamion. Kyllä mulla minuutti riittää aikaa vaikka joka ilta, olisi kuinka kiire päivä tahansa.

Eli ei kun innolla testaamaan! Tämä hoito sisältää kolme eri steppiä, jotka puhdistavat ihoa ulkoilman saasteilta ja suovaavat ympäristön rasituksilta, kuten pienhiukkasilta ja UV-säteiltä.

Kolmen stepin ihon Detox-hoito

1. STEPPI on Urban Skin Detox –kasvonaamio

Ihan ensimmäiseksi puhdistetaan iho kuorivalla ja syväpuhdistavalla naamiolla, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja putsaa nassun lioilta. Tämä on hyvä levittää pienin pyörivin liikkein pestylle iholle ja antaa vaikuttaa minuutin ajan. Ihanaa, että se oli niin nopea, koska yleensä naamioiden pitämiseen menee se 10-20 minuuttia eikä sellaiseen ole aina aikaa saatika kärsivällisyyttä. Sen ansiosta tämä sopii hyvin ihan päivittäiseenkin käyttöön naamanpesun yhteydessä. Tosi kätsy ja jätti ihon kauniiksi sekä sileäksi!

2. STEPPI on uudistava Urban Skin -yövoide

Toisessa stepissä kosteutetaan iho detox-yövoiteella, joka poistaa kuona-aineita yön aikana ja vahvistaa sitä seuraavaa päivää varten. Yes please! Tämän koostumus oli ihanan raikas ja geelimäinen. Tykkäsin siitä, ettei se ollut liian paksu, mutta tuntui silti kosteuttavan kasvoja todella hyvin. Myös voiteen vihreä väri oli hauska. Se sisältääkin luonnonmukaista vihreä tee-uutetta, antioksidantteja sekä hyaluronihappoa ja antaa kunnolla kosteutta pitkäksi aikaa. Sitä ihoni juuri tarvitseekin.

3. STEPPI on Urban Skin -päivävoide

Kolmannessa vaiheessa suojataan iho vielä päivävoiteella, jonka luonnollisesti tein aamulla. Tämänkin koostumus oli ihana! Se sopi todella hyvin meikin alle, koska se imeytyi nopeasti eikä jättänyt öljyistä pintaa. Voide myös suojaa ihoa auringonvalolta, koska siinä on suojakerroin 20.

Ready to rock the day!

Kaikenkaikkiaan tykkäsin tästä detox-hoidosta tosi paljon! Erityisesti tuosta naamiosta, sillä se toimi niin nopeasti ja siksi, että sitä pystyy käyttämään ihan normaalissa arjessa päivittäin. 

Kirpeää keskiviikkoa kauniit!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MITEN DIEETTITREENI EROAA NORMITREENISTÄ?

Kommentit (4)
 1. Oliko noi rasvat sun mielestä tarpeeks kosteuttavia kuivalle iholle? 🙂
  Näytät muuten superhyvältä tossa viimesessä kuvassa!

  1. Voi kiitos ihana! <3 Omalle iholle oli tarpeeksi kosteuttavia vaikka tosissaan aika kuivan ihon omistan. Erityisesti yörasva näistä antoi mukavasti kosteutta. Nää ei kuitenkaan oo sellaista paksua tököttiä vaan imeytyy ihoon aika äkkiä.

 2. redaksisumbar
  6.3.2018, 15:11

  Siis nyt on pakko tulla sanomaan, että sun kirjoittaminen on ihan ykkösluokkaa! Harva ihminen saa näinkin tylsästä aiheesta näin helposti luettavan ja viihdyttävän. Yleisestikin sun kirjoittaminen on niin kepeää luettavaa, että jos kaikki tenttikirjat olis kirjoitettu Pajusen tyyliin niin olis kepeitä vitosia tutkintopapereissa 😀

  1. Voi kiitos! Ihan mahtava kuulla jos blogi maistuu! 🤗💪

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *