Kauhunhetkiä koneessa

Hiphei!

Täällä ollaan! Pitkä reissupäivä takana ja nyt olen vihdoin hotellilla. Lento oli elämäni pelottavin! Kone rytisi niin kovaa, että luulin oikeasti, että nyt tulee lähtö! Jouduin pitämään kättä suun edessä, etten olisi kiljahdellut! Huh! Onneksi tämän neidin lähdön hetki ei kuitenkaan koittanut vielä tänään, vaikka tulikin koettua elämän kovimmat turbulenssit. Pikkaiset kädet vielä tärisevät, mutta onneksi jalat ovat taas mukavasti maan kamaralla. Myös omat epämääräiset jauhopussit sekä pilleripurkit pääsivät mukavasti perille. Joten mikäs tässä olessa, elämä hymyilee taas!

Matkakohteena on ihana ja aurinkoinen Kyproksen saari. Olen joskus vuosia sitten lomaillut täällä aiemmin, tosin eri puolella saarta kuin nyt. Tällä kertaa olen saaren pohjoispuolella.

kauhunhetkia

Innoissani odotan mitä kaikkea pääsen täällä näkemään, kokemaan ja maistamaan. Pääasiassa odotan kuitenkin ihan vain rentoutumista ja iisiä meininkiä. Hotellilta pitäisi löytyä jonkinlainen fitness-keskus, niin ihan aurinkotuoliperunaksi tässä ei ryhdytä. Saa nähdä, jos siellä saisi päivän pumpit pumpattua. Muussa tapauksessa jumpat hoituu kotitreenityyliin, niin kuin edellisessä reissussa ennen salin löytymistä.

Itse tykkään treenata myös reissussa, mutta missään nimessä viikon tauko treenistä ei ole kuolemaksi. Jos on treenannut kovaa pitkään, voi kevennetyn viikon pitäminen olla jopa suotavaa. Kevennettyjen jaksojen tarkoituksena on antaa kropalle mahdollisuus palautua, minkä ansiosta päästään taas entistä kovempiin tuloksiin. Levolla on väliä, vaikka se helposti saattaakin unohtua. Siitä, miten kevennettyjä viikkoja kannattaa pitää, kirjoitin aiemmin täällä.

Hotellitreeniä viime reissulta
Hotellitreeniä viime reissulta

Mutta nyt suuntaan tuonne ulos pällistelemään toisen maan meininkiä! Ihanaa päivää kaikille! Huomenna on blogiin muuten tulossa mielenkiintoinen aihe koskien parasta peppuliikettä. Nähdään siis pian!

Edellisessä tekstissä: Kaurahiutaleita matkalle! Ooks sä ihan hullu?

Kommentit (18)
  1. Kyllä tuo kroppa on kuin joku antiikin kreikan veisto :O

    1. Haha no voi kiitos! Antiikin kreikka rules!

  2. En yleensä kommentoi mutta pakko sanoa että pitää sun blogista kyllä välillä käydä motivaatiota hakemassa treeneihin. Upea kroppa sulla, nostan hattua 🙂

    1. Kiva kun nyt kommentoit Hanna!:) kiitos kovasti! Huikeeta toimia motivaattorina! Tsemppiä treeneihin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *