KAUAN OLLAAN OLTU YHDESSÄ? MISSÄ TAVATTIIN?

Sis. mainoslinkkejä

Kuinka pitkään olemme olleet mieheni kanssa yhdessä ja missä tapasimme ensimmäisen kerran?

Kiitos kaikille mahtavista kysymyksistä PARISUHDEPOSTAUKSEEN liittyen! Vastailen niihin useammassa osassa, niin ei veny postaukset ihan mahdottomiksi romaaneiksi ja päästään kunnolla eri kyssäreiden kimppuun.

MITEN OOTTE TAVANNEET?

Olin kaverini kanssa rannalla viettämässä kesäpäivää. Siinä mussutin Toffifee-namuja, jotka olivat aivan sulaneet auringon lämmöstä. Ei se onneksi meikäläistä hidastanut, vaikka tosi sottaista puuhaa olikin ja koko paketti upposikin siltä istumalta. Sivusilmällä sitten jossain vaiheessa huomasin, että kaksi jätkää istuu siinä about kymmenen metrin päässä myös viettämässä hellepäivää. En kuitenkaan kiinnittänyt heihin sen enempää huomiota, vaikka komeita ilmestyksiä olivatkin, vaan tyytyväisenä sormet suklaassa jatkoin namujen mussuttamista. Nämä jätkät siitä sitten jossain kohtaa lähtivät pois ja kävelivät samalla ohitsemme. Silloin huomasin, että hei! Eikö tuo ole se poika meidän riparilta? Ja olihan se! Hän meni siitä ohi frendinsä kanssa, jota en tuntenut.

Seuraavana päivänä istuin koneella, koska olin saanut paljon synttärionnitteluita IRC-galleriaan. Tuohon aikaan se oli paikka, jossa kaikki olivat. Olin myös saanut viestin pojalta, jota en tuntenut. En ensin reagoinut koko viestiin tai kommenttiin, koska keskityin vain niihin onnitteluihin. Yhtäkkiä häneltä tuli kuitenkin toinenkin viesti, jossa hän onnitteli syntymäpäivistä. That’s the way to go, ajattelin ja kiitin kohteliaasti. Sitten hän tipautti pommin ja sanoi, että oli nähnyt minut eilen. Mitä ihmettä! En tiennyt yhtään mitä hän tarkoittaa, kunnes yhtäkkiä oikein huhmahtaen tajusin, että ei ei eiiiiiiii… onko se nähnyt mut siellä rannalla sormet sulaneessa suklaassa, pötsi pinkeänä ahmimassa Toffifeeta? Ja olihan se. Hän oli se riparikaverini kanssa ohitsemme kulkenut kundi.

Siitä se kaikki sitten lähti. 

Camo-mekko täältä / Punainen takki täältä / Tennarit täältä

Oikeilla ensitreffeillä tavattiin ostarilla, jossa pikkuveljeni kavereineen oli silmät suurina vakoilemassa. Ei tarvinnut erikseen himassa kertoa asiasta mitään, kun veljeni oli kailottanut heti kovaan ääneen: IDA ON TREFFEILLÄ!

Käveltiin pitkään, juteltiin niitä näitä ja mentiin syömään jätskit mäkkäriin. Siinä hermostuksissani kolautin pääni kolme kertaa vieressäni olevaan ikkunan lasiin ja mietin, että ei helkkari toivottavasti toi ei huomannut mitään.

KAUNKO OOTTE OLLEET YHDESSÄ?

Tästä on nyt tänään päivälleen 13 vuotta <3

LUE MYÖS: BOYFRIEND TAG – MIES PALJASTAA!

LUE MYÖS: MITÄ MIEHESI AJATTELEE SIITÄ ETTÄ OLET BLOGGAAJA?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 10 SUOSITUINTA RUOKAOHJETTANI

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (13)
  1. Ihanaa<3 ootko sinäkin siis tavannut miehesi 16- vuotiaana?:)

    1. Näin pääsi käymään 🙂

  2. Ihana lukea välillä tälläsiäkin juttuja, ja kiva kun vastailet meidän kysymyksiin. Ootan innolla jo seuraavaa osaa!🙈

    1. Tosi kiva kuulla Pauliina! <3 lisää vastauksia on tulossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *