KASVISPIHVIT JOGURTTIKASTIKKEELLA – JÄÄT KOUKKUUN!

KASVISPIHVIT jogurttikastike

Kasvispihvit ja jogurttikastike! Ai että!! Kun maistat pelkkää paistolastaa ja saat siitä jo sellaiset makuelämykset, että voit olla varma safkan olevan aivan jäätävän hyvää! Sitä nämä kasvispihvit totta tosiaan ovat!

Tässä ruoassa on niin runsaita makuja, että siinä yllättää ihan itsensäkin, kuinka kätsysti saa pyöräytettyä näin maistuvat setit. Arkenakin voi syödä hyvää safkaa ja on oikeastaan ihan alakanttiin sanottu, että tämä olisi hyvää, sillä tämä on todella maukasta! Huh!

Tuttuun tapaan ruoka on helppo valmistaa eikä mitään kummallisempia Master Chefin taitoja tarvita. Kasvispihvit sopivat hyvin maukkaaksi ja ravinteikkaaksi ateriaksi niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Törkyhyvää! Juuri äsken taas vedin satsit masuun ja tuota makua ei voi liikaa hehkuttaa. Setti oli myös mukavan täyttävä ja sopi loistavasti kiljuvaan nälkään.

kasvispihvit

KASVISPIHVIT OHJE:

​130 g käyttövalmiita kikherneitä (valutettu paino)
60 g käyttövalmiita kidneypapuja (valutettu paino)
1 sipuli
1 bataatti
1/2 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
Valkosipulia oman maun mukaan (rakastan valkosipulia, joten laitan sitä aina oikein kunnolla eli yhden kokonaisen yksikyntisen valkosipulin)
1-2 rkl tuoretta silputtua korianteria
2 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
Ripaus mustapippuria
Ripaus chiliä

Kasvispihvit ohjekasvispihvit-jogurttikastikkeella

NÄIN ONNISTUT:

1. Avaa kikherne- ja kidneypapupurkit ja kaada kaikki neste niistä pois. Muussaa ihan käsipelein kulhossa kikherneet ja kidneypavut niin, että rakenne rikkoutuu.

2. Raasta bataatti sekä sipuli raastimella ja pilko valkosipuli sekä korianteri.

3. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja muotoile seoksesta pihvejä.

4. Paista pannulla noin 4-5 minuuttia per puoli.

Ai jumatsuikka! Tästä setistä tulee 9 pihviä. Myös tuo tuoksu mikä tästä safkasta lähtee on ihan mieletön! Just tällaiset ateriat on mun makuun, kun voi vain helposti sekoittaa ainekset samassa kulhossa keskenään.

Pyöräytin näiden herkullisten kasvispihvien kanssa nautittavaksi vielä helpon jogurttikastikkeen, joka sopi tosi hyvin mukaan. Se meni näin:

JOGURTTIKASTIKE:

Kreikkalaista jogurttia
Silputtua korianteria
Raastettua kurkkua
Ripaus suolaa
Ripaus chiliä

Jogurttikastike-Kasvispihvit

Ufff give it to me! Pistä ihmeessä kasvispihvit viikonloppuna poskeen ja kerro mitä pidit! Näitä on pakko tehdä pian taas uudelleen! Ei kun maukkaita hetkiä karvapäät!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: NÄITÄ 2 TUOTETTA EN VALITETTAVASTI OSTA ENÄÄ

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

 Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (4)
  1. Onko bataatin siis tarkoitus olla kypsää vai raakaa ennen kuin sen lisää kasvispihvitaikinaan?

    1. Raakaa😊

  2. Mie tein näitä yks kerta ja olipa vaikea jotenkin laskea paljonko kidneypapuja ja kikherneitä tulee, kun täällä kaupoissa ei myydä nuita pikkupurkkeja.. loppupeleissä taisi niitä tulla liikaa kun pihvit ei kyllä maistuneet miltään. En käsipelillä saanut niitä muusattuakaan kunnolla. Paistoin pihvit uunissa, olikohan sillä merkitystä makuun.. 🤔

    1. Voi vitsi nää on kyllä aivan todella makurikkaita että varmaan oli sitten isommat määrät sulla 😫 ja voi todellakin olla, että uuni myös vaikuttaa asiaan, kun pannulla näihin tulee sellainen kiva maistuva pinta. Toivottavasti sinnekin saataisiin pian sellaisia pienempiä purkkeja!🤗 ihanaa viikonloppua!❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *