Kardashian Beauty puhututtaa

Sis. mainoslinkkejä

kardashianien-meikkisarja

Olen kuullut Kardashian Beautysta niin hyvää kuin myös joitakin parannuksen varaa toivovia kokemuksia. Tottakai minun oli näitä itselleni uusia meikkejä päästävä testaamaan, jotta voin tehdä omat havaintoni. Erittäin suosittuja ne näyttävät olevan, sillä osa hankkimistani tavaroista on jo loppuunmyyty. Kärppänä saa siis olla.

Kauneuslauantai alkakoon!

Tilasin siis ripsivärin, luomivärin, huulikiillon ja poskipunan. Yksi näistä nousi ylitse muiden ja tekisi jopa mieli hankkia toinenkin sävy. Jotkut taas olivat vähän niin ja näin. Eivät tuottaneet pettymystä, mutta eivät säväyttäneetkään. Mutta mennään tuote kerrallaan nämä läpi, niin kerron jokaisesta plussat ja miinukset.

Ripsiväri – njaa..

kardashian-suomi ripsivari-kardashian-beauty-meikit

Jos tsekkasit viime lauantain kauneuspostauksen, tiedätkin mikä on lempiripsivärini. Tämä Whip Lash Mascara ei valitettavasti yltänyt samaan. Pidin siitä, että harja oli muotoiltu toiselta puolelta lyhyeksi ja toiselta pitkäksi, joka helpotti levittämistä. Plussaa tulee myös siitä, että väri kuivui nopeasti, ei sotannut, tahrannut eikä varissut poskille. Miinusta taas rapisee siitä, ettei lopputulos ollut säväyttävä. Perus hyvä ripsiväri, jolla pärjää, mutta joka ei hintaansa nähden ole aivan riittävä. 

Luomiväri – yllättävän hyvä

kardashian-beauty-luomivari

Luomiväristä olin kuullut vähän ristiriitaisia kokemuksia ja siksi yllätyinkin positiivisesti, kun omani tuntui hyvältä. Ymmärrän tosin mistä tuo tuote saattoi kiikastaa, sillä osa sävyistä oli upeita ja osa taas liian vähäpigmenttisiä. Näitä paletteja on eri värisiä ja itse tilasin punasävyisen. Kolme reunimmaista väriä oikealta toimivat hyvin eikä minulla ole vastaavia sävyjä muissa paleteissa. Muita paletin värejä en taas välttämättä valitsisi heti ensimmäisenä, mutta olen kuitenkin erittäin tyytyväinen noihin kolmeen. Eritoten glitteripunainen (ensimmäinen oikealta) levitettynä sormella liikkuvalle luomelle on aivan ihana. 

Huulikiilto – hyvä jonkin huulipunan päälle

kardashian-suomi-meikit

Honey Stick Lip Gloss huulikiillon koostumus tuntui hyvältä ja antoi upeaa glitteritöntä kiiltoa. Hyvä! Miinusta annan kuitenkin vähän siitä, ettei se anna paljoa väriä huuliin. Voinee johtua valitsemastani nuden sävystä. Huulipunan päällä kuitenkin tuo nätisti eloa huuliin.

Poskipuna – tykkään!

meikit-poskipuna-suomi
Noniin ja sitten viimeisenä sekä ehdottomasti parhaimpana näistä tulee poskipuna. Kauniit ja kätevät pakkaukset, joissa on kolme eri värisävyä. Tilasin monista eri värivaihtoehdoista tämän sävyn, sillä ajattelin sen sopivan parhaiten ihooni. Ensiksi kun levitin tuotetta, mietin että missä väri? Olenko liian tumma tälle kyseiselle sävylle? Kun sitten levitin lisää tuotetta poskiini, aloin tajuamaan sen idean. Poskipuna tuo ihanaa hohtoa iholle ja se on ikään kuin pehmeä highlighter. Sillä saa luonnollisen hehkun kasvoille ilman, että lopputulos on överi. Don’t get me wrong – tykkään myös silmät sokaisevasta highlighterista, mutta niille jotka haluavat hieman maltillisempaa hehkua, tämä on hyvä valinta ainakin tässä valitsemassani sävyssä. Sillä saa myös highlighterin istumaan kasvoihin paremmin, kun ensin levittää hehkuvaa Kardashian punaa ja tämän jälkeen halutessaan omistamaansa highlighteriä. Pidän myös siitä, että poskipunan kolmea eri sävyä pystyy käyttämään erikseen, jolloin etenkin tuota vaaleinta sävyä voi sipaista myös esim. amorin kaareen ja nenän pieleen.

Katsoin alla olevaa kuvaa kamerasta heti sen räpsäisyn jälkeen ja olin että wau! Miksi ihoni näyttää noin hyvältä? Ainoa asia mitä tein eri tavalla kuin ennen oli juuri tämä poskipuna, joka toi terveen näköistä hehkua poskipäihin. Kaikki eri sävyvaihtoehdot näkee täältä.

satamassa
Adidas college täältä / Adidas legginsit täältä / Adidas lenkkarit täältä

Poskipuna on näistä neljästä selvä voittaja ja luomiväri tulee hyvänä kakkosena. Muut taas olivat sellaisia perus hyviä meikkejä. 

Ihanaa lauantaita! Edellisessä postauksessa: Voita 100 eurolla kauneustuotteita!

Kommentit (1)
  1. Järki on hyvä pitää päässä - Ida Jemina
    25.9.2016, 09:07

    […] >>Edellisessä postauksessa: Kardashian beauty puhututtaa<<  […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *