Kaksi pehmeää ja karvaista marjaa

rappusilla-ida

Heisulivei! Kuinka osuvasti sattuikaan, että tänään kun olin räpsimässä kuvia uudesta karvaturritakistani, olin saanut sähköpostiin viestin House of Brandonilta: KAIKKI TAKIT -20%! Mahtavaa!

Nyt jos talven takit on vielä hankkimatta tai kaipaat uutta piristystä vanhan rotsin vierelle, kannattaa olla liikkeellä. Koodilla TAKIT20 saa nyt -20% alennusta kaikista näistä takeista* Alekoodi on voimassa vain tänään ja huomenna 15.- 16.11.2015.

stadin-kaduilla
* Takki saatu House of Brandonilta / kengät täältä / leggingsit täältä

Eilen sattui hauskasti, kun menin hakemaan ystävääni luonaalle. Samantien kun hän avasi auton oven, huusin ”nöööööööööööööööööyyyy!”. Meillä oli ihan samanlaiset vaatteet päällä takkeineen päivineen! Hahaa! Great minds think alike – niinhän sitä sanotaan! Kyseinen takki: Perlie Coat Sandshell* – rakastan kaikkia tuollaisia pehmeitä tekoturkiksia! Ja niin muuten rakastaa Urhokin. Se luulee, että olen yksi iso pehmolelu, kun pistän sen päälleni ja hirveästi haluaisi leikkiä sillä.

turkis-ida
Kiitos muuten kaikille edellisen postauksen videon katselleille, kommentoijille ja peukuttajille! Olette upeita tyyppejä! Kaipa sitä muutaman videon voisi vielä tehdä 🙂 Leppoisaa sunnuntaita!

Kommentit (9)
  1. Pakko sanoa, että susta on tosi lyhyessä ajassa tullut mun suurin treenimotivaattori ja esikuva! Mutta erityisesti kaipailisin lisää treenivideoita, joku sellanen ”salitreeni Idajeminan kanssa” olisi ihan huippu tai sit treenivinkit selälle/hauikselle/reisille… videolla 🙂 Joka tapauksessa hyvää loppuvuotta sulle sekä tietty Urholle!

    1. Voi kiitos Roosa! Aivan mahtava kuulla! Videoita olen vasta alkanut tekemään, joten luvassa on varmasti paljon kaikkea treeniin liittyvää myös niiden osalta 🙂 Kiitos toiveista ja Urholta terkut sinne! 🙂

  2. Hei! Pakko kysyä että mistä hankit hiilarit? Että onko esim väliä jos käyttää valkoista tai täysjyvä riisiä? Ja ajoitatko hiilarit vai syötkö joka ruuan kanssa? Olisin ikionnellinen jos pystyisit vastaamaan:)

    1. Moikka Marja! Suurimman osan hiilihydraateista otan tavallisista tärkkelyspitoisista lähteistä, kuten esimerkiksi juuri riisistä. Täysjyväriisi ja valkoinen riisi ovat kummatkin kelpo tavaraa, ensimmäinen sisältää enemmän kuitua ja on toki ravinnerikkaampaa, kuin jälkimmäinen. Toisaalta runsas kuitupitoisuuskin voi muodostua ongelmaksi, mikäli hiilihydraattia tulee nautittua suuria määriä ja tässä mielessä valkoisessa riisissä on puolensa. Toki otan huomioon hiilihydraattien kohdalla myös ajoituksen. Nyt rakennuskaudella hiilihydraattia tulee kuitenkin oikeastaan jokaisella aterialla jonkun verran, sillä muuten kaikkea sapuskaa olisi käytännössä hankalaa saada alas. Dieetillä taas hiilihydraatin vähentyessä en sitä välttämättä enää joka aterialla nauti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *