KAKSI INHOTTAVAA MUTTA TOIMIVAA CORELIIKETTÄ!

Omg! Jos toivot ihan killereitä coreliikkeitä ja tehokasta kulutusta, niin tsekkaa nämä kaksi!

Olen puskenut näitä menemään kerta jos toinenkin silloin, kun haluan kropan kunnolla töihin. Äärimmäisen kuluttavia, tehokkaita ja kokonaisvaltaisia liikkeitä, joita suoraan sanottuna inhoan. Ehkä se on vähän vahva sana, mutta totuus ennen kaikkea. Mutta ei siinä! Nimittäin just ne inhottavat liikkeet ovat inhottavia nimenomaan syystä – ne tehoaa!

Liikkeet vahvistavat erityisesti keskivartalon lihaksia, mutta myös montaa muuta yläkropan lihasta sekä jalkoja. Todella kokonaisvaltaisia liikkeitä siis. Sen lisäksi, että ne ovat rankkoja koko kropalle, ne ovat myös hengästyttäviä! Huh! Saa kyllä hammasta purra. Välillä voi ottaa pari hengenvetoa ja sitten jatkaa taas. Nämä liikkeet saa tehdä vauhdilla kulutukseen tähdäten, ei niinkään hitaasti eristävästi tiristellen.

CORE-HIIHTO

Ota lankkuasento kämmenien varaan ja heilauta jalka kropan alta toiselle puolelle vuorotellen. Jalka saa liukua hieman lattiaa pitkin.

CORE BLAST

Taas kämmenien varaan, mutta nyt kierretäänkin jalka kohti kattoa ja ristikkäisellä kädellä kosketetaan jalkaa. Tämä voi vaatia hieman hakemista, jos koskaan ei ole kokeillut, mutta jujun päästä saa kyllä kiinni yrityksen ja erehdyksen kautta, joten keep on going! Saat loistavan liikkeen liikepankkiisi! 🙂 Ei kun core kilisemään!

JA HUOM MIMMIT! Tänään STRONG AND CURVY sekä ADVANCED pamahtivat alennukseen! Tätä on toivottu niin paljon, mutta näitä ei tule usein, joten ole nopea mikäli haluat mukaan! Molemmat ovat saaneet aivan mielettömän huikean palautevyöryn ja joka päivä saan olla ylpeä mimmeistä! Huh! Mikäli suunnitelmat syksyn treeneistä vielä puuttuvat ja haluat saada niitä upeita tuloksia, kehitystä, uusia muotoja ja vahvempaa sporttisempaa oloa, niin nyt mukaan! Tässä ihan pintaraapaisu siitä mitä valmennuksista ollaan sanottu:

Ihan mieletöntä! Tervetuloa mukaan!

TILAA STRONG AND CURVY ALEHINTAAN 49€ TÄSTÄ! (Alennus voimassa vain kaksi vuorokautta!)

TILAA ADVANCED ALEHINTAAN 49€ TÄSTÄ! (Alennus voimassa vain kaksi vuorokautta!)

Kommentit (16)
  1. Kiitos tätä kyselinki snapissa!😄❤️ Oon salilla treenannu aktiivisesti noin kaks vuotta ja kehitystä on jonkin verran tullu mut nyt junnaa vähän paikallaan. Piti tilata jo viimeks kun oli tarjouksessa mutta nyt lähti s&c tilaukseen😀

    1. Hei jee! Tätä on kyllä kyselty! Ihan mahtavaa että pääsit nyt messiin! Huikeita treenejä sulle! Ei kun kehitys taas uudelle tasolle!!😍💪 anna mennä!!

  2. Heippa, kiinnostaa kovasti tuo s&c abvanced. Onko treenit tarkoitettu pääsääntöisesti salilla tehtäviksi vai minkä tyylisiä treenejä ohjelma sisältää?

    1. Moikka Jaana! Just näin! Salilla mennään ja yksi treeni näistä on tulinen tehokiertoharjoittelu jossa hyödynnetään myös vastuksia. Lämpimästi tervetuloa messiin!😍💪

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *