KÄÄÄK! 5 ASIAA JOITA ILMAN EN PÄRJÄÄ SALILLA

Nou nou nou! Näistä viidestä varmasti jokainen on unohtunut multa treenikassista jossain vaiheessa ja se jos mikä on saanut treenifiiliksen hipomaan kattoa – NOT!!! Vaikka pienellä treeneissä pärjääkin, on joitakin juttuja, joiden jäädessä kotiin kismittää vaan niin pirskatisti. Olisin voinut listata tähän aika montakin asiaa, mutta karsin tähän sellaiset, joiden poissaolo harmittaa ihan eniten.

SALIKORTTI

Sitä on ensin tsempannut itsensä sohvalta ylös, vaihtanut treenivaatteet päälle, laittanut palkkarin valmiiksi ja lähtenyt räkä poskella tarpomaan sateeseen, viimaan ja tuiskuun kohti salia. Kun näkee salin ikkunoista loistavan valon alkaa tulemaan jo vähän toiveikas mieli – kohta pääsee sisään, lämpöön ja treenaamaan. Mutta hups ei pääsekään, kun on jättänyt salikortin himaan! Tää on niin tuttu tunne ja se jää kyllä muistiin pitkäksi aikaa.

TREENIKENGÄT

Jeps jeps. Nekin ovat joskus jääneet kassista pois ja ai että se kismittää. Mun mies unohtaa kenkänsä kuitenkin paljon mua useammin ja monesti katon vaan, että jaahas siellä hipsii taas sukat jalassa. Treenivaatteet mulla on usein päällä jo valmiiksi, kun lähden salille, joten ne unohtuvat harvemmin.

NENÄLIINA

Siis mun on pakko saada henkeä kunnolla! KUNNOLLA! Ja siksi nenäliinaa on aina oltava messissä. Onko siellä päässä ketään muuta, jolla on aina oltava paperia messissä? Paperi toimittaa hyvin myös hikipyyhkeen virkaa, jos se pääsee unohtumaan matkasta. Otsastani muodostuu joskus treenin mittaan sellainen vesiputous, että sitä ei kädellä lähdetä pyyhkimään ja ne pisarat kun valuu silmiin…aiii!

JUOMAPULLO

Tämäkin on joskus unohtunut ja mua ei hirveesti houkuttele mennä ryystämään huulet töröllä vettä suoraan siitä hanasta 😷

HANSKAT

Mietin hirveästi, että minkä valitsen tähän viimeiseksi asiaksi, jos vain viisi saa valita. Olisin voinut valita palkkarin, kuulokkeet, rannetuet, puhelimen yms yms, mutta hanskat! Ne on unohtunut kerta jos toinenkin ja joskus vain toinen niistä on päätynyt kassiin mukaan. Ilman niitä pystyy treenin kyllä hoitamaan ihan hyvin, mutta kyllä niiden puuttumisen tuntee aika äkkiä kämmenissä, etenkin jos treenissä on paljon vetoliikkeitä.

Unohdinkohan jonkun tärkeän? Nämä viisi ja etenkin tuo salikortti ovat sellaisia, jotka toivon aivosolujeni muistavan ottaa mukaan joka kerta kun hiihdän salille. Onko sulla joskus unohtunut joku näistä ja minkä asian unohtuminen ärsyttää kaikista eniten? Kerran joku sanoi, että ponnari ja se on niin totta!!

Mahtavaa viikonloppua ja superia, että diggasitte eilisestä postauksesta!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 7 ANSAA SYÖMISISSÄ! NÄISSÄ MENEE VIKAAN USEIMMITEN

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (4)
  1. Itkupotkuraivarit tuottaa itselle takuuvarmasti se, jos 1. Kuulokkeet jää tai langattomista akku loppu koska musiikkia ilman ei voi tehdä mitään 😀 2. Ponnari. Lähin kauppa kutsuu heti jos ponnaria ei löydy tai se KATKEAA juuri kun laittaisi tukan ylös. 3. Juomapullo – tulee sellanen fiilis kuin aavikolla ilman vettä – how can i survive 🙈

    1. Oi voi voi noi on kyllä pahoja!!😂😅😅 musiikki on kyl sellanen MUST että!! Varsinkin hiljaisilla saleilla🙉

  2. Kyllä ärsyttäisi jos salin avain jäisi kotiin,matkaa autolla on kuitenkin noin 20min verran niin menis ihan turhaa aikaa hakea avain ja voisi käydä niin että ei tulisi kotoa enää lähdettyä uudestaan. Ilman ponnaria pärjäisin, koska salillamme on naisten pukkarissa varaponskuja 😊 Juomapullo ja kuulokkeet pakolliset!

    1. Huh tekisi kyllä varmasti tiukkaa lähteä uudelleen taas suhaamaan jos ovella huomaisi avaimen puuttuvan🙉 itse kerran rämmin lumituoskeessa kävellen salille ja vasta salin ovella pääsin toteamaan tämän kivan yllärin😅 ei siinä enää sitten takaisin tultu!

      Oi onpas kiva että jollain salilla on varaponnareita! Ihan huikeenhyvä idis!😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *