JUHANNUS LOOKBOOK – VINKKEJÄ TYYLIIN!

Valkoista pitsiä, mekkoa, kukkaseppelettä, kevyitä sandaaleita.. Mistä on ihanat juhannusasut tehty? Keräsin tähän yhteen parhaiten onnistuneet juhannus-lookini, josko niistä saisi inspiraatiota tuleviin rientoihin!

YHDISTELE JA YLLÄTÄ

Tiesitkö, että takkeja voi käyttää myös päällekäin? Valitse kolme suosikkiasi ja pue ne peräjälkeen päällesi. Älä unohda pipoa ja hanskoja. Mikä tärkeintä – yhdistä collegehousujen kanssa ballerinat. Ja jos oikeasti haluat viedä asusi seuraavalle tasolle – älä unohda laittaa mustia sukkia niiden kanssa.

RENTOA JA ROHKEAA

Herättyäsi voit jättää päällesi tyylikkään pyjaman ja aloittaa päivän mukavasti flanellihousut liehuen. Ole rohkea ja paljasta pohkeesi. Yöpuvun housut muokkautuvat moneksi, kun käärii lahkeet reisien päälle. Hiukset suosittelen laittamaan pään päälle sökerölle ja kevyin vedoin irrottaa siitä pieniä hiussuikaleita vapaasti kesätuulessa liihottamaan.

ASUSTEILLA ASENNETTA

Aurinkolasit ovat so last season. Plehat voi suosiolla jättää kotiin ja laittaa niiden sijaan kasvoille naamarin tuomaan lookiin salaperäisyyttä ja asennetta.

Ei kun juhannnusviikko käyntiin!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: USKOMATON KASVOGEELI – TOIMIIKO?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (18)
  1. Nohuhhuh! Nyt oli kyl kovan luokan tyyliniksejä! Yllätti ihan kokonaan, kun ehdin jo nähdä mielessäni niitä kukkamekkoja ja valkoista pitsiä ja ehkäpä kesäiset treenivaatteet 😀 ihanan repäisevä!
    Tähän jatkoksi voisi mennä juhannusmenuu grillimakkaralla, porsaan ribseillä ja oluella 😂
    Mukavaa juhannusviikkoa! 😘

    1. Haha ai että 😂 Tämän näköisenä sitä oikeasti tulee heiluttua juhannuksena joten pidetään homma realistisena 😄👍 ihanaa juhannusviikkoa sullekin!!😊

  2. Varsinkin tuo eka tyylivinkki on varsin toimiva Suomen suvessa 😂 Koskaan ei tiedä, milloin räntäkuuro yllättää 😆

    1. Apua! Niin totta!!🤣 Tuolloin taisi olla ne komeat 4 astetta😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *