Juhannus kuvien kera

Heii pitkästä aikaa! Tuntuupas hassulta, etten ole kirjoitellut kolmeen kokonaiseen päivään. No syyhän löytyy juhannuksesta ja sen myötä tulleesta virtuaalitauosta. Autossa matkalla mökille havahduin siihen, että puhelin oli jäänyt kotiin. Yllätyin siitä, kuinka asia ei herättänyt minussa sen kummempia tunteita. Kunhan kohautin olkia ja totesin pärjääväni hyvin ilmankin. Mökiltä kun nimenomaan odotin juuri pientä irtautumista arjen hektisyydestä ja puhelintauko sopi hyvin tähän suunnitelmaan. Matkalla luuri löytyi lopulta kuitenkin penkiltä mutta sitä ei kuitenkaan tullut käytettyä yhtään koko viikonloppuna. Akkuakin oli vielä 30% jäljellä kolmen päivän jälkeen latauksesta.
 
Messikin pääsi ihastelemaan Suomen luontoa

Voi että, nautin ihan sikana mökkimaisemista. Ei edes haitannut, että oli kylmää. Tosin järveen en uskaltanut koskea muulla kuin varpaan kärjillä.

Ihan Messeissä

Päivän paras hetki oli iltasella grillikatoksessa istuskelu ja jutustelu. Se kun voi kiireettä napsia ruokaa, seurustella muiden kanssa ja katsella järvelle. Oli kiva päästä maistelemaan grilliherkkuja ja uusia perunoita. 

On tää Suomi kesällä vaan niin hieno. Yöllä menin laiturille yksin ja kuuntelin luonnon ääniä. Aluksi oli ihan hiljaista, kunnes aloin huomaan ympäröivän elämän. Kalat hyppivät, linnut lauloivat, joutsen lipui hiljaa kauenpana, sorsa lensi ylitseni vastapäiseen saareen ja kuikka pujahti sukelluksiin. Oli niin rentouttavaa vaan ihastella tätä kaikkea. Tuokin maisema on ollut siinä jo kauan ennen syntymääni ja tulee varmasti olemaan siinä vielä hyvin pitkään. Rauhoittava ajatus.

Mökkeilyyn kuului toki myös erilaisten pelien pelaaminen. Käytössä oli tällaiset jättiläiskokoiset kortit. Lisäksi pelattiin Aliasta ja Suomi-tietovisaa.

Tadaa!

Seuraavana päivänä mentiin tekemään pieni kävely- ja pyöräilylenkki mökkitietä pitkin. Käytiin moikkaamassa sukulaisia ja ihania eläimiä. Oma kävely oli vähän haasteellista, kun jalat oli vielä jokseenkin auki aiemmasta pyörälennosta, niin sain tehdä matkaa jopolla.

Kaksi takkia päällekäin niin ei päässyt kylmä yllättämään
 
Sydän suli täysin näihin kissanpentuihin, jotka olivat syntyneet vain muutama päivä aikaisemmin. Silmät olivat vielä kiinni ja poikaset olivat pienten hiirten kokoisia. Aww olisi tehnyt mieli napata tuo taskuun.
 

Tässä kartanossa on tullut vietetty erilaisia suvun juhlia. Tosi kaunis paikka.

Pyöräilin kilpaa tämän herran kanssa.

 

Pidin myös naapurit loitolla vanhaan kunnon Jenkkityyliin kuistilta käsin. 

Kaikin puolin oli tosi mukava sukujuhannus ja nyt on kiva taas päästä treenien pariin muutaman päivän tauon jälkeen. 

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Alasti kasteisella niityllä

Kommentit (1)
  1. Juha Kotola
    23.6.2014, 16:52

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *