JUHANNUS KOTONA – NÄIN PESEN MÖKKIJUSSIN!

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Ensimmäistä kertaa ikinä me ollaan juhannus kotona! Tätä ei ole tapahtanut koskaan aiemmin vaan 99% kerroista me ollaan suunnattu mökille viettämään jussia. Ainoat kerrat kun ei landelle olla päädytty, ovat sattuneet jonkun ulkomaanreissun kanssa päällekäin. Oon pienestä pitäen ollut juhannus-ihminen. Se on erilainen päivä, kuin mikään muu kesäpäivä vaikka samoja juttuja tekisikin kuin muinakin päivinä. Tunnelman kuitenkin aistii niin selkeästi. Ihmiset ympärillä valmistautuvat tähän päivään koko viikon ajan ja juhannussuunnitelmia kysellään sekä toivotellaan hyviä pyhiä jo etukäteen. 

Vaikka me ollaan aiempina vuosina vietetty juhannus mökillä ja todellakin nautittu siitä, saa tää tuleva juhannus kotona mut silti jotenkin ihan innostuneeksi. Tai ehkä just sen takia, kun tää on eka kerta. Sitä miettii koko päivää ihan eri tavalla ja eri näkökulmasta. Päätinkin, että tästä tuleekin sitten paras jussi ikinä! 

Ja onhan niitä plussia nimenomaan sen kotijuhannuksen viettoon!

– vältyt hyttysiltä! Oh jes! Nää inisevät pikku vampyyrit saa mulla aikaan ihan jäätäviä patteja, jotka kutisee vielä siitä seuraavina päivinäkin. Ja juu – ei auta vaikka antaisi imeä loppuun saakka. Kuka sen keksi!

*
– Antaa sataa vaan! Sisällä on kuule mitä mainioin olla, vaikka tulisi vettä saavista kaataen. Ei tarvitse paljon stressata onko hyvät vai huonot säät. 

Muistan ikuisesti tuon neljän asteen juhannuksen, kun mulla oli monta takkia päällekäin 😀

– Netflix and chill – kaikki mukavuudet ja viihteet löytyy kotoa.

*
– vältyt pyykkirumbalta! Aina ensimmäinen asia mitä teen, kun tullaan mökilta kotiin, on pyykkikoneen päälle laittaminen. Nyt ei tarvitse!

*
– voit nauttia hiljaisista kaduista, kun ihmiset suuntaavat landelle. Tätä itseasiassa ihan odotan. Poikien kanssa on aina erityisen ihana kävellä ulkona, kun on hiljaista ja rauhallista.

*
– vältyt niiltä mökkiruuhkilta niin meno- kuin tulomatkallakin! 

*
– pääset lataamaan akkuja ihan toden teolla, kun on just vaan ne omat aikataulut ja suunnitelmat.

*


Me ollaan muutenkin viihdytty niin hyvin täällä meidän Lumo-kodissa, että on hauska miettiä suunnitelmia just nimenomaan tänne. Ruoka on ensinnäkin ihan ykkönen. Sitä on oltava paljon ja erityisesti jotain spessua. Makkaranpaistot saa tänä vuonna jäädä ja sen sijaan vedetään pitsalinjalla – omatekemällä. Bongasin tän reseptin Kodikas-lehdestä, joka tulee meille Lumo-asukkaille. Tää ohje löytyy onneksi myös nettisivuilta, joten voin laittaa linkkiä tähän. Tsekkaa: NYHTÖKAURA-TOMAATTI-MOZZARELLAPITSA. Ainoa minkä muutin oli, tuo valkosipulimajoneesi. Käytin sen sijaan smetanaa, johon olin laittanut murskattua valkosipulia ja oi oi oiiiiiih se toimii! Tästä pitsasta levisi myös niin hyvät tuoksut kämppään, että saattaa naapuritkin kohta tulla pimpottamaan ovikelloa.

Ai että, aiotaan ottaa niin iisiä ja kaikki ilo irti siitä, että voi vain olla rennosti. Kenties pelataan jotain lautapeliä ja napostellaan herkkuja – Rummikub ja Sanasota on mun suosikit! Kämppää taas ajattelin somistaa vielä villein luonnonkukin, joita löytyy ihan tuosta meidän läheltä. Niillä saa heti niin ihanaa juhannusfiilistä aikaan. Toinen vaihtoehto olisi tietysti koivunoksat, kun ne tuo niin juhannusmaista tuoksua mukanaan. Toki tänne saattaa myös tupsahtaa kavereita käymään tai sitten ei – mennään ihan flow:n mukaan.

Meinasin kirjoittaa tuon flow:n ensin isolla, kun Lumo-kodit alkoi just eilen arpomaan lippuja sinne! Nää jos mitkä ois festarit, johon mä haluaisin mennä, kun en vielä tuota kuuluisaa festarikesää ole itse päässyt kokemaan. Jos suakin hotsittais, niin osallistu ihmeessä tuohon arvontaan. Se onnistuu löytämällä liput Lumo-kotien joukosta TÄÄLTÄ. Siellä arvotaan 5 kappaletta kolmen päivän lippupakettia kahdelle!

Voi vitsit jengi, nyt se jussi alkaa! Missä te vietätte tätä ja huomista päivää? Tuleeko sulla maalais- vai kaupunkijuhannus vai vedätkö kenties jonkun ihan villin kortin? Olitte sitten missä suunnassa tahansa, niin me toivotetaan täältä teille ihania hetkiä karvapäät<3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HERKUTTELU MIETITYTTÄÄ – KUINKA USEIN VOI HERKUTELLA?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (2)
  1. Hyvää juhannusta! Mekin ollaan tämä perjantai kotosalla mutta huomenna mökille koska LOMA!😍

    1. Oiii ihanaa lomaa!😍🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *