JOULU-LOOKBOOK! IDEOITA ASUIHIN!

Sis. mainoslinkkejä

Tässä tulee vuoden suosikki lookbookini jouluteemalla! Jokainen näistä asuista istuu ihan täydellisesti aaton ja pyhien viettoon.

Aiiii vitsit mikä ihana fiilis tuli, kun rupesi kokoamaan asuja ja miettimään jo kuukauden päästä koittavaa joulua! Tässä vaiheessa on vielä ihan hyvissä ajoin liikkeellä, mutta ei kuitenkaan yhtään liian aikaisin. Jos nämä jutut jättää ihan sinne viime tippaan, voi juuri sen täydellisen asun löytämisen ja saapumisen suhteen tulla hoppu sekä stressi, ja sitähän me juuri jouluna halutaan välttää.

Itse tykkään pitää jouluna päällä jotakin mukavaa ja teemaan sopivaa. Sellaista jossa on jotakin spesiaalia, mutta jossa on myös rento olla pitkiäkin aikoja. Tässä tuleekin viisi erilaista ideaa joulun rientoihin!

1. TÄYDELLINEN MEKKO JOULUUN

Mekko täältä / Ylipolvensaappaat täältä / Kaulakoru täältä

I-h-a-n-a! Vitsit tämä on nätti ja täydellinen mekko jouluun! Ei kinnaa ja kiristä, mutta on todella kaunis kirjailtune yksityiskohtineen. Yhdistin mekon ylipolven-saappaiden ja kultaisten korujen kanssa.

2. TYYLIÄ RIPAUKSELLA RENTOUTTA

Paita täältä / Housut täältä / Nilkkurit täältä

Yksi suosikkiasuistani for sure! Nämä huljuhousut ovat ihan ylimukavat ja sopivat ihan täydellisesti yhteen tuon mustan paidan kanssa, jossa on nätit leukkaukset olkapäissä. Tyylikäs mutta samalla rento asu, jossa on mukava olla.

3. VIHREÄÄ JA KULTAA

Mekko täältä / Ylipolvensaappaat täältä

Tämä asu sopii mainiosti pikkujoulujen viettoon. Vihreä väri ja kultaiset yksityiskohdat sopivat täydellisesti teemaan. Yhdistä mustien sukkiksien kanssa ja avot!

4. IHANA JOULUNEULE

Neule täältä / Stretch-housut täältä / Nilkkurit täältä

Tämä oli itseasiassa viime jouluna päälläni ja ai että, kun oli mukavaa! Aion ihan varmasti pistää myös tänä vuonna jonakin aaton jälkeisenä pyhänä päälle. Neule on helppo yhdistää mustien housujen ja nilkkureiden kanssa.

5. KAUNIS KORKEAKAULUKSINEN MEKKO

Mekko täältä / Ylipolvensaappaat täältä / Kaulakoru täältä

Oiii tämäkin on mielestäni tosi nätti ja varma valinta joulun rientoihin! Kivan pituiset hihat, kaunis leikkaus ja nätti aukko yläselässä.

Mikä asu on sun suosikki? 🙂

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KUVAT JOITA EI KOSKAAN JULKAISTU

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (2)
  1. Tuo nro 2 ois aika ihana 😍

    1. Se on kyllä munkin ihan lemppari😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *