JOS SAISIN VALITA VAIN 3 OLKAPÄÄLIIKETTÄ NE OLISIVAT NÄMÄ!

Leikittelen joskus huvikseni tällaisilla mitä jos saisin valita vain kolme asiaa – ajatuksilla, koska A) niin punttipirkot viettävät vapaa-aikaansa ja B) koska se saattaa paljastaa, mitkä asiat ovat omasta mielestä ihan niitä top-juttuja. Mitkä on mun suosikkiolkapääliikkeitä, jos pitäisi nimetä vain kolme? Aika paha!

Teki mieli valita tähän sellaisia omia komboja, jotka koostuvat useammasta liikkeestä, mutta en nyt sitten kuitenkaan viitsinyt, koska ne olisivat olleet ehkä vähän huijausta tässä yhteydessä.

1. HANG CLEAN AND PRESS

Tämä ensimmäinen on mun all time favorite, mitä olkapääliikkeisiin tulee ja periaatteessa kombo, mutta se käsitetään sentään omaksi liikkeekseen! Niin kokonaisvaltainen liike, että huh! Siinä tehdään ensin rinnalleveto ja sitten pystypunnerrus. Liikettä pystyy tekemään myös vähän raskaammilla painoilla, jolloin olkapäiden lisäksi myös yläselkä ja core saavat osansa puhumattakaan keuhkoista, jotka pääsevät todenteolla töihin puntteja heilutellessa. Kokeile käsipainoilla, jos olet tehnyt aina tangolla ja vastaavasti tangolla, jos olet tottunut tekemään käsipainoilla. Tällä liikkeillä voi päästä aivan uudenlaisiin tuntemuksiin olkatreeneissä.

2. FACE PULL

Takaolkapäät nauttimaan! Face pull osuu ja uppoaa eikä tuntumaa tarvitse olla etsimässä koirien ja kissojen kanssa. Tässä liikkeessä tykkään käyttää köyttä, koska sillä liikerata tuntuu kaikista luonnollisimmalta, laajimmalta ja sillä saan liikkeen menemään todella hyvin perille. Asetu kasvot kohti taljaa ja tartu köysistä. Vedä köydet kohti ohimoita viemällä kyynärpäitä taakse, pidä pieni pito ja laske takaisin. Katso myös: TEE KAIKKI NÄMÄ TALJASSA! 3 LIIKKEEN OLKAPÄÄTREENI!

3. PYSTYPUNNERRUS VINOTTAIN

Mikäs aivopieru muhun olisi iskenyt jos en tätä valitsisi! Törkyhyvä etenkin sivuolkapäälle! Tee liike rauhassa ja oikein nautiskele poltteesta.

Ei edes ollut vaikea valita näitä, kun vauhtiin pääsi! Nämä tulivat heti mieleen ja ovat pitkään olleet mun suosikkeja. Mitkä ois sun valinnat?  KATSO TÄSTÄ MUN KOKONAINEN OLKAPÄÄTREENI KÄSIPAINOILLA!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: ITSE TEHDYT JOULULAHJAT – NÄMÄ EHTIVÄT JOULUKSI!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *