JOS SAAN VALITA VAIN KOLME! TOP 3 LISÄRAVINTEENI!

Kaupallinen yhteistyö: Puhdistamo

Käytätkö jotain lisäravinteita? Jos joo niin mitä? Mitä lisäravinteita sä käytät ja miksi? Tällaiset kyssärit pamahti viime Snapchat Q&A:ssa ja nyt vastataan niihin!

Ajattelin tänään rajata nämä tylysti sen mukaan mikä käytän eniten ja mitkä ovat mun omaan arkeen ne kaikista tärkeimmät. Ei ollut edes vaikea miettiä, että mitkä ovat ne ihan top kolmoset. Nämä ovat nimittäin sellaisia tuotteita, joita käytän ihan jatkuvasti ja joista on ihan konkreettista hyötyä.

Ensinnäkin luomuheraproteiini. Joka treenin jälkeen, vedän palkkarin naamaan ja se sisältää just tätä Puhdistamon grass fed – heraproteiinia. Tää on sellainen tuote, joka on täysin lisäaineeton, täysin säilöntäaineeton ja täysin keinotekosesti makeuttamaton. Niin huippulaatuista heraa, että tätä vetää aina niin hyvillä mielin kuonoon, kun tietää, ettei juo mitään skeidaa. Maito tulee vapaasti laiduntavista lehmistä ja proteiini on käynyt läpi tiukan valvontaseulan. Jos arvostaa laatua ja puhtautta, niin voin suositella kokeilemaan. Näissä tykkään myös siitä, etteivät ne ole äklön maikeita. Sellaista on välillä vaikea saada alas. Käytän suklaan makuista yleensä aina treenin jälkeen noin 30g ja puuron kanssa nautin yleensä maustamatonta. Tsekkaa kaikki vaihtoehdot täältä. Ja jos tilaat itelleskin, niin muista käyttää koodia IDAJEMINA, niin saat vielä 15% pois hinnoista!

Okeii okeii okeiii. Heraproteiini kuuluu siis ehdottomasti top kolmoseen, mutta mitä seuraavaksi? Urheilijana mun on ihan pakko valita seuraavaksi Tripla Magnesium! En voisi olla ilman! Tää magnesium sisältää kolmea laadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia sekä -tauraattia ja se imeytyy todella hyvin! Joka päivä yksi tabu kuonoon ja lihakset kiittää. Jos mulla on ollut treenipäivä tai sellainen päivä, että olen seissyt jaloillani paljon, jonka takia niitä illalla särkee, otan näitä vielä extraa kuonoon. Se auttaa heti jomottaviin lihaksiin. Yleensä mulla on pohkeet sellaiset, että jos ne ovat saaneet päivän aikana kunnolla kyytiä, niin ne kyllä siitä sitten illan päätteksi ilmoittavat. Todellakin siis tuote, josta on konkreettista hyötyä. Lihaksien lisäksi auttaa myös luustoa ja edistää proteiiinisynteesiä. Puhdistamon tuntien tämä tuote on myös täysin gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton, laktoositon, maidoton eikä sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia. Lisää tilaukseen TÄSTÄ!

No sitten viimeinen! Tätäkään mun ei oikeasti ollut yhtään vaikea päättää, koska tää todellakin kuuluu mun top kolmoseen! Käytän tätä joka aamu ja se on Viherjauhe. Kuinka helppo on saada päivän vihertarpeet heti täytettyä, kun kulauttaa lasillisen kuonoon. Ei tarvitse stressata ja miettiä saako niitä tärkeitä ravinteita tarpeeksi, kun se on niin iisisti hoidettu heti kättelyssä tällä. Mun ehdoton lemppari on tämä premium sarjan Viherjauhe, koska se on niin tiivistä kamaa, että sitä tarvitsee ottaa vain 1 teelusikallinen päivässä. Pieni määrä siis riittää ja siitä saa kuutta eri viherjauhetta samassa purkissa (spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta, ohranorasta, lehtikaalia ja sinimailasta). Parasta tässä on ehdottomasti myös se, että se sisältää 100% imeytyviä ainesosia. Todellakin ihan yksi mun suosikeista ja ilmeisesti muidenkin, sillä muutamat kerrat kun oon tätä yrittänyt tilata, niin muut ovat ehtineet ensin! Kannataa siis heti nakata ostoskoriin, kun tätä nyt on saatavilla. Tästä pääset Viherjauheeseen.

TOP 3 LISÄRAVINTEET
Noin! Siinä mun TOP 3 ja ei syyttä! Niin paljon käytössä ja niin laadukkaita tuotteita näistä jokainen, että kannattaa pistää testiin. Kun tilaat Puhdistamolta (ihan mitä tahansa), käytä koodia IDAJEMINA, niin saat -15% vielä alea!


Tarmokasta lauantaita murut ja piristystä päivään!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MUN TÄN PÄIVÄN TREENI – NÄIN SE MENEE!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (6)
  1. Lemmutyttö
    30.6.2018, 12:27

    Itse suosin Fastin Natural Proteiinia, koska suomalaisten lehmien maito ❤️

    1. Kiva! En ole kokeillut 🙂

  2. Maistuuko tossa suklaa herassa paljonkin se itse heran maku vai peittääkö suklaa sen hyvin. Itse ostin maustamattoman ja ei ainakaan pelkän veden kanssa mennyt kovin hyvin kurkusta alas, se toimiikin ehkä paremmin puuroissa tms.

    1. Hmmm en ole ajatellut koko asiaa. Suklaa maistuu oikeastaan vähän niin kuin raaka-suklaalle, mutta ei niin makealle tai voimakkaalle. Maustamaton tosissaan toimii hyvin puuron tai esim. smoothien joukossa. Sitä harvoin vedän ihan sellaisenaan 🙂 Joskus tosin oon sekoittanut maustamattoman joukkoon Puhdistamon marjajauhetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *