JOS JUOT VIRVOITUSJUOMIA – TSEKKAA TÄMÄ!

Kaupallinen yhteistyö: Puhdistamo

Wazaaaap jengi! Fiuh mikä viikko ollut! Superkiireinen! Mites siellä? Vielä hengissä? Nyt kuulkaas päräytetään sellainen arvonta käyntiin, että piristyy väkisinkin!

Ootko ehtinyt jo maistamaan Kombuchaa? Siis mitä? No sitä mäkin mietin, kun ensimmäisen kerran kuulin tästä, vaikka maailman vanhin limppari onkin kyseessä! Ei kuitenkaan mikään peruslimpsa vaan vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää maitohappobakteereja, hyviä hiivakantoja sekä orgaanisia happoja. Toisin sanoen siis ainoastaan hyvin paljon limpparin makuinen, mutta sisältö onkin sitten ihan erilainen. Tää juoma on nyt viime vuosina saanut supersuosion ympäri maailmaa.

En tiennyt yhtään mitä maun puolesta odottaa, mutta ensikulauksen perusteella huomasin heti, että nyt kolahti kyllä juoma suoraan mun makunystyrään! Tykkään hapokkaista virvoitusjuomista ja nämä olivat oikein sellaisia raikkaita ja pirskahtelevia juomia. Ei laimeita tai väljähteineitä ollenkaan. Parasta on jos juoma puraisee suussa ja näissä oltiin kyllä onnistuttu loistavasti. Maku muistuttaa paljon simaa tai jotain siideriä. Tosi raikas, mutta ei yhtään karvas tai hapan. Diggaan! Mikä parasta, nää tekee vatsalle hyvää ja on luonnollisesti vähäsokerisia sekä luomua vaikka pelkästään jo maun puolesta joisikin.

Sain pari pulloa kotiin ja koska nää oli niin hyviä, mulla tuli heti mieleen, että näitä on arvottava teille! Kysäisinkin asiasta ja Puhdistamo oli ihan messissä. Nyt lähteekin sitten 12-pack Kombuchaa jakoon ja saat valita kumpaa makua haluat! Perinteistä vai Inkivääri & Sitruunaa. Mun on vaikea valita kummasta pidän enemmän, kun molemmat kolahtaa kovaa, mutta jos olisi pakko valita niin ehkä Inkivääri & Sitruuna.

Anyway! Miten voit osallistua? Kommentoi se maku mitä haluaisit 12-packin itsellesi niin osallistut palkinnon arvontaan! Perinteinen vai Inkivääri & Sitruuna? GO!

Osallistumisaikaa on 31.8.18 asti ja voittajaan ollaan sähköpostitse yhteydessä. Onnea!

Loppuun vielä pikku Q&A, jota seurasin mielenkiinnolla Puhdistamon IG-storyssa.

Miksi joisin Kombuchaa?

Saat maitohappobakteerien hyödyt aivan supermaistuvalla tavalla. Korvaa limppari tai energiajuoma joskus tällä. Kombucha sopii erinomaisesti moniin tilanteisiin; hengailujuomaksi, juhlajuomaksi, janojuomaksi, ruokajuomaksi, saunajuomaksi jne.

Kuinka usein sitä voi vetää?

Vaikka joka päivä. Suositeltu annos on puolikkaasta pullosta kokonaiseen päivässä.

Kuinka kauan säilyy avaamisesta?

Kolme päivää jääkaapissa.

Sopiiko herkkävatsaisille?

Kyllä, mutta aloita pienissä määrissä.

Kuinka usein maitohappobakteereja tulisi nauttia?

Mieluusti päivittäin. Jopa 70% immuunipuolustuksen soluista sijaitsee suolistossa ja suoliston bakteeritasapaino on erityisen tärkeä vastustuskyvyn kannalta.

Sekoitetaanko Kombuchaa johonkin?

Ei! Se on valmista ihan sellaisenaan 🙂

Mitä se sisältää?

Kombucha on fermentoitu maitohappobakteereja sisältävä teejuoma ja se sisältää suodatettua vettä, elävää Kombucha-viljelmää, ruokosokeria ja vihreää teetä sekä kuplimiseen hiilidioksidia. Yhden pullollisen valmistamiseen käytetään noin neljä viikkoa.

Milloin tulee saataville?

On jo! Tsekkaa Inkivääri & Sitruuna tästä ja Perinteinen tästä. Äläkä tilaa mitään ilman alekoodia, nimittäin koodi IDAJEMINA tiputtaa hinnat kaikesta Puhdistamolla, tilasit sitten mitä tahansa! 🙂

Ei kun onnea arvontaan karvapäät! Kommentoi kumpaa makua tekisi mieli ja voit voittaa just sitä itelles!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KAKSI INHOTTAVAA MUTTA TOIMIVAA CORELIIKETTÄ!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (310)
  1. inkivääri-sitruuna 🙂

  2. Inkivääri & sitruuna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *