Jammailua rannalla

KESÄ ou jea finally!!

Ihmiset ovat taas päässeet ryömimään ulos koloistaan ja se näkyy kivasti katukuvassa. Oon tänä viikonloppuna nauttinut ulkoilmasta ja pyörinyt vähän muuallakin kuin vain salin ja kodin väliä rampaten. Nautin suunnattomasti siitä, kun stadin valtaa sellainen rento kesäfiilis. Ihmisiä on kaikkialla, erilaisia tapahtumia järjestetään ja kaikenlaisia pikkukojuja on siellä täällä. Toisin sanoen porukka ELÄÄ! Ja se jos mikä on parasta!

 


Tänään olin nauttimassa ilmasta hietsun rannalla. Yhtäkkiä alkoi kuulua rytmikästä rummutusta lähistöltä. Vilkaisin äänen suuntaan ja näin siellä jonkun resuisen miehen rummuttamassa kepeillä roskapönttöä. Tällä miehellä oli kunnon meininki päällä! Aiemmin olisin ehkä jopa hieman pelännyt tälläistä käytöstä mutta sanotaanko näin, että Losi opettaa! Tuli ihan LA:n Venice Beach mieleen, jossa näkee paljon vastaavia tapauksia. Ihmiset laulavat, tanssivat ja nauravat kaduilla estoitta. Nyt mulla nousi kunnon hymy huulille ja ilolla seurailin miehen jammailua. Ihailin tämän häpeilemättömyyttä, hetkessä elämistä sekä pienistä asioista nauttimisen taitoa. Monilta ihmisiltä voi oppia asioita, vaikka he voisivatkin vaikuttaa kuinka erilaisilta tahansa.Tässä mun ottamassa videossa näkee vähän millaista meininkiä Venice Beachilla on.
Tulee niin hyvä mieli tästä!! 🙂 Iloista kesäpäivää kaikille!


Edelliseen tekstiin pääset tästä: Herkulliset proteiiniletut

Kommentit (8)
  1. Mistä noi reenipökät on?:)

    1. Tarkoitatkohan näitä housuja jotka on näissä kuvissa? Nää ei valitettavasti oikeen treeniin sovellu mutta on hennesistä 🙂

  2. Varmaan muutama pää kääntyy kadulla kun tepastelet siellä tuollaisine kinttuineen ;D huhhuh mikä look

    1. Kiitos! Stadissa nyt on paljon kauniita tyttöjä niin enpä tiedä tuosta päiden kääntyilystä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *