Jalkoihin upeaa muotoa – kokeile tätä treeniä käsipainoilla!

Sis. mainoslinkkejä

jalkatreeni kasipainoilla

Kyllä! KHYLLÄ! Tiedossa on karmivan kettumainen jalkatreeni käsipainoilla. Tähän treeniin ei tarvita muita välineitä kuin käsipainot ja tarmokas asenne!

Treeni sisältää viisi eri liikettä. Tee jokaista 3-4 sarjaa, 8-12 toistoa. Aloitetaan!

1. Käsipainokyykky – Järkyttävän tehokas, rankka ja kokonaisvaltainen liike. Laskeudu rauhallisesti kyykkyyn ja nouse jouhevasti takaisin ylös lähtöasentoon.

kasipainokyykky

2. Maastaveto (romanialainen) – Erityisesti takareidet ja pakarat kiittää. Työnnä takapuolta laskuvaiheessa hieman taakse ja pidä luonnollinen jousto polvilla. Nosta itsesi takaisin ylös työntämällä lantiota eteen.

maastaveto-kasipainoilla

3. Askelkyykky sivulle – Aloita liike seisomalla noin hartioiden levyisessä asennossa. Astu sivulle kyykistyen alas ja nouse takaisin alkuasentoon. Tee ensin sarja toiselle jalalle ja tämän jälkeen toiselle.

sivuaskelkyykky

4. Askelkyykky taakse – Seiso noin hartioiden levyisessä asennossa ja astu taakse yhden jalan kyykkyyn koskettaen polvella kevyesti lattiaa. Työnnä itsesi työskentelevällä jalalla ylös alkuasentoon. Tee ensin sarja toiselle jalalle ja tämän jälkeen toiselle.

askelkyykky

5. Pohkeet – Nouse varpailleen ja laskeudu alas. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa liikkeen myös yksi jalka kerrallaan. 

pohkeet
Filan trikoot saatu TÄÄLTÄ / Reebokin tennarit TÄÄLTÄ

Mahtavia treenejä! Tsekkaa myös nämä 10 teholiikettä – kiinteämmät reidet kehonpainolla!

Lue myös edellisestä postauksesta, kuinka jouduin laturaivon uhriksi!

Kommentit (32)
  1. Hei! Mitäs mieltä oot siitä, että jos noudattaa jotain treeniohjelmaa, niin voiko siitä huolimatta välillä vaihtaa jonkun ohjelman treeneistä silloin tällöin esim siten, että normaalin jalkapäiväohjelman (esim intensessä) sijaan tekeekin jonkun toisen jalkatreenin?

    1. Eli kuinka orjallisen omalle treeniohjelmalleen pitäisi olla?

      1. Moikka Sara! Vastaan tähän Intensen näkökulmasta, sillä se nousi esimerkkinä esille. Suosittelen noudattamaan ohjelmaa, sillä siinä annetut ohjeet ja treenit ovat tarkoin mietittyjä. Jos ohjelman treenejä alkaa korvaamaan muilla treeneillä, on syytä huomioida sen vaikutus lihasryhmäkohtaiseen volyymiin (varmistuminen kokonaistyön kasvamisesta) sekä treenien intensiteettiin ja korvatun/korvaavan treenin väliseen laadulliseen verrannollisuuteen (perusliikkeiden/eristävien liikkeiden rooli, onko korvaava treeni kevyempi jne.), vaikutus välilliseen rasitukseen (liikevalinnat, liikekulmat jne). Tekemällä ohjelman treenien sijaan muita treenejä ei kuitenkaan oikeastaan voi enää puhua ohjelman noudattamisesta. Toki vaihtelu on treeniohjelmassa tärkeää ja ohjelmia voi soveltaa onnistuneesti (vaihdella hieman liikekulmia jne.), mikäli tietää mitä on tekemässä, mutta esim. Intensessä monipuolisuus on huomioitu jo treenien suunnittelussa ja sen keston pituisella ajanjaksolla on tulosten kannalta parasta edetä annetuilla treeneillä progressio-ohjeita noudattaen. Pitkäjänteisyys, nousujohteisuus ja kuormittavat treenit tuovat tulosta 🙂

  2. Tämä treeni menee testaukseen! 🙂 Olen kuolannut näitä housuja liian pitkään! Kysyisin, minkälaista kokoa housut ovat? Joustavatko paljon tms? Tällä hetkellä olen viimeisillä viikoilla raskaana, mutta synnytyksen jälkeen haluisin housut, jotka tukevat vielä hieman mahaa ja tulevat tarpeeksi korkealle, mutta eivät kiristä liikaa, jos maha hieman pullottaa. Nämä näyttävät siltä! 🙂

    1. Mahtavaa! 🙂 Nämä on kyllä superkivat ja itsekin pidän tuosta korkeasta vyötäröstä! On joustavat ja matsku pehmeää. Ihanaa loppuajan odotusta!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *