Jalkapäivän satoa

Hiphei!

Huomisesta eteenpäin blogin osoite tulee olemaan FitFashionissa! Sinun ei lukijana tarvitse tehdä mitään. Pääset blogiin vanhaan tuttuun tapaan myös täältä, jolloin automaattisesti uudelleenohjaudut uuteen osoitteeseen. Blogi tulee siis pyörimään samallalailla kuin ennenkin ja aiemmat tekstit tulevat näkymään edelleen kuten tähänkin asti. Toivottavasti myös sinä pysyt matkassa mukana! 🙂

jalkapäiväTänään olin pumppailemassa jalkoja ja ai että täytyy taas hehkuttaa jalkapäiviä! Niitä ei kyllä voita sitten Erkkikään! Hiki virtaa, välillä vähän jännittää ennen sarjoja, tuntumaa riittää ja mikä parasta, fiilis jälkikäteen on huikea! Jos eläisin ihmemaassa, niin siellä ei vietettäisi synttäreitä joka päivä vaan jalkapäiviä!

jalkatreeniTreeniin kuului mm. maastavetoa, erilaisia kyykkyjä ja joitakin eristäviä liikkeitä. Viimeiseksi tein pohkeet ja loppuun vielä metabolista jumppaa. Nyt on sellainen mukavan raukea tunne koivissa ja sormet ristissä toivon, että kunnon venyttelyt pelastaisivat huomisilta jalkapäivän jälkeisiltä fiiliksiltä.Huomenna kirjoitan mielenkiintoisesta aiheesta liittyen aerobisiin ja dieettiin.

Eilisessä tekstissä kerroin mitä lisäravinteita käytän.

 

Kommentit (3)
  1. Paljon onnea FitFashioon pääsystä, oot kyllä paikkas ansainnut! 🙂

    1. Kiitos tuhannesti Kia! 🙂

  2. Tavoitteena kireä kunto – paljonko aerobista tarvitaan? | Ida Jemina
    29.4.2015, 12:50

    […] Edelliseen tekstiin pääset tästä: Jalkapäivän satoa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *